Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אשדודי תגיד, אצלך בגירסא כתוב 378 או 366?
378 למה?
@שרולי...
@שרולי עכשיו שמתי לב שעל האפליקצית עידכון חנות כתוב לי 366 אבל על החנות עצמה מופיע מספר 378 כמו שאמרתי לך ..אני לא יודע מה זה אומר...
בדקתי עכשיו בחנות ומשום מה אין שם שום אפליקציות חוץ מעידכון חנות! החנות פשוט ריקה! מישהו יודע מה קרה?
@שרולי הוא דיבר שיהיה חובה לעדכן את החנות לגרסה החדשה יתכן וזו הדרך לכך
@שרולי זה נראה העידכון הכפוי שהוא דיבר עליו ולגבי העידכון חנות עידכנתי אמנם כתוב עליו 366 אבל בפועל זה מעדכן לך ל 381
@אשדודי עשיתי עידכון, אבל המצב נשאר אותו הדבר.. בלי אפליקציות בחנות.. (אמנם בגירסת חנות עלתה ל381..)
@שרולי כן אני יודע גם אצלי מאמין שבהמשך הוא יחדש את המלאי ויעדכן את הישנים שלא עבדו אל תדאג לא תשאר עם חנות ריקה לא לזה היתכוון המשורר....
@אשדודי @שרולי תעשו ריענון.
@מוגן עשיתי ריענון ולאהישתנה כלום לך יש דברים אחרים בחנות חוץ מעידכון חנות?
@אשדודי כעת התווסף האפליקציה של הבנקים המדוברת. אבל חוץ מזה לא השתנה כלום... הבאג בהורדה של לוח שנה עברי, אבטחה וכו' עדיין קיים. עריכה; אני מנסה להכנס באפליקציה לבנק פאגי בינתיים ללא הצלחה... הוא לא מגיב.
מחקתי את החנות יהיה לי עדכון?
כתוב לי גרסה 381 ואין בחנות כלום חוץ מעדכון גרסה
@sgbmzm תעדכן גירסא ואז תרענן את החנות
זה מה שעשיתי כמה דקות לפני ששלחתי את ההודעה. זה לא עזר כלום.
גם לי זה קרה תכבה ותפעיל את המכשיר
תודה. הסתדר. השאלה היא מה @M-H-B אומר על גוגל קיפ, על יומן מסונכרן לגוגל, ועל צוותי מד"א שכל אלו לא עובדים.
@מניפולציות אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
לא הצלחתי להבין.
@מוגן אם תוכל לפרט יותר על הבאגים האלו אני יותר מאשמח לעזור..