דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. עשיתי ריסט למכשיר דרך הריקוברי ועכשיו הוא נעול ע"י גוגל

עשיתי ריסט למכשיר דרך הריקוברי ועכשיו הוא נעול ע"י גוגל

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - אנדרואיד
7 פוסטים 3 כותבים 42 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • L מנותק
    L מנותק
    lev26
    כתב נערך לאחרונה על ידי

שלום
    עשיתי ריסט למכשיר דרך הריקוברי ועכשיו הוא נעול ע"י גוגל וניסיתי לשחזר איזה חשבון מדובר, אבל זה מכשיר שכבר שנה ואולי יותר לא מחובר לאינטרנט ואני לא זוכר איזה חשבון היה לו בכלל,
    חיפשתי בכל החשבונות של גוגל שיש לי את המכשיר הזה בלשונית המכשירים ולא מצאתי (אולי עשיתי חשבון חדש במכשיר הזה? לא זוכר..)
    התייעצתי עם הAI והוא שלח אותי לתוכנה בשם Samfw tool התקנתי, והתקנתי mtk usb driver והמחשב זיהה אבל ברגע האמת המחשב לא מזהה וזה לא עובד המכשיר עובר למצב טעינה
    בקיצור יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?
    דגם המכשיר: יוניהרץ ג'לי סטאר

קצת רקע למניעת שאלות... היה לי פעם מכשיר גלי 2 שהחזיק הרבה שנים בשימוש, הזדקן... והלך. השתדרגתי לגלי סטאר ולא אהבתי!!! הזמנתי גלי 2 חדש וממש לאחרונה נפל למים הוצאתי מיד וייבשתי ועשה רושם טוב אבל למחרת ראיתי שהוא מסכים להיטען ואח"כ הוא לא מזהה דיסק און קי דרך הUSB ושמתי לב גם שהוא קצת מתחמם גם ללא שימוש, ואח"כ גם גומר את הבטריה בקיצור הבנתי שאיפה שהמים כן נכנסו זה כניסת החשמל ששם כנראה התחילה קורוזיה ואם יש שם קצר ולכן זה מתחמם אני לא רוצה להשתמש בזה לכן חזרתי לסטאר ורציתי לאפס כדי להתחיל אותו מחדש

תודה רבה

ה מ 3 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • L lev26

שלום
      עשיתי ריסט למכשיר דרך הריקוברי ועכשיו הוא נעול ע"י גוגל וניסיתי לשחזר איזה חשבון מדובר, אבל זה מכשיר שכבר שנה ואולי יותר לא מחובר לאינטרנט ואני לא זוכר איזה חשבון היה לו בכלל,
      חיפשתי בכל החשבונות של גוגל שיש לי את המכשיר הזה בלשונית המכשירים ולא מצאתי (אולי עשיתי חשבון חדש במכשיר הזה? לא זוכר..)
      התייעצתי עם הAI והוא שלח אותי לתוכנה בשם Samfw tool התקנתי, והתקנתי mtk usb driver והמחשב זיהה אבל ברגע האמת המחשב לא מזהה וזה לא עובד המכשיר עובר למצב טעינה

קצת רקע למניעת שאלות... היה לי פעם מכשיר גלי 2 שהחזיק הרבה שנים בשימוש, הזדקן... והלך. השתדרגתי לגלי סטאר ולא אהבתי!!! הזמנתי גלי 2 חדש וממש לאחרונה נפל למים הוצאתי מיד וייבשתי ועשה רושם טוב אבל למחרת ראיתי שהוא מסכים להיטען ואח"כ הוא לא מזהה דיסק און קי דרך הUSB ושמתי לב גם שהוא קצת מתחמם גם ללא שימוש, ואח"כ גם גומר את הבטריה בקיצור הבנתי שאיפה שהמים כן נכנסו זה כניסת החשמל ששם כנראה התחילה קורוזיה ואם יש שם קצר ולכן זה מתחמם אני לא רוצה להשתמש בזה לכן חזרתי לסטאר ורציתי לאפס כדי להתחיל אותו מחדש

תודה רבה

ה מנותק
      ה מנותק
      הרב של השכונה
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@lev26 כתב:

אבל ברגע האמת המחשב לא מזהה וזה לא עובד המכשיר עובר למצב טעינה

זה עניין של דרייברים..

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • L lev26

שלום

תודה רבה

ה מנותק
        ה מנותק
        הרב של השכונה
        כתב נערך לאחרונה על ידי הרב של השכונה

@lev26 כתב:

שלום
        עשיתי ריסט למכשיר דרך הריקוברי ועכשיו הוא נעול ע"י גוגל וניסיתי לשחזר איזה חשבון מדובר

זה נעילת FRP זה להיזכר פשוט בסיסמה ולנסות לשחזר בכל הדרכים..
        או לגשת למומחים כאן או חנות/מעבדה מקצועית או תוכנות אמינות אבל סתם יקר

@lev26 כתב:

והתקנתי mtk usb driver והמחשב זיהה אבל ברגע האמת המחשב לא מזהה וזה לא עובד המכשיר עובר למצב טעינה

עניין של דרייברים כנראה הסוג הזה לא נקלט במחשבך..

L תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • L lev26

שלום

תודה רבה

מ מנותק
          מ מנותק
          מוצ'
          כתב נערך לאחרונה על ידי מוצ'

@lev26 יש תוכנה שמבטלת את הנעילה הזאת קוראים לה SamFwToolSetup אתה צריך לקרוא את הדרכה איך לעשות או שתשאל בינה מלאכותית זה לא כזה בעיה יכול להיות שאתה לא לוחץ בתוכנה על אחד הכפתורים גם אני חשבתי שהתוכנה לא מזהה את המכשיר

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • מ מוצ'

@lev26 יש תוכנה שמבטלת את הנעילה הזאת קוראים לה SamFwToolSetup אתה צריך לקרוא את הדרכה איך לעשות או שתשאל בינה מלאכותית זה לא כזה בעיה יכול להיות שאתה לא לוחץ בתוכנה על אחד הכפתורים גם אני חשבתי שהתוכנה לא מזהה את המכשיר

ה מנותק
            ה מנותק
            הרב של השכונה
            כתב נערך לאחרונה על ידי הרב של השכונה

@lev26

@מוצ כתב:

יש תוכנה שמבטלת את הנעילה הזאת קוראים לה SamFwToolSetup אתה צריך לקרוא את הדרכה איך לעשות או שתשאל בינה מלאכותית זה לא כזה בעיה יכול להיות שאתה לא לוחץ בתוכנה על אחד הכפתורים גם אני חשבתי שהתוכנה לא מזהה את המכשיר

@lev26 כתב:

התייעצתי עם הAI והוא שלח אותי לתוכנה בשם Samfw tool התקנתי,

מה פשר ההדגשה כאילו אתה מחדש משהו הוא כתב את זה למעלה שהוא התקין כבר..

תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • ה הרב של השכונה

@lev26 כתב:

שלום
              עשיתי ריסט למכשיר דרך הריקוברי ועכשיו הוא נעול ע"י גוגל וניסיתי לשחזר איזה חשבון מדובר

זה נעילת FRP זה להיזכר פשוט בסיסמה ולנסות לשחזר בכל הדרכים..
              או לגשת למומחים כאן או חנות/מעבדה מקצועית או תוכנות אמינות אבל סתם יקר

@lev26 כתב:

והתקנתי mtk usb driver והמחשב זיהה אבל ברגע האמת המחשב לא מזהה וזה לא עובד המכשיר עובר למצב טעינה

L מנותק
              L מנותק
              lev26
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@הרב-של-השכונה כתב:

התקנתי ע"י mtk auto installer ובמנהל התקנים ברגע החיבור רואים זיהוי שנמשך ל2 שניות

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • L lev26

@הרב-של-השכונה כתב:

התקנתי ע"י mtk auto installer ובמנהל התקנים ברגע החיבור רואים זיהוי שנמשך ל2 שניות

ה מנותק
                ה מנותק
                הרב של השכונה
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@lev26 בשביל התוכנה הזאת נראלי שצריך דרייברים לפסטבוט

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון
                0
                • חוקי הפורום
                • פופולרי
                • לא נפתר
                • משתמשים