עידכונים בעניין הגירסא M.H.B
-
@M-H-B
למה אין עדיין בחנות סייר קבצים נוח, ונגן מדיה VLC?
ולמה א"א להגדיר ברירת מחדל על קבצי מדיה שייפתחו דרך הנגן מוזיקה/נגן mx? (כל פעם צריך לבחור מחדש..)
ולסיום למה כשבוחרים לפתוח שיר עם הנגן מוזיקה של הפלאפון דרך הסייר קבצים שמותקן בפלאפון (הרשמי) זה לא נפתח בנגן מוזיקה אלא רק מדליק את השיר וא"א לצאת מהתפריט מבלי להפסיק את השיר???
זה מעצבן מאוד!!
בבקשה אם אפשר לתקן את הנושאים הללו, או לפחות להסביר למה לא...
תודה. -
@שרולי אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
ולמה א"א להגדיר ברירת מחדל על קבצי מדיה שייפתחו דרך הנגן מוזיקה/נגן mx? (כל פעם צריך לבחור מחדש..)
ולסיום למה כשבוחרים לפתוח שיר עם הנגן מוזיקה של הפלאפון דרך הסייר קבצים שמותקן בפלאפון (הרשמי) זה לא נפתח בנגן מוזיקה אלא רק מדליק את השיר וא"א לצאת מהתפריט מבלי להפסיק את השיר???שני באגים אלא קיימים גם בגרסה סינית מקורית
אתה מבקש שיבנה משהו שלא קיים בכלל בגרסה -
@A0533057932 אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
ולסיום למה כשבוחרים לפתוח שיר עם הנגן מוזיקה של הפלאפון דרך הסייר קבצים שמותקן בפלאפון (הרשמי) זה לא נפתח בנגן מוזיקה אלא רק מדליק את השיר וא"א לצאת מהתפריט מבלי להפסיק את השיר???שני באגים אלא קיימים גם בגרסה סינית מקורית
אתה מבקש שיבנה משהו שלא קיים בכלל בגרסהאוקיי,
וכמה מסובך להוסיף את זה לגירסא??
(נראה לי פחות מסובך מלהוסיף/לשנות תפריטים ולהוסיף אפליקציות לקושחה של הפלאפון...)
(כמדומני שאפשר לפתור את הבעיה השניה של הברירת מחדל עם סייר קבצים אחר... ששם כן ניתן להגדיר ברירת מחדל..) -
@A0533057932 אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
@שרולי להוסיף אפליקציות אין זה עבודה כלל
לשנות תפריטים
זה לא שינוי הקושחה אלא עריכתה
כמו בC2 שניתן לערוך המון דברים
אבל כל עוד והם בקובץ כל שהוא
כלומר לא ניתן להמציא פקודותאני מתכוון על מה שהוסיף אפליקציות במערכת עצמה כמו מתקן gps העתקת אנשי קשר בבלוטוס זמני תפילה, סייר מוגן וכו' וזה לא פקודות שהיו בקושחה (עד כמה שאני מבין, תקן אותי אם אני טועה..)
ולא על האפליקציות שניתן להתקין....
בכל אופן האפליקציות שחסרות בחנות הם ממש בסיסיות כמו הסייר קבצים/נגן VLC וכו' -
@שרולי לפי מה שהבנתי עם הוא ישים סייר קבצים זה יגרום לפירצות בגירסא שלו ובקשר למוזיקה אם אתה מתקין איזה אפליקציה של מוזיקה אז כשאתה לוחץ על הקובץ הוא שואל אותך אם אתה רוצה לפתוח את זה באפליקציה, ובקשר לנגן VLC שלחתי לו פעם מייל על זה והוא ענה לי שעקרונית הם לא יכולים לשים את הנגן הזה, ואני חושב שאם אתה לא נהנה מהגרסא שלו אתה תמיד יכול להחליף...
-
@moshep אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
עם הוא ישים סייר קבצים זה יגרום לפירצות בגירסא שלו
רק סייר שיש בו רוט
אם אתה מתקין איזה אפליקציה של מוזיקה אז כשאתה לוחץ על הקובץ הוא שואל אותך אם אתה רוצה לפתוח את זה באפליקציה
זה הבעיה שהוא שואל כל פעם במקום לקבוע ולפתוח
בקשר לנגן VLC שלחתי לו פעם מייל על זה והוא ענה לי שעקרונית הם לא יכולים לשים את הנגן הזה
כוונתך כמו וואצפ?
-
@a0533057932 א': מה כונתך סייר עם רוט? ג': כן ככה אמר לי על הנגן ההוא
-
@moshep
מה ההבדל בין נגן mx לנגן vlc????
בשניהם יש וידאו... מה עוד יכול להיות בנגן מוזיקה???VLC תומך כמעט בכל הפורמטים של קבצי וידאו ואודיו אם לא בהכל