האם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים יסתיימו בשווה באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?
-
@ברוך-כהן אמר בהאם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים יסתיימו בשווה באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?:
האם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים [בפריסה של 2 טורים] יסתיימו בשווה בתחילת העמוד ובסופו - באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?
יש תוספים לוורד שאנשים פרטיים בנו לוורד שאמור לעשות את העבודה
-
@משחזר-מידע אמר בהאם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים יסתיימו בשווה באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?:
@ברוך-כהן אמר בהאם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים יסתיימו בשווה באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?:
האם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים [בפריסה של 2 טורים] יסתיימו בשווה בתחילת העמוד ובסופו - באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?
יש תוספים לוורד שאנשים פרטיים בנו לוורד שאמור לעשות את העבודה
ובלי התוספים אין שום אופציה כזו ? מוזר ... זה צורך בסיסי למראה תקין ויפה של המסמך ?
-
ובלי התוספים אין שום אופציה כזו ?
לא שידוע לי
מוזר ... זה צורך בסיסי למראה תקין ויפה של המסמך ?
אכן
ולכן יש אפשרות לעשות זאת ידניאתה מבקש אוטומטי
Sorry
וורד הוא לא תוכנת עימוד -
@משחזר-מידע אמר בהאם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים יסתיימו בשווה באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?:
ובלי התוספים אין שום אופציה כזו ?
לא שידוע לי
מוזר ... זה צורך בסיסי למראה תקין ויפה של המסמך ?
אכן
ולכן יש אפשרות לעשות זאת ידניאתה מבקש אוטומטי
Sorry
וורד הוא לא תוכנת עימודלא ביקשתי עימוד מקצועי ומיוחד, אני סה"כ רוצה לדעת מידע פשוט לעימוד בסיסי ! קשה לי להאמין שאין אופציה כזו בוורד ... [על אף שאינה תוכנת עימוד]
-
משו לא מסתדר לי עם המשפטים שכתבת
@שלמה-ווייס אמר בהאם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים יסתיימו בשווה באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?:
להכין קובץ שלם בן 200-300 עמודים ולשחק עם כל עמוד בנפרד
@שלמה-ווייס אמר בהאם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים יסתיימו בשווה באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?:
מכיוון שזה לא היה שווה השקעה
לשחק עם 200-300 עמוד היה שווה לך להשקיע
אבל לקנות איזה תוסף לוורד בכמה גרושים לא היה שווב לך ? -
@משחזר-מידע הייתי מדי "מצומצם" זה עוד היה כשהייתי בישיבה ולא הכרתי הרבה אופציות
-
@ברוך-כהן מצטער אבל אין גמני התפלאתי על זה והרבה פעמים הייתי צריך להכין קובץ שלם בן 200-300 עמודים ולשחק עם כל עמוד בנפרד מכיוון שזה לא היה שווה השקעה של עימוד מקצועי
צער לי לומר לך ... אבל יש לי תחושה שיתכן שעבדת לחינם, אבל לא נורא ... מעכשיו תגלה כאן בפורום "עולם חדש" ואחד מהמומחים ה"כבדים" יגלה לנו איך עושים את זה, ואתה לא תצטרך בעזר"ה לעשות את זה ידני בעתיד אלא תסדר את הטורים בלחיצת כפתור פשוטה באופן אוטומטי, יותר נחמד לא כן ?
-
@ברוך-כהן 100% רק שכהיום אני כבר לא מתעסק עם הכנת קובצי מפרשים אגב "עולם חדש" כבר מצאתי כאן בפורום הנפלא מממזמן
אין גבול לחידושים ...
-
זה עוד היה כשהייתי בישיבה
אם היית בישיבה
אז... הכל מובן -
@משחזר-מידע לא הבנתי אבל אם אתה אומר שהכל מובן בשבילך אני מאד שמח לשמוע
-
חברה מה תכלס' ? יש פתרון כאן למישהו מה "מומחים" ה "מתמחים" ?
-
@ברוך-כהן לא כ"כ הבנתי את הבעיה, אתה יכול לפרט ולהביא לי דוגמא
שתי ידיעות על נושא הטורים:
א. שימוש ברווח לפני/אחרי פיסקה יוצר אי תאימות בין שורות הטורים, הפתרון הוא לא להשתמש ברווחים אלו אלא בשורת רווח בין פסקה לפסקה
ב. לפעמים בסוף הטקסט נוצר מצב שהטור הימני על כל המסמך והטור השמאלי על חצי מהמסמך, בכדי להשוות את סיומת הטורים יש להגדיר שהשורה לאחר הטקסט תהיה בעלת טור אחד -
@יוסי-מחשבים הוא מדבר על השוואת השורות למטה כן נראה לי וזה עבודה לעשות את זה בכל עמוד
-
@שלמה-ווייס וגם למעלה !
-
@יוסי-מחשבים אמר בהאם ישנה אפשרות לסדר ב - "וורד" שהטורים יסתיימו בשווה באופן אוטומטי לכל אורך המסמך ? גם אם משנים גודל הגופן וכדו' ?:
הפתרון הוא לא להשתמש ברווחים אלו אלא בשורת רווח בין פסקה לפסקה
יפה מאוד !! ניסיתי ועובד יפה ! אמנם חוסך זמן ... אך זה עדיין מייגע ולוקח הרבה זמן, כי צריך לעשות כך בכל עמוד באופן ידני, ואני מחפש פתרון חד פעמי לכל המסמך !
-
@שלמה-ווייס נו ...
-
@ברוך-כהן אני כבר שנים לא מתעסק הרבה עם וורד ואני גם על מחשב בלי ורד אבל נראה לי שהרבה יוכלו לעזור לך כאן ואולי תסתדר אפילו לבד פשוט לך למאקרו ותתחיל הקלטה ותעשה את כל הפקודות שגורמים םיישור פלוס חזרה לשני טורים ואז תעצור את ההקלטה ותשמור תוכל אפילו לעשות קיצור מקשים לפעולה הזאת שעוד יותר יקל עליך ב-ה-צ-ל-ח-ה