Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@moshep סליחה? רכשתי את המכשיר קומפלט עם גירסה מובנת מבני ברק וזה תקלה של הרום ואני צריך לשלם שוב?
@uman777
@uman777 ומי אמר שאתה לא דפקת אותו?!
@moshep זאת גרסה סגורה איך אפשר להרוס בכלל? עזוב שGPS מהתחלה עשה בעיות וכל הזמן הצריך אותי לבצע נעילת GPS לפי כל שימוש...מאוכזב.
@uman777 אפשר להרוס אם נגעת ברוט (מניסיון)
@moshep א. אין לי מושג מזה רוט ב. מחכה לתגובה של הבעלים מה לעשות
@uman777 הוא ראה את ההאשמות נגדו אז הוא ברח
@moshep אין מה להאשים..דווקא מעריך את העבודה שהם עשו..נגמלתי מהקליפה מה קוראים אותו סמארטפון ומהוואטספ בכלל...ב"ה!
@uman777 ב"ה... אשריך!
@uman777 אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
עזוב שGPS מהתחלה עשה בעיות וכל הזמן הצריך אותי לבצע נעילת GPS לפי כל שימוש...מאוכזב.
האכזבה שלך אמורה ליהיות מהשבב של המכשיר. אין קשר לגירסא. המיקום שלו יחסית דפוק זה לא סמארטפון
@m-h-b צדיק, לא הצלחתי להיכנס להגדרות דרך היישומים האחרונים. אפשר הסבר אולי יש דרך אחרת לאפס ?
@uman777 מה אתה לא מצליח להכנס להגדרות???
@moshep כן!! כל לחיצה על תפריט מחזירה אותי לעמוד הראשי של השעון וכותב לי "CLASSICHOME יפעל ברקע" אז איך אני יכנס להגדרות?
@uman777 אני לא בורח לשום מקום אבל אני לר יכול להיות זמין בצאט כל הזמן... תנסה לאפס כוכבית סולמית 21 סולמית
@uman777 וואי וואי לא שיערתי שזה ככה
@m-h-b אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
סתם צחקתי...
תנסה לאפס כוכבית סולמית 21 סולמית
מה גם בגירסא שלך יש קיצורים???
@m-h-b בכל מקרה אם זה לא יעבוד נפנה אותך למישהו בבני ברק שיעשה לך גירסא חדשה ללא עלות.
@m-h-b מי, ישראל?
@m-h-b מה עם זה?
@moshep אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
BT Notice