מה הכוונה בהתחברות לאתר ש"אני מסכים שפורום זה יאגור ויעבד את נתוני האישיים" ?
-
@1divid אמר במה הכוונה בהתחברות לאתר ש"אני מסכים שפורום זה יאגור ויעבד את נתוני האישיים" ?:
@ברוך-כהן אמר במה הכוונה בהתחברות לאתר ש"אני מסכים שפורום זה יאגור ויעבד את נתוני האישיים" ?:
כחדש כאן - רציתי לדעת מה הכוונה בהתחברות לאתר ש"אני מסכים שפורום זה יאגור ויעבד את נתוני האישיים" ?
זה לא רק באתר הזה זה בהרבה אתרים חברתיים (אני לא רוצה להגיד סתם דברים אבל נראה לי שזה קשור לדברים שאתה כותב ואז ...)
ואז מה ....
-
@A0533057932 אמר במה הכוונה בהתחברות לאתר ש"אני מסכים שפורום זה יאגור ויעבד את נתוני האישיים" ?:
@ברוך-כהן זה מגיע ביחד אם האתר
זה לא הוספה מיוחדת של שמואלומהיכן אוספים נתונים אישיים כדי לעבדם, מהאתר בלבד, או שישנם עוד אפשרויות ?
-
@ברוך-כהן אמר במה הכוונה בהתחברות לאתר ש"אני מסכים שפורום זה יאגור ויעבד את נתוני האישיים" ?:
@A0533057932 אמר במה הכוונה בהתחברות לאתר ש"אני מסכים שפורום זה יאגור ויעבד את נתוני האישיים" ?:
@ברוך-כהן זה מגיע ביחד אם האתר
זה לא הוספה מיוחדת של שמואלומהיכן אוספים נתונים אישיים כדי לעבדם, מהאתר בלבד, או שישנם עוד אפשרויות ?
מח-ן הגוגל שלך אם התחברת דרכו
-
ועוד דברים שמי שרוצה יכול לאסוף אם הוא בעל האתר
כגון ?
-
כתובת הIP שלך
אז מי שנכנס תחת כמה שמות, בעל האתר ו"חביריו" יודעים מבטן מי יצאו כולם ?
-
@שלמה-ווייס אמר במה הכוונה בהתחברות לאתר ש"אני מסכים שפורום זה יאגור ויעבד את נתוני האישיים" ?:
@מטעמים חוץ אם זה בנטפרי שאז הכל אותו IP
האם כוונתך לומר שכל מי שנכנס לאתר כאן ולאחרים דרך נטפרי אינו מזוהה ... ואם נכנס תחת שם בדוי א"א לדעת מי הוא זה ואיזה הוא ?
-
@שלמה-ווייס אמר במה הכוונה בהתחברות לאתר ש"אני מסכים שפורום זה יאגור ויעבד את נתוני האישיים" ?:
@מטעמים חוץ אם זה בנטפרי שאז הכל אותו IP
מנין לך ?
-
@ברוך-כהן
איזה נתונים חשובים אתה שם פה?
אתה לא שם אשראי או משהו כזה
אם אתה קצת פרנואיד אתה יכול לעשות מייל חדש שאתה לא תשתמש איתו, תתחבר איתו לכל האתרים שאתה רוצה , תמציא לך שם שתשתמש איתו בכל האתרים , ולא כמו כאלה שממציאים פה שם ואחר כך נותנים קישור לדרייב עם שם אחר [בדרך כלל אמיתי...]אתה יכול אולי גם להיכנס דרך גלישה בסתר
אבל שוב מה באמת יש לאסוף עליך פה???
-
פוסט זה נמחק!
-
@מטעמים אמר ש"ברור" ש - מי שנכנס תחת כמה שמות, בעל האתר ו"חביריו" יודעים מבטן מי יצאו כולם.
לא רק זה,
כל פעם שהתחברת , בעל האתר יודע בדיוק מאיזה IP התחברת,
ורשום לו בהיסטוריית התחברויות את כל הכתובות שבהם התחברת תחת אותו שם.במידה ותנסה לפתוח משתמש חדש דרך כתובת IP שפעם ביקרה כבר באתר...
בעת ההרשמה, הפלטפורמה נותנות אוטומטית לבעל האתר את כל המשתמשים שניסו להתחבר דרך אותו IP