עזרה| קישור להזמנת לשיאומי תומך התקנת כל ה-APKׁׂ(אפליקציות).
-
@אדקס אמר בעזרה| קישור להזמנת לשיאומי תומך התקנת כל ה-APKׁׂ(אפליקציות).:
בנוסף שמעתי על המכשיר שיש לו הרבה חזרות מתקלות האם יש מי שיודע לאמת או להכחיש?
אכן כן יש איתו בעיות מסויימות אבל עדיין הרבה אנשים מרוצים מהמכשיר
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה| קישור להזמנת לשיאומי תומך התקנת כל ה-APKׁׂ(אפליקציות).:
@אדקס כמדומני שבכל שיאומי אפשר לשנות IMEI כך שיתמוך בכשר רק שקשה להשיג עם מקשים בעברית ובדרך כלל תצטרך חריטה וכן גירסה פתוחה להתקנות בדרך כלל לא קל למצוא אבל יש כאן מישהו בפורום שטען שיש לו כזה גירסא
אתה מתכוון דווקא לתומך כשר? שאותו אין להשיג עם גירסא שיש בה אופציה לאפליקציות או כל מכשיר שיאומי מהדגם שיש אותו בכשר אין לו גירסא לAPK.
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה| קישור להזמנת לשיאומי תומך התקנת כל ה-APKׁׂ(אפליקציות).:
@אדקס כמדומני שבכל שיאומי אפשר לשנות IMEI כך שיתמוך בכשר רק שקשה להשיג עם מקשים בעברית ובדרך כלל תצטרך חריטה
למה אתה מתכוון חריטה? -
@שלמה-ווייס
נניח שאני לא רוצה חריטה (אני די זוכר את הסדר של האותיות...) וגם לא צריך חתימה, יש קישור טוב למכשיר? אני מעדיף באלי -
@משה-מזרחי אין גרסה תומכת שרותי גוגל
וממילא שום אפליקציה הצריכה שרותי גוגל לא תעבוד לך -
אני הזמנתי מהמוכר הזה 5 טלפונים, 2 כבר הגיעו, אחד מהם אני משתמש עם זה ואני מאוד מרוצה, עשיתי צריבה אצל פיקס כשר,
הטלפון השני נשרף בהטענה, לא נראה לי קשור למוכר הזה ספציפי, יותר באג של מכשיר,
https://he.aliexpress.com/item/4000171730111.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.50604c4d85FQts -
@אדקס אמר בעזרה| קישור להזמנת לשיאומי תומך התקנת כל ה-APKׁׂ(אפליקציות).:
@רמיזא אני גם קניתי עכשיו אצל המוכר הזה.
אבל 2 שאלות לי אליך 1 כמה זמן חיכת לקבלת החבילה
2 אם שילמת מכס כי אני הזמנתי 2 חתיכות בהזמנה אחת השאלה אם יעלה לי מכס???אני הזמנתי משם כבר 5 טלפונים, והם יודעים כמה לרשום כדי שלא יהיה מחוייב מכס.
חיכיתי בערך 6 שבועות. -
@A0533057932 הגרסא של @זונדל-גרנד תומכת גוגל פליי
-
@A0533057932 הוא מוכר, לא עם כל השרותי גוגל פליי אבל...
-
@A0533057932 את החנות הוא לא משווק אבל עובד לו,מייל אני חושב שעובד והוא משווק
-
אפרופו גירסאות לשיאומי.
מעניין לדעת לגבי אפליקציות של בנקים וואצאפ ספציפית שהם אפליק' שכל פעם שהם עוברים עידכון הם כבר לא רלוונטיים לשיאומי דהיינו אם יש לי מותקן את האפליקציה לדוגמא של בנק הפועלים, אז בעידכון הבא שהבנק יעשה לאתר זה כבר לא יפתח לי יותר בשיאומי.
אז האם יש מישהו בין שלל מפתחי הגירסאות עם גירסא שמעדכן כל הזמן את האפליקציות שיהיו מותאמים ויעבדו בשיאומי, ללא צורך בהגעה פיזית למפתח הגירסא ??
מי שיוכל לעדכן אותי בכך אודה לו מאוד!!!