עזרה דחופה לעצור טרדן בטל'
-
@פישל אמר בעזרה דחופה לעצור טרדן בטל':
לי היה את זה פעם עד שהתברר לי שחברו אותי לקו והיה לי איזה באג כך שכל פעם שהרמתי לא שמעתי כלום וגם שהתקשרתי
אבל מה פתאום מספר חסוי?!
-
@קול-מיוזיק יש לי לא יודע אם זה עובד לא עובד עולה לא עולה זכור לי שעולה כסף לחודש
0799100525 -
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בעזרה דחופה לעצור טרדן בטל':
בשבועות האחרונים אני מקבל אולי 5 שיחות כל יום ממספר מוגבל שמתקשר למשך שנייה אחת כלומר צלצול או שתיים ומנתק וככה כל כמה שעות.
אם זה חסום אז יש שני מספרים (אף פעם לא בדקתי)שמזהים חסום בתשלום
0723181818
0799100525
בהצלחה -
@פישל עכשיו אני תופס שהוא בכלל מדבר על מספר מוגבל... כלומר שהוא בקו כשר והמספר הזה נחסם... @שעטנ-ז-ג-ץ יכול להיות שנרשמת לקבל התרעות על כל אזעקה?! (בקו של "יראי השם" לדוגמא) כי לאחרונה באמת יש הרבה צינתוקים מהם והמספר באמת נחסם נראה לי שזה מתחיל בד"כ ב08/03....
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה דחופה לעצור טרדן בטל':
@פישל עכשיו אני תופס שהוא בכלל מדבר על מספר מוגבל... כלומר שהוא בקו כשר והמספר הזה נחסם... @שעטנ-ז-ג-ץ יכול להיות שנרשמת לקבל התרעות על כל אזעקה?! (בקו של "יראי השם" לדוגמא) כי לאחרונה באמת יש הרבה צינתוקים מהם והמספר באמת נחסם נראה לי שזה מתחיל בד"כ ב08/03....
אם זה ככה ויש לו פלאפון שמאפשר חסימה אז יש אופציה של לחסום כול מספר שמתחיל ב xx מסיום שיחסום את מה שמתחיל
-
@חנניה אמר בעזרה דחופה לעצור טרדן בטל':
@1divid רגיל כשר מסטומרת
כן אבל איזה דגם 1200 לדוגמא או יאנג אז יש בהגדרות אופציה של חסימת מספר או חסימה של כול מספר שמתחיל ב 07 03 וכן על זה הדרך (אבל זה לא כזה טוב כי לפעמים מתקשרים עליך ממספר כזה(קופת חולים וכדומה זה הסיבה שהרי חולי קורונה היה להם בעיה כי יש להם חסימה של חסוי והתקשרו רק מחסום)
-
@שעטנ-ז-ג-ץ אני רואה שאתה אוחז ראש עם השירשור (אתה על כל תגובה מציץ שניה ומסתלק... ) אם אתה רוצה להתקדם הלאה פשוט תגיב, דבר, זה לא פר שאנחנו פה שוברים את הראש לנחש מה בדיוק הבעיה
-
זה פלא' עם מס' טוקמן (זה עדיין לא מסביר למה אני מקבל צינותוקים לשנייה) וכמובן שלא נרשמתי לשום קו
מתקשרים אלי ממס' מוגבל כלו' חסוי ללא מס' - א"א לחסום מס' חסוי ברשימה שחורה לפחות לא בפלא' שלי (כשר MTK-1)
זכורני מפעם שניתן דרך ימות לעשות הפניה למס' בימות ושם מס' חסוי נהיה גלוי. אבל הואיל וזה מס' טוקמן א"א לעשות הפניה כלל הוא אומר שההפניה לא פעילה ואל הצליחה
מה אני עושה??? -
זה פלא' עם מס' טוקמן (זה עדיין לא מסביר למה אני מקבל צינותוקים לשנייה) וכמובן שלא נרשמתי לשום קו
מתקשרים אלי ממס' מוגבל כלו' חסוי ללא מס' - א"א לחסום מס' חסוי ברשימה שחורה לפחות לא בפלא' שלי (כשר MTK-1)
זכורני מפעם שניתן דרך ימות לעשות הפניה למס' בימות ושם מס' חסוי נהיה גלוי. אבל הואיל וזה מס' טוקמן א"א לעשות הפניה כלל הוא אומר שההפניה לא פעילה ואל הצליחה
מה אני עושה???@שמואל אולי אמור לדעת הוא מנהל של ימות המשיח האם יש פתרון??
-
מישהו יודע פתרון?
-
מישהו יודע פתרון?
אם זה חסום כתבתי לך למעלה מספרים שמזהים בתשלום ונכון יש אופציה דרך ימות המשיח אבל זה לא תופס עם זה רק צינתוק(וחוץ מיזה שניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי)
הדרך הבא זה פשוט לקנות 1200 לזמן קצר לעשות חסימה לחסוי ואולי הוא אתייאש בסוף -
@נגן אמר בעזרה דחופה לעצור טרדן בטל':
בבזק יש אפשרות לחסימה כללית של שיחות לא מזוהות.
גם בחב' גולן-טלקום.