עידכונים בעניין הגירסא M.H.B
-
-
@moshep אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
@m-h-b אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
תנסה לאפס כוכבית סולמית 21 סולמית
מה גם בגירסא שלך יש קיצורים???
מה קשור קיצורים??
זה קוד לאיפוס המכשיר. -
@hvusv1234 קשור, זה קיצור לאיפוס בדרך כלל כל הקודים בגירסא שלו חומים בגלל זה הייתי מופתע
-
@m-h-b
שכחתי לעדכן...ש..
ביום שישי דיברתי עם ישראל מבני ברק, והוא התקין לי מחדש את הגירסא, (כמובן הכי חדשה..)
וברוך השם הכל סודר על הצד היותר טוב!!! באמת שאפו על השירות המהיר והיעיל!
(מה שאני מאוכזב, זה שבגירסא הקודמת הספקתי להוריד את הנגן מדיה mx כשהיה עדיין בחנות, ועכשיו אין לי אותו, באמת חבל שאתה לא מעלה אותו מחדש\נגן דומה לו אפי' בלי אפשרות לוידאו, הוא נגן מאוד נוח, ומה שיש בחנות, מאוד מסורבל ומעצבן...) -
@m-h-b
סליחה שאני נכנס פא אבל יש כזה דבר שבשיחה יהיה על דור 4 תמיד זה יורד לדור 3 כי הבנתי שהמכשיר הוא דור 4 רק לאינטרנט -
@כוכב-ירושלמי נוו
-
@moshep
מה אתה מתכיוון -
@כוכב-ירושלמי אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
@m-h-b
סליחה שאני נכנס פא אבל יש כזה דבר שבשיחה יהיה על דור 4 תמיד זה יורד לדור 3 כי הבנתי שהמכשיר הוא דור 4 רק לאינטרנטלא קשור כ"כ לפה, (למרות שבגירסא של בוסקילה גם ניתן לעשות שיחות על דור4 בסים רגיל)
אפשרי רק בשימוש ב סים רגיל, בחברות שתומכות בשיחות על דור 4 ולא בכשר, בכשר בינתיים השיחות רק על דור 3 -
@שרולי
מישהו אמר לי שבסים האנגלי שלו זה יורד לו לדור 3
מה אפשר להוסיף משהו במערכת שלא תעשה את זה זה נשמע לי מופרך -
@כוכב-ירושלמי לא הבנתי שאלת שאלה?
-
@moshep
כן זה להוסיף פונקציה שלא קיימת לא במערכת אנדרואיד של הפלאפון אלא שלא קיימת בפלאפון עצמו -
@כוכב-ירושלמי הא הבנתי ולא נראה לי שאפשר כי אם זה ישאר על דור 4 אז לא ייצא שיחה ולא תקבל שיחה
-
@moshep כן אתה אולי יכול לשנות את המראה שזה כביכול יראה לך שזה על דור 4 אבל זה לא יקרה במציאות
יש גם גירסה שראיתי שעשו שיש מצב רק דור 3 אולי זה כן הגיוני קצת
375/545