בקשת מידע | הורדת 37 ג'יגה מהדרייב בצורה הכי מהירה!!
-
@יוסף-מאיר-וייס בתקווה להבנה
-
אם מישהו יכול לתת לי רעיון איך להוריד תיקיה ששותפה איתי בדרייב ששוקלת איזה 37 ג'יגה בלי לחכות עד שיבוא אליהו,
||או עד שהבטריה במחשב נגמרת , בתקווה שהוא יבוא לפני זה !!!||IDM
IDM
???????
-
@וואס-דו-זאגסט נא לדבר בצורה ברורה, ולכבד את צורת השיח בפורום
-
@יוסף-מאיר-וייס
אכן כן לזה התכוונתי שתסביר את מה שכתבת, לא יותר מזה! -
@יוסף-מאיר-וייס
אכן כן לזה התכוונתי שתסביר את מה שכתבת, לא יותר מזה!אכן כן לזה התכוונתי שתסביר את מה שכתבת, לא יותר מזה!
לא דיברתי על הכוונות שלך, אלא על הטקסט שכתבת
???????
IDM זה תוכנה, ישלך חיפוש מובנה בפורום בדיוק בשביל זה
-
ניסיתי את תוכנת גוגל דרייב על שולחן העבודה אבל הוא לא העתיק לי את כל הקבצים..
-
לא ציינת מה הבעיה שלך בהורדת התקייה, חיבור אינטרנט סטנדרטי יכול להוריד כזה דבר בלי בעיות
אם החיבור שלך איטי , או כל סיבה אחרת, יש את התוכנה שציינתי שהיא מורידה את הקבצים בכמה תהליכים בו זמנית ומקצרת משמעותית את זמן ההורדה הכולל
-
לא ציינת מה הבעיה שלך בהורדת התקייה, חיבור אינטרנט סטנדרטי יכול להוריד כזה דבר בלי בעיות
אם החיבור שלך איטי , או כל סיבה אחרת, יש את התוכנה שציינתי שהיא מורידה את הקבצים בכמה תהליכים בו זמנית ומקצרת משמעותית את זמן ההורדה הכולל
-
@יוסף-מאיר-וייס @ממוחשב
וואו!!!!!
ענקיים הצלתם אותי........אין מילים, ההורדה ממש רצה על המחשב תוך דקות.הייתי מצביע אבל אני חדש ואין לי 10 מוניטין (אולי תתרמו לי
)| -
@יוסף-מאיר-וייס @ממוחשב
וואו!!!!!
ענקיים הצלתם אותי........אין מילים, ההורדה ממש רצה על המחשב תוך דקות.הייתי מצביע אבל אני חדש ואין לי 10 מוניטין (אולי תתרמו לי
)|הייתי מצביע אבל אני חדש ואין לי 10 מוניטין (אולי תתרמו לי )
אסור ע"פ חוקי הפורום לבקש מוניטין .
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות