עידכונים בעניין הגירסא M.H.B
-
@moshep אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
@m-h-b גם הוידאו שיש ברגיל אפשר לראות סרטים אז מה זה משנה
אכן, גם הנגן שמגיע כברירת מחדל אפשר לצפות בסרטים, רק ההבדל שהוא חצי מסך...
אנחנו נשמח לקבל vlc לחנות שתכל'ס זה הנגן הכי נוח שקיים. -
@להבין-ולהשכיל אפשר להפוך את המסך
-
שבוע טוב אני לא רוצה להעלות רעיונות שלא ירדו עוד אפליקציות מהחנות אבל גם את הבעיה של החצי מסך אפשר לפתור ורק לידיעת המפתחים מי שרוצה לראות סרטים ימצא דרך יש היום טבלטים לפטופים וסמארטפונים הנגן שהיה בחנות MX היה מאוד נוח כי השירים היו מסודרים לפי תקיות ברור ונוח לשימוש ...
-
@אשדודי אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
שבוע טוב אני לא רוצה להעלות רעיונות שלא ירדו עוד אפליקציות מהחנות אבל גם את הבעיה של החצי מסך אפשר לפתור ורק לידיעת המפתחים מי שרוצה לראות סרטים ימצא דרך יש היום טבלטים לפטופים וסמארטפונים הנגן שהיה בחנות MX היה מאוד נוח כי השירים היו מסודרים לפי תקיות ברור ונוח לשימוש ...
ועוד דבר קטן ששכחתי שיש בנגן הזה שאין באחרים שאפשר להגביר ולהנמיך את הווליום מה שמאוד נחוץ בשיואמי ועוד דבר אשמח אם יחזירו לחנות את ההודעות עם האימוגי וכן את דף היומי ששימש אותי מאוד וכן אם אפשר להוריד את הנגישות מהחדשות jDN זה תופש חצי מהעמוד והופך את האפליקציה ללא שימושית תודה ושבוע טוב...
-
@אשדודי בעניין דף היומי היה בעיה ענקית שאין כאן המקום לפרטה
בעניין הנגן מוזיקה אני יעלה תיקון לפלוסר שמאפשר להעביר שירים ולשנות ווליום מהמסך נעילה
לגבי jdn זה סך הכל קישור לאתר צריך לדבר עם המפתח על זה.
בעניין ההודעות עם האימוג'י אבדוק למה הם הוסרו ובמידה ואין בעיה אעלה אותם חזרה -
@m-h-b אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
@אשדודי בעניין דף היומי היה בעיה ענקית שאין כאן המקום לפרטה
בעניין הנגן מוזיקה אני יעלה תיקון לפלוסר שמאפשר להעביר שירים ולשנות ווליום מהמסך נעילה
לגבי jdn זה סך הכל קישור לאתר צריך לדבר עם המפתח על זה.
בעניין ההודעות עם האימוג'י אבדוק למה הם הוסרו ובמידה ואין בעיה אעלה אותם חזרהאין סיכוי להחזיר את הנגן זה מתסכל פשוט להשתמש בנגן של המכשיר ובלי קשר אם אתה מעביר שירים אחד אחרי השני ברצף פתאום הנגן נתקע במקרה הטוב במקרה הגרוע כל המכשיר נתקע ואחרי כמה דקות חוזרים השירים לנגן