עזרה בהתקנת פיירפוקס
-
@יוסי-מחשבים ואגב גם אחרי ההתקנה הוא כותב שהוא לא יכול לעדכן אוטומטי ואני צריך להוריד עותק חדש כנראה קשור לסינון (אגב זה הגירסא האחרונה מה שנתת לי?) @chv לא תאמין אבל אחרי ההתקנה כל הסיסמאות וההגדרות היו קיימים שם למרבה הפלא אפילו שהסרתי עם ריבו יסודית ומחקתי גם את כל השאריות...
עריכה: גם להוסיף שפה הוא לא נותן לי והשגיאה היא שאין חיבור לאינטרנט אז כנראה לכן לא הצלחתי להתקין ולכן הוא לא מתעדכן אוטומטי והכל קשור לסינון -
@שלמה-ווייס כל עוד לא מחקת את תיקיית הפרופיל מ-appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles - לא מחקת כלום..
-
@שלמה-ווייס אם אתה רוצה פשוט למחוק את פיירפוקס totally מהמחשב, דבר ראשון תמחק את התיקייה מוזילה משם. פשוט תדביק את זה בהתחל -
%appdata%
אנטר, תמצא את התקייה של מוזילה ותמחק לגמרי.
עכשיו תסיר את פיירפוקס ותתקין מחדש.
בונוס - תרוקן את כל תיקיות ה-temp במחשב לפני הורדת התוכנית התקנה של פיירפוקס מהרשת. -
@שלמה-ווייס אתה רואה שעושה לך בעיות. אז פשוט תשמור את הפרופיל בצד, ותמחק את כל מה שמפריע.
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה בהתקנת פיירפוקס:
סתם מעניין אותי איך עשית את זה
הורדתי מכאן, ניתן להוריד גם מכאן [בקישור הזה תוכל למצא את כל הגירסאות]
הבאתי לך את הגירסה האחרונה לע"ע (79) -
@יוסי-מחשבים אמר בעזרה בהתקנת פיירפוקס:
הבאתי לך את הגירסה האחרונה לע"ע (79)
אז למה הוא מנדנד לי בקשר לעידכון? יכול להיות שבגלל שהוא לא מצליח להתחבר לשרת בגלל הסינון אז "הוא לא יודע אם הוא מעודכן?!" אם כן למה זה קרה רק לאחרונה??
-
@שלמה-ווייס מה הכוונה מנדנד? הוא מבקש לעדכן ואז לא מצליח?
-
@שלמה-ווייס התראה איפה? תעלה צילום מסך
-
@שלמה-ווייס יכול להיות כמה סיבות.
א' יכול להיות שאם תדליק אותו כמנהל (רק בשביל העדכון הראשוני) זה יעבוד.
ב' יכול להיות שבגלל הסינון, חסום לך הגישה לעדכונים (שהם תמיד יידרשו. גם אם תתקין את הגרסה הכי חדשה, זה לא קשור. זה רכיבים מסוימים כדי שירוץ טוב על המערכת הנוכחית), כדי לפתוח אותם תנסה לשנות DNS. כמעט תמיד זה עובד (ברוב שירותי העדכון שאני מכיר).
תכתוב מה התקדם -
@שלמה-ווייס
אם זה העדכון האחרון, כמו שאומר @יוסי-מחשבים , אז למה שלא תבטל בהגדרות את העדכון אוטומטי? -
@chv אמר בעזרה בהתקנת פיירפוקס:
כדי לפתוח אותם תנסה לשנות DNS
לא מבין מה זה אבל האמת שאין לי שום בעיה לבקש מהסינון שיפתחו לי את זה רק שאני לא יודע בדיוק מה לבקש מהם כי אין להם כלי להקלטת הליכי רשת
@chv אמר בעזרה בהתקנת פיירפוקס:
תכתוב מה התקדם
פשוט צדיק אתה
-
@שלמה-ווייס לשנות DNS...
הנה מצאתי כאן הוא מסביר ממש פשוט איך לשנות: http://forum.netfree.link/post/95852
תשנה ל-1.1.1.1 ואם עדיין לא עובד, תשנה ל-3.3.3.3 ואז ל-8.8.8.8
יש עוד...
תזכור להפעיל כמנהל