אני חייב שיפתחו לי את הערוץ בכל הסינונים, מי שיכול לשלוח פניה, תודה
-
מדיניות פתיחת ערוצים ביוטיוב
עמוד ראשי > מדיניות > מדיניות פתיחת ערוצים ביוטיוב תהליך הפתיחה
בעל הערוץ יוודא שכל הסרטים שהועלו ושיועלו בעתיד לערוץ הם לפי הכללים של נטפרי.לאחר מכן יעלה את הקובץ הזה לערוץ. (ניתן להעלות את זה עם הרשאת צפייה רק למי שיש את הקישור - יש להגדיר בהגדרות חשיפה "לא רשום").
לאחר מכן בעל הערוץ ישלח פניה בעניין לנטפרי דרך מערכת הפניות כשהוא מצהיר שהוא יעמוד בכל הכללים דלהלן. ובנוסף יצרף את הקישור לוידאו שהעלה.
כללים
ניתן לבקש פתיחה של ערוץ יוטיוב רק אם אתם מנהלים את הערוץ.
התחייבות של מי שמנהל את הערוץ שלא יעלה לערוץ שום סרטון שאינו עומד בכללים דלהלן:
אין כל ספק בנוגע לכשרות התוכן של הסרטון על כל המשתמע מכך.
אין בסרטון נשים כלל.
אין בסרטון נושא שנתון בחילוקי דעות בציבור החרדי בכל צורה שהיא.
שיעורים תורניים, רק של רבנים חרדיים מוכרים בלבד.
אין להעלות סרטונים הקשורים לשלום בית וכל המסתעף.
אין להעלות סרטונים של הפגנות/אלימות וכדו'.
אין להעלות סרטים/סדרות לצפיה מכל סוג שהוא. גם אם התוכן נקי.
בכל מקרה שיש ספק אם הסרטון עומד בכללים, אין להעלותו לערוץ.
נטפרי שומרת לעצמה את הזכות להוסיף בעתיד כללים שיחייבו גם למפרע.
במידה ויעלה לערוץ סרטון שאינו עומד בכללים, נטפרי תחסום את הערוץ כולו.
במידה והדבר יחזור על עצמו, לא יהיה ניתן לבקש פתיחה חוזרת לערוץ.
נטפרי שומרת לעצמה את הזכות בכל עת לפתוח או לא לפתוח או לחסום ערוץ על פי שיקול דעתה הבלעדי וללא צורך במתן הסבר. -
@מוטי-ברנד אמר באני חייב שיפתחו לי את הערוץ בכל הסינונים, מי שיכול לשלוח פניה, תודה:
מדיניות פתיחת ערוצים ביוטיוב
עמוד ראשי > מדיניות > מדיניות פתיחת ערוצים ביוטיוב תהליך הפתיחה
בעל הערוץ יוודא שכל הסרטים שהועלו ושיועלו בעתיד לערוץ הם לפי הכללים של נטפרי.לאחר מכן יעלה את הקובץ הזה לערוץ. (ניתן להעלות את זה עם הרשאת צפייה רק למי שיש את הקישור - יש להגדיר בהגדרות חשיפה "לא רשום").
לאחר מכן בעל הערוץ ישלח פניה בעניין לנטפרי דרך מערכת הפניות כשהוא מצהיר שהוא יעמוד בכל הכללים דלהלן. ובנוסף יצרף את הקישור לוידאו שהעלה.
כללים
ניתן לבקש פתיחה של ערוץ יוטיוב רק אם אתם מנהלים את הערוץ.
התחייבות של מי שמנהל את הערוץ שלא יעלה לערוץ שום סרטון שאינו עומד בכללים דלהלן:
אין כל ספק בנוגע לכשרות התוכן של הסרטון על כל המשתמע מכך.
אין בסרטון נשים כלל.
אין בסרטון נושא שנתון בחילוקי דעות בציבור החרדי בכל צורה שהיא.
שיעורים תורניים, רק של רבנים חרדיים מוכרים בלבד.
אין להעלות סרטונים הקשורים לשלום בית וכל המסתעף.
אין להעלות סרטונים של הפגנות/אלימות וכדו'.
אין להעלות סרטים/סדרות לצפיה מכל סוג שהוא. גם אם התוכן נקי.
בכל מקרה שיש ספק אם הסרטון עומד בכללים, אין להעלותו לערוץ.
נטפרי שומרת לעצמה את הזכות להוסיף בעתיד כללים שיחייבו גם למפרע.
במידה ויעלה לערוץ סרטון שאינו עומד בכללים, נטפרי תחסום את הערוץ כולו.
במידה והדבר יחזור על עצמו, לא יהיה ניתן לבקש פתיחה חוזרת לערוץ.
