האם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים יסתיימו בשווה באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?
-
@ברוך-כהן אני כבר שנים לא מתעסק הרבה עם וורד ואני גם על מחשב בלי ורד אבל נראה לי שהרבה יוכלו לעזור לך כאן ואולי תסתדר אפילו לבד פשוט לך למאקרו ותתחיל הקלטה ותעשה את כל הפקודות שגורמים םיישור פלוס חזרה לשני טורים ואז תעצור את ההקלטה ותשמור תוכל אפילו לעשות קיצור מקשים לפעולה הזאת שעוד יותר יקל עליך ב-ה-צ-ל-ח-ה
-
@יוסי-מחשבים אמר בהאם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים יסתיימו בשווה באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?:
@ברוך-כהן לא כ"כ הבנתי את הבעיה, אתה יכול לפרט ולהביא לי דוגמא
שתי ידיעות על נושא הטורים:
א. שימוש ברווח לפני/אחרי פיסקה יוצר אי תאימות בין שורות הטורים, הפתרון הוא לא להשתמש ברווחים אלו אלא בשורת רווח בין פסקה לפסקה
ב. לפעמים בסוף הטקסט נוצר מצב שהטור הימני על כל המסמך והטור השמאלי על חצי מהמסמך, בכדי להשוות את סיומת הטורים יש להגדיר שהשורה לאחר הטקסט תהיה בעלת טור אחד@חיים-הקטן אמר בהאם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים יסתיימו בשווה באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?:
תוכל להגדיר מרווח אחרי כל פסקה את מספר הנקודות המדויק של שורה שלמה + המרווח עד השורה הבאה, כך זה לפחות יהיה אוטומטי לכל הטקסט מבלי להוסיף שורה ידנית.
אשמח גם אני לדעת איך בדיוק עושים זאת כי אני לא מבין את מה פי' "הפתרון הוא לא להשתמש ברווחים אלו אלא בשורת רווח בין פסקה לפסקה"
אולי תמונות מסך יעזרו -
הפתרון שאני הצעתי בקיצור הוא כך, והוא לא עוזר כשחסר שורה וכדומה, רק ליישר את השורות כשיש מספיק שורות.
לדוגמה: להגדיר בכרטיסיית פסקה את מרווח בין שורות על מרווח 'מדויק' של 17 נק', ואת מרווח אחרי פסקה גם על 17 נק'. כשזה מספר זהה תמיד השורות יצאו ישרות. שוב - זה לא עזור במקרה שחסרה שורה, רק ליישר את הטורים במקרה ויש מספיק שורות.
-
@חיים-הקטן אוי באמת... עיקר הבעיה בעימוד זה בגלל מעבר קטעים ומה הואילו חכמים בתקנתם?
-
@שלמה-ווייס אני רוצה לצרף תמונה אבל לא מצליח, אני לא מספיק כאן בפורום.
מה שאני מציע טוב לכל עמוד חוץ מסיום קטע. -
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בהאם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים יסתיימו בשווה באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?:
אשמח גם אני לדעת איך בדיוק עושים זאת כי אני לא מבין את מה פי' "הפתרון הוא לא להשתמש ברווחים אלו אלא בשורת רווח בין פסקה לפסקה"
התכוונתי שלא להשתמש באפשרות "הוסף רווח אחרי פיסקה":
אלא אחרי פיסקה לעשות שורת רווח (ENTER)