ילד חולה לב צריך זום בכיתה
-
@CRUL30
אגב אם כבר מדברים יש היום משהו חדש ששייך לגולגל מאד טוב בחנם GOOGLE MEET
https://meet.google.com/ekz-hjer-jio?authuser=0&hl=nl -
@uriya-sh אמר בילד חולה לב צריך זום בכיתה:
@FSHLOMO יש בזה הרבה פחות אופציות מזום, הייתרון היחיד שזה ללא הגבלת זמן אבל זה לא עוזר לפתור את הבעיה כאן כי זה עדיין צריך מחשב ומצלמה
הבנתי שזה גם עם הגבלה (שזה יצא זה היה ללא הגבלה)
-
@CRUL30 אמר בילד חולה לב צריך זום בכיתה:
ילד חולה לב שלא יכול ללכת לחיידר בעקבות המגפה ולכן רוצים שיהיה פתוח לו בבית זום שיראה מה קורה בכיתה יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
מסכמים בבית ספר להכניס מחשב לכיתה או שאתה מחפש שזה יהיה בדרך ללא מחשב?(אבל כול דבר אחר שזה יהיה זה יצטרך אינטרנט וזה בעיה לא?)
-
ילד חולה לב שלא יכול ללכת לחיידר בעקבות המגפה ולכן רוצים שיהיה פתוח לו בבית זום שיראה מה קורה בכיתה יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
עם זה שידע את השיעור - אפשר פשוט להסריט לו את השיעור. אבל עם רוצים שהוא יהיה מעורה בשיעור יש את מה שהחברה השאירו פה ( או אולי עוד פתרונות )
-
@a-y-f אמר בילד חולה לב צריך זום בכיתה:
עם זה שידע את השיעור - אפשר פשוט להסריט לו את השיעור. אבל עם רוצים שהוא יהיה מעורה בשיעור יש את מה שהחברה השאירו פה ( או אולי עוד פתרונות )
אפשר יותר פשוט פלאפון כשר ולשמוע את השיעור אבל הוא רוצה להיות "חלק" מהשיעור ובשביל כול דבר אחר מה שזה לא יהיה הוא יצטרך שבכיתה יהיה אינטרנט לא?
-
@1divid אמר בילד חולה לב צריך זום בכיתה:
מסכמים בבית ספר להכניס מחשב לכיתה או שאתה מחפש שזה יהיה בדרך ללא מחשב?(אבל כול דבר אחר שזה יהיה זה יצטרך אינטרנט וזה בעיה לא?)
-
@שער-השמים אשמח מאד שתעזור לי בכגון הא
-
@שער-השמים אשמח מאד שתעזור לי בכגון הא
שלחתי לך למייל את הטלפון שלי אתה יכול להתקשר.
-
@שער-השמים התקשרתי ולא ענית אחכ חזרת אלי
אבל בינתיים זה נעצר שם אז לא אטרידך במידה ויהיה רלוונטי אתקשר
ממש תוודה רבה
18/20