נטפרי שומרת לעצמה את הזכות בכל עת לפתוח או לא לפתוח או לחסום ערוץ על פי שיקול דעתה הבלעדי וללא צורך במתן הסבר.זה ערוץ של זכרון חנה
תריץ בגוגל ותבין
ידש היום אירוע
וחייבים שיפתח בכל הסינונים -
@לא-מייבין @bbn @A0533057932
למיטב ידיעתי א"א לפתוח שידו"ח [כמו וובינר וכדו'- חוץ מזום שזה קבוצתי] מכיון שזה לא נבדק- אפשר רק אחרי שזה קובץ קיים שאפשר לבדוק אותו לשלוח לבדיקה- ואם הערוץ נפתח אז ממילא הכל פתוח,
אם יש צורך אפשר לפנות לכל מיני מקומות.. לזרז את הפתיחה אבל צריך התחייבות מבעל הערוץ וכו',
בהצלחה -
@bbn אמר באני חייב שיפתחו לי את הערוץ בכל הסינונים, מי שיכול לשלוח פניה, תודה:
@MERS באמת נטפרי לא פתוחים שידור חי באופן כללי , רק לאחר שנגמר בודקים
אבל יש דברים ספציפים שכן נםתחים גם בשידור חי
דברים כמו סיומי ש"ס וכאלהמכיון שברור שהכל בסדר- וכאן גם אם בעל הערוץ יתחייב וכו' זה מה שכתבתי
-
@A0533057932 אמר באני חייב שיפתחו לי את הערוץ בכל הסינונים, מי שיכול לשלוח פניה, תודה:
@MERS הרבה הרבה יותר מהר פותחים שידור חי צפציפי
מאשר ערוץ שלםאני לא בטוח [בכל מקרה אם אתה מכיר מישהו בפנים שאתה יכול להתחייב לו וכו' זה הרבה יותר מהר],
אבל בכל מקרה אם אתה מתחייב על כל הכללים אני חושב שזה נפתח מיד בפרט שזה לא איזה הרצאות סתם אלא משהו תורני וכו'
בהצלחה -
פוסט זה נמחק!
-
@bbn אמר באני חייב שיפתחו לי את הערוץ בכל הסינונים, מי שיכול לשלוח פניה, תודה:
@MGM-IVR באמת נטפרי לא פתוחים שידור חי באופן כללי , רק לאחר שנגמר בודקים
אבל יש דברים ספציפים שכן נםתחים גם בשידור חי
דברים כמו סיומי ש"ס וכאלהלא נכון.
ניתן לפתוח שידור חי על ידי שליחת פניה. (לא ניסיתי, אבל כך כתבו לי במערכת הפניות, במענה לשאלה) -
@MERS אמר באני חייב שיפתחו לי את הערוץ בכל הסינונים, מי שיכול לשלוח פניה, תודה:
@A0533057932 אמר באני חייב שיפתחו לי את הערוץ בכל הסינונים, מי שיכול לשלוח פניה, תודה:
מאשר ערוץ שלםאני לא בטוח [בכל מקרה אם אתה מכיר מישהו בפנים שאתה יכול להתחייב לו וכו' זה הרבה יותר מהר],
אבל בכל מקרה אם אתה מתחייב על כל הכללים אני חושב שזה נפתח מיד בפרט שזה לא איזה הרצאות סתם אלא משהו תורני וכו'
בהצלחהא. בדרך כלל לוקח הרבה זמן עד שנפתח ערוץ. (אם כי, יכול להיות שהם יזדרזו לכבוד הכנס)
ב. ניתן לפתוח שידור חי בדיוק כמו כל סרטון. -
@לא-מייבין אמר באני חייב שיפתחו לי את הערוץ בכל הסינונים, מי שיכול לשלוח פניה, תודה:
לא נכון.
ניתן לפתוח שידור חי על ידי שליחת פניה. (לא ניסיתי, אבל כך כתבו לי במערכת הפניות, במענה לשאלה)זה בדיוק מה שכתבתי
ושמעתי את זה גם מפורשות מנטפרי
שידור חי באופן כללי לא פותחים עד שבודקים
אבל יש דברים שאומרים להיות נקיים כמו סיום ש"ס וכדומה שכן פותחים -
@לא-מייבין אמר באני חייב שיפתחו לי את הערוץ בכל הסינונים, מי שיכול לשלוח פניה, תודה:
@MERS אמר באני חייב שיפתחו לי את הערוץ בכל הסינונים, מי שיכול לשלוח פניה, תודה:
בהצלחהא. בדרך כלל לוקח הרבה זמן עד שנפתח ערוץ. (אם כי, יכול להיות שהם יזדרזו לכבוד הכנס)
ב. ניתן לפתוח שידור חי בדיוק כמו כל סרטון.לא הצלחתי להבין מה אתה רוה לחדש בזה אני כבר כתבתי לעיל שאם מתחייבים שזה בסדר זה כמו ערוץ שזה יכול להיפתח,
@תלמיד ה"ה למה שכתבת כי קול חי אמרו מה יהיה ושזה יהיה בסדר ולכן זה נפתח
בהצלחה