עידכונים בעניין הגירסא M.H.B
-
@M-H-B תודה, זה מקל עליי כי אני חדש כאן ולא כ"כ מבין עדיין איך עושים את זה.
אז ככה,- במהלך שיחה השעה המוצגת הפוכה.
- ביומן השיחות השעה לא נכונה אלא שעה אחורה.
- התאריך גם הפוך ביומן השיחות וגם בחנות האפליקציות, תאריך העדכון מופיע לי הפוך ולא ברור.
- כאשר אני נכנס ל"אינדקס מוגן", הוא מיד קורס ועולה לי הודעה "אינדקס מוגן יפעל ברקע". אותה בעיה בדיוק גם באפליקציית "KEEP".
- כבר כמה ימים תקועה לי התראה "מספר רגעים - הורדה של עדכון לכשר פליי". כלום לא קורה...
- בעיה עיקרית שאני מקווה שיש לכם פיתרון אליה: יש לי בבית אינטרנט רימון ובמכשיר נוסף בבית יש לי נטפרי. כאשר אני מתחבר לוויפיי של אינטרנט רימון, החנות מעלה לי "שגיאה בניסיון הורדה". אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לפתור את זה.
- באפליקציית הבנקים (המדהימה) חסר את בנק הבינלאומי הראשון, ניתן להוסיף?
-
@SHPUNTZIK יישר כח על ההערות.
בעניין כל מה שקשור לשעות זה בעיה של שעון חורף זה מטופל כרגע ומקווים ששבוע הבא יצא עידכון
בעניין אינטרנט רימון זה בעיה שכנראה שהשרת שלנו חסום אצלהם צריך לדבר איתם שיפתחו.
אינדקס מוגן לא אמור לעבוד הוא הועלה בטעות לחנות וכבר הוסר משם, לקיפ אם מישהו מכיר גירסא שעובדת אשמח לעלות לשרת. -
@M-H-B אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
@אשדודי לא, הפרמטרים הרוחניים שלנו נקבעים פחות או יותר במקביל לנטפרי ולכן יהיה רק jdn
תודה רבה .(למרות שאני לא כל כך מבין את הפרמטר הנל כי אני אישית חושב שאין באתרים האלה בעיה רוחנית וגם אם יש אפשר לסנן בעיות כאלה ואחרות . אבל זו רק דעתי האישית .)תודה רבה בכול זאת
-
@SHPUNTZIK אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
@M-H-B תודה רבה לך על התגובה! ממש כיף שיש מענה איכותי... אני מחכה להמשך העבודה המבורכת שלכם.
אשמח גם לקבל תשובה בנוגע לבעיה מספר 5 שכתבתי: "כבר כמה ימים תקועה לי התראה "מספר רגעים - הורדה של עדכון לכשר פליי". כלום לא קורה..."
זה קרה לי שהורדתי את הידברות המעודכנת או שתוריד אפליקציה אחרת ותעשה ביטול על ההורדה או שתפעיל את המכשיר מחדש ככה עשיתי והסימון למעלה נעלם .בהצלחה