בעיה | הבו עזרה! הודעות לא ברורות מספיק, איך משפרים את ההקלטות?
-
אתה צריך דווקה הקלטות
אם לא תנסה לעשות תמלול ושהמקליט הודעה ישמע את התמלול אם הוא יצה מוצלח@es0583292679 במקום לגשש באויר, תעלה לכאן הקלטה סתמית שאנשים יוכלו לשמוע את האיכות ה"גרועה" שאתה אומר, ואז תוכל להשוות מול כל הרעיונות וההצעות שנותנים לך.
-
@0772637000 צודק, אין שום הגדרות לגבי זה בשום מקום, אם מישהו אמר לך שהוא הביא טכנאי וסידר לו את זה, עבד עליך... אא"כ הוא הצליח איכשהו לשנות את ההגדרות אצל ימות המשיח בשרת...
הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה אולי להשתמש בSIP וכולי האי ואולי.
אולי יש אופציה לעבוד על הקובץ עצמו, זה אני לא יודע.
-
אני די בטוח שזה לא קשור רק למיקרופון שאיתו מקליטים אלא לזה שרשת סלולרית או של טלפונים פשוט לא מעבירה מספיק מידע כלומר מוזיקות המתנה נשמעות מזעזע למרות שהם הוקלטו באולפן מקצועי כל מיני קווי נייס גם הוקלטו באולפן וגם הם נשמעים גרוע לא משנה באיזה מיקרופון תקליט המידע פשוט לא יעבור
-
מה זה SIP?
יישר כח
-
מה זה SIP?
יישר כח
@es0583292679 שיחות דרך האנטרנט
-
כלומר לא טלפון בכלל? זה לא מעשי, אני צריך שיחות טלפון.
בכל מקרה מי מבין כאן בימות ויוכל לבנות לי מרכזיה כזו?
מדבור על שירות בסיסי מאד, אני משער שיהיה רבע שעה או חצי שעה.
אשמח לשלם אם צריך, אני פשוט נמרח עם זה וזה גורם לי הפסד מסוים.הקו שאני צריך זה כמה שלוחות פשוטות, והשארת הודעה שתשלח למייל מסויים, זה הכל.
אפשר בינתים רק הודעה בלבד, שמי שמתקשר שיהיה קידות ואז השארת הודעה, אח"כ נוסיף דברים אולי איה"י. -
כלומר לא טלפון בכלל? זה לא מעשי, אני צריך שיחות טלפון.
בכל מקרה מי מבין כאן בימות ויוכל לבנות לי מרכזיה כזו?
מדבור על שירות בסיסי מאד, אני משער שיהיה רבע שעה או חצי שעה.
אשמח לשלם אם צריך, אני פשוט נמרח עם זה וזה גורם לי הפסד מסוים.הקו שאני צריך זה כמה שלוחות פשוטות, והשארת הודעה שתשלח למייל מסויים, זה הכל.
אפשר בינתים רק הודעה בלבד, שמי שמתקשר שיהיה קידות ואז השארת הודעה, אח"כ נוסיף דברים אולי איה"י.@es0583292679 מחייגים דרך הטלפון וזה מגיע לטלפון
אני יכול לבנות מרכזיה, צריך לראות בדיוק מה הדרישות
-
@es0583292679 מחייגים דרך הטלפון וזה מגיע לטלפון
אני יכול לבנות מרכזיה, צריך לראות בדיוק מה הדרישות
-
יותר נוח שנשוחח בטלפון, 0583292679.
יישר כח. -
יותר נוח שנשוחח בטלפון, 0583292679.
יישר כח.@es0583292679 טלפון זה רק יותר מאוחר.
-
אנירק אומר מראש, לא מאמין שזה יצא פחות מ200 ש"ח...
זה תלוי בדרישה אבל על פניו לא נראה לי פחות...@עידו300 אין בעיה לא אכפת לי אני ממילא לא משלם את זה, העיקר שזה יקרה בזמן היותר מוקדם שאפשר.
אבל אני לא יודע אם מותר לדבר פה על זה, בא נעבור לשיחה, תתקשר או שתשאיר את המספר שלך.
תודה על העזרה!
תזכה למצוות! -
@עידו300 אין בעיה לא אכפת לי אני ממילא לא משלם את זה, העיקר שזה יקרה בזמן היותר מוקדם שאפשר.
אבל אני לא יודע אם מותר לדבר פה על זה, בא נעבור לשיחה, תתקשר או שתשאיר את המספר שלך.
תודה על העזרה!
תזכה למצוות!@es0583292679 0534105227
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות