בקשת מידע | אפשר להתקין וייפריי נטפרי באנדרואיד גירסה 16?
-
@דוכי אם הטאבלט בלי סינון תוכל לגלוש בכל רשת אם הוא עם סינון תכתוב איזה
@הרב-של-השכונה הוא עם סים נטפרי, והותקנו תעודות האבטחה. אני לא מעונין לאפשר גלישה פתוחה בוייפיי.
-
@הרב-של-השכונה הוא עם סים נטפרי, והותקנו תעודות האבטחה. אני לא מעונין לאפשר גלישה פתוחה בוייפיי.
@דוכי לא קשור הוופי לסים ולתעודות אם אין סינון תוכל תמיד להתחבר לאיזה רשת שתרצה ולגלוש כאוות נפשך
-
@דוכי בשביל זה יש סינון או חסימה
-
@דוכי לא קשור הוופי לסים ולתעודות אם אין סינון תוכל תמיד להתחבר לאיזה רשת שתרצה ולגלוש כאוות נפשך
@הרב-של-השכונה לפי מה שהבנתי אחת התעודות נוגעת לוייפיי. תכל'ס עכשיו אין אפשרות לגלוש בוייפיי.
-
@הרב-של-השכונה לפי מה שהבנתי אחת התעודות נוגעת לוייפיי. תכל'ס עכשיו אין אפשרות לגלוש בוייפיי.
-
יש לי מכשיר סמסונג אנדרואיד גירסה 16, ולא הצלחתי להתקין וייפרי. אני על סים נטפרי. [כותב לי שוייפרי לא תומך בגירסת המכשיר].
השאלה שלי -
זה אומר שלא אוכל כלל לגלוש ברשת נטפרי ביתית ע"י וייפיי?
אם מישהו מכיר פתרון - אשמח לשמוע. -
יש לי מכשיר סמסונג אנדרואיד גירסה 16, ולא הצלחתי להתקין וייפרי. אני על סים נטפרי. [כותב לי שוייפרי לא תומך בגירסת המכשיר].
השאלה שלי -
זה אומר שלא אוכל כלל לגלוש ברשת נטפרי ביתית ע"י וייפיי?
אם מישהו מכיר פתרון - אשמח לשמוע.@דוכי תשלח לנטפרי בקשה בפניות אולי יש להם אפליקציה תואמת לפני שנה אמרו שלא תומך אנדרואיד 15 ואמרו לי לשלוח פניה לקבלת אפליקציה תואמת

-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות