בירור | חיפוש שירים בנוקיה...
-
@Shealtiel נראה לי רובם לא מיוצרים אולי אפי' כולם לא יודע כמה שווה ההשקעה.
-
הם פופולרים מאוד בהודו, מה שהזכרת חלקם אכן לא מיוצרים כמו ה800 למשל ה6300 שנמכר באלי יד שנייה בלבד, אבל אני חושב שיש עוד כמה דגמים שמסתובבים ברשת. אולי אפילו מיוצרים.
אל תסמוך עליי צריך לבדוק, בכל מקרה אם יש מכשיר ספציפי שתרצה שנעבוד עליו תעדכן.
-
@Shealtiel אני ישמח מאוד אני מזמן רציתי לתת גט כריתות לMOCOR וגם השיאומי מקשים לא מחובב עליי מאוד ועם טאצ' אני לא הולך, מעולם לא מצאתי זמן ומישהו אני צריך לבדוק יותר איזה מכשיר כדאי מבחינת חוזק מעבד קליטה ועוד...
-
@Shealtiel אני אומר כאן לא רק את דעתי אלא דעת מומחים רבים ממני כגון @10110000 ועוד, קח לדוגמא גם את נוקיה 2720....
@שלוםפ KaiOS הייתה מערכת עם פוטנציאל אדיר.
בפועל. לא שווה כלום.
אגב אאל"ט מי שציינת הוא אחד מהכותבים של הגרסאות האלה יחד עם @yair כמדומני שזה שמו.
לדעתי @10110000 היקר והתותח לא בנה גרסאות למכשירים האלו.
@Shealtiel שורה תחתונה הייתי שמח שמישהו ירים את הכפפה ויעשה למערכת הזו אופטיזימציה מהקצה לקצה זה יכול להיות הפתרון שלנו (לא אנדרואיד שמידי פריץ ולא MOCOR מהאלף הקודם) וגם הרבה יותר אפשרויות.
מערכת יותר פריצה מאנדרואיד.
בכל מקרה
https://github.com/ashivered/skyosאבל סטינו לחלוטין מהנושא המקורי
-
@Shealtiel ברוכים הבאים לפורום, אני שמח לשמוע שאתה מבין בנוקיות האלה
אני אישתי משתמש בנוקיה 6300 4G אז אם תפתח עליו נושא או מדריך לגירסה טובה זה יהיה טוב. -
@Shealtiel ברוכים הבאים לפורום, אני שמח לשמוע שאתה מבין בנוקיות האלה
אני אישתי משתמש בנוקיה 6300 4G אז אם תפתח עליו נושא או מדריך לגירסה טובה זה יהיה טוב.זה יהיה טוב.
ומה בדיוק תרצו שם? כלומר מה רע במה שכבר יש פה בארץ?
באיזה מובן?
זה ממש יפה.
@מישהו12 כתב בבירור | חיפוש שירים בנוקיה...:
KaiOS הייתה מערכת עם פוטנציאל אדיר.
כי KaiOS 2.5 נשארה על Gecko דפדפן שבמקור פותח למחשב
כי זה אפליקציה שרצה בתוך דפדפן.זה גם כמדומני רץ על פיירופקס 48 Kaios 2.5 עד לגרסה 3.0 שם זה עודכן ל84
-
זה יהיה טוב.
ומה בדיוק תרצו שם? כלומר מה רע במה שכבר יש פה בארץ?
באיזה מובן?
זה ממש יפה.
@מישהו12 כתב בבירור | חיפוש שירים בנוקיה...:
KaiOS הייתה מערכת עם פוטנציאל אדיר.
כי KaiOS 2.5 נשארה על Gecko דפדפן שבמקור פותח למחשב
כי זה אפליקציה שרצה בתוך דפדפן.זה גם כמדומני רץ על פיירופקס 48 Kaios 2.5 עד לגרסה 3.0 שם זה עודכן ל84
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות