עזרה בהתקנת פיירפוקס
-
עקב בעיות שהיו לי עם פיירפוקס וכן היות והדפדפן עצמו הציע לי להתקין מחדש אז הורדתי את הישן וני מנסה להתקין את החדש וכבר יום שלם זה נראה כך יצויין כי גם בהסרה של הקודם נתקלתי בבעיות שכל פעם שניסיתי להוריד זה שאל אותי האם לאפשר וכו' וכשאשרתי כלום לא קרה כך 10 פעמים עד שהחלטתי להסיר עם ריבו (ומשום מה ריבו נכשל ביצירת נקודת שיחזור שזה לבד בדרך כלל מצביע על משהו בעייתי)
-
אתה על נטפרי? אם כן תוריד דרך התמיכה של נטפרי
https://netfree.link/dl/Firefox_Setup.exe
@שלמה-ווייס -
@שלמה-ווייס זה קרה לי גם תסגור הכל וכן במנהל המשימות הכל תסגור ואח"כ תתחיל מהתחלה את ההתקנה , מקווה שיעזור לך..
-
@שלמה-ווייס תוריד מהקישור הזה ותתקין
-
@יוסי-מחשבים חזק ביותר סתם מעניין אותי איך עשית את זה זה הרי שוקל כפול שלושים מהרגיל זותומרת שכבר הורד מהאינטרנט מאד מעניין אותי איך עשית את זה
-
@יוסי-מחשבים ואגב גם אחרי ההתקנה הוא כותב שהוא לא יכול לעדכן אוטומטי ואני צריך להוריד עותק חדש כנראה קשור לסינון (אגב זה הגירסא האחרונה מה שנתת לי?) @chv לא תאמין אבל אחרי ההתקנה כל הסיסמאות וההגדרות היו קיימים שם למרבה הפלא אפילו שהסרתי עם ריבו יסודית ומחקתי גם את כל השאריות...
עריכה: גם להוסיף שפה הוא לא נותן לי והשגיאה היא שאין חיבור לאינטרנט אז כנראה לכן לא הצלחתי להתקין ולכן הוא לא מתעדכן אוטומטי והכל קשור לסינון -
@שלמה-ווייס כל עוד לא מחקת את תיקיית הפרופיל מ-appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles - לא מחקת כלום..
-
@שלמה-ווייס אם אתה רוצה פשוט למחוק את פיירפוקס totally מהמחשב, דבר ראשון תמחק את התיקייה מוזילה משם. פשוט תדביק את זה בהתחל -
%appdata%
אנטר, תמצא את התקייה של מוזילה ותמחק לגמרי.
עכשיו תסיר את פיירפוקס ותתקין מחדש.
בונוס - תרוקן את כל תיקיות ה-temp במחשב לפני הורדת התוכנית התקנה של פיירפוקס מהרשת. -
@שלמה-ווייס אתה רואה שעושה לך בעיות. אז פשוט תשמור את הפרופיל בצד, ותמחק את כל מה שמפריע.
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה בהתקנת פיירפוקס:
סתם מעניין אותי איך עשית את זה
הורדתי מכאן, ניתן להוריד גם מכאן [בקישור הזה תוכל למצא את כל הגירסאות]
הבאתי לך את הגירסה האחרונה לע"ע (79) -
@יוסי-מחשבים אמר בעזרה בהתקנת פיירפוקס:
הבאתי לך את הגירסה האחרונה לע"ע (79)
אז למה הוא מנדנד לי בקשר לעידכון? יכול להיות שבגלל שהוא לא מצליח להתחבר לשרת בגלל הסינון אז "הוא לא יודע אם הוא מעודכן?!" אם כן למה זה קרה רק לאחרונה??
-
@שלמה-ווייס מה הכוונה מנדנד? הוא מבקש לעדכן ואז לא מצליח?
-
@שלמה-ווייס התראה איפה? תעלה צילום מסך
-
@שלמה-ווייס יכול להיות כמה סיבות.
א' יכול להיות שאם תדליק אותו כמנהל (רק בשביל העדכון הראשוני) זה יעבוד.
ב' יכול להיות שבגלל הסינון, חסום לך הגישה לעדכונים (שהם תמיד יידרשו. גם אם תתקין את הגרסה הכי חדשה, זה לא קשור. זה רכיבים מסוימים כדי שירוץ טוב על המערכת הנוכחית), כדי לפתוח אותם תנסה לשנות DNS. כמעט תמיד זה עובד (ברוב שירותי העדכון שאני מכיר).
תכתוב מה התקדם