עידכונים בעניין הגירסא M.H.B
-
שימו לב ביום יומיים הקרובים כל המשתמשים יקבלו עידכון לחנות אפליקציות שתתקן את כל הבאגים בהורדות שנתקעות ובהתקנות וכו' וכן תעלה אפליקציית בנקים שנבנתה במיוחד למכשיר ונלמדו כל הטעויות מהעבר...
העידכון יתקבל באופן אוטו' ואין צורך בשום פעולה מצד המשתמש.מקווה שתהנו M.H.B
-
@אשדודי אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
@M-H-B אשמח אם תשפץ את האפליקציה של הפורום חסר בה הרבה פונקציות כגון תגובה ציטוט צ'אט פרטי וכו תודה רבה
זה לא הוא בונה האפליקציה זה שמואל
אגב 'כרום לוקח שימוש נתונים גבוה'' ואז אפשר לצוטט אבל בזמן שכרום מחליט לעבור למצב נתונים נמוך אי אפשר לצוטט ולתת לייק אי לכך צריך להגדיר את האפליקציה שתשתמש ביותר ''נתוני ראם'' אוליי @M-H-B יודע או @שמואל או @אלישי יודעים להגדיר כזה דבר באפליקציה?! -
@זונדל-גרנד לא ידעתי שזה לא קשור אליו .תודה
-
@golanaz22 אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
@אשדודי כן
וואלה אז לא יודע מה להגיד לך שאל את המומחים פה
-
@סופר אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
@M-H-B אני לא רוצה להציק ואני לא מועדת רבנים כלשהי אבל הבעיה באפליקצית מתמחים טופ לא נפתר (הורדתי את הפליקציה היום לאחר איפוס ובדקתי)
@שמואל אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
@אשדודי אמר בעידכונים בעניין הגירסא M.H.B:
@M-H-B אשמח אם תשפץ את האפליקציה של הפורום חסר בה הרבה פונקציות כגון תגובה ציטוט צ'אט פרטי וכו תודה רבה
במכשירים ישנים שלא תומכים בhtml5 זה לא עובד באמת.
במכשיר שתומך כל האופציות עובדות.
-
@מישהו12 לא לזה התכוונתי וד"ל אגב שמתי לב שבקישורים האופציות שבראש הדף עובדות למשל שמואל בחוקי הפורום נתן את הקישור של החיפוש וזה העביר אותי לדף החיפוש וחשבתי אולי מישהו [אולי 12 ] יכתוב נושא אם כל הקישורים של כל האופציות שלא מופיעות באפליקציה ויצמידו את זה לפה או לאזור המערכת או שיראו את זה רק באפליקציה אם אפשר