בקשת מידע | שורת המשימות לא מופיעה.
-
@מיגו-להוציא
להפעיל את מה ידנית?@דמבלדור את סייר הקבצים
-
@דמבלדור את סייר הקבצים
@יוסף-מאיר-וייס
דרך מה מפעילים את סייר הקבצים כשאין שורת משימות?
ואם התכוונת שאני אחתור למנהל המשימות ואעשה הפעלה מחדש לסייר הקבצים- ניסיתי בעבר וזה בדרך כלל לא עזר. -
במחשב שלי (ווינדוס 10) יש בעיה כבר זמן רב, שלפעמים כשהוא נדלק שורת המשימות לא מופיעה (ואם אני שם עליה את החץ של העכבר הוא הופך לעיגול מסתובב). במצב זה לא ניתן לפתוח מסמכים או להשתמש בכל תכונה שצריכה לחיצה על כפתור ווינדוס.
הדבר היחיד שעובד הוא להפעיל מחדש.
האם מישהו יודע מה יכול לגרום לזה ומה אפשר לעשות עם זה, ואם אפשר בצורה שגם בור כמוני יבין.
תודה רבה! -
@יוסף-מאיר-וייס
דרך מה מפעילים את סייר הקבצים כשאין שורת משימות?
ואם התכוונת שאני אחתור למנהל המשימות ואעשה הפעלה מחדש לסייר הקבצים- ניסיתי בעבר וזה בדרך כלל לא עזר.@דמבלדור מה אתה כן יודע לעשות ומה לא? תעזור לאנשים לעזור לך
מה ניסת בעבר וכו
-
@דמבלדור מה אתה כן יודע לעשות ומה לא? תעזור לאנשים לעזור לך
מה ניסת בעבר וכו
@יוסף-מאיר-וייס
מה שניסיתי בעבר (וזכור לי כרגע) הוא כל אפשרות שאמרו לי שכוללת את המקש ווינדוס, והפעלה מחדש של סייר ווינדוס דרך מנהל המשימות, הדבר היחיד שעובד אצלי כרגע הוא קונטרול אלט דליט ואז הפעלה מחדש. מה שאני שואל בעיקר זה אם מישהו יודע איך אפשר למנוע מהבעיה לקרות מלכתחילה. -
@יוסף-מאיר-וייס
מה שניסיתי בעבר (וזכור לי כרגע) הוא כל אפשרות שאמרו לי שכוללת את המקש ווינדוס, והפעלה מחדש של סייר ווינדוס דרך מנהל המשימות, הדבר היחיד שעובד אצלי כרגע הוא קונטרול אלט דליט ואז הפעלה מחדש. מה שאני שואל בעיקר זה אם מישהו יודע איך אפשר למנוע מהבעיה לקרות מלכתחילה.@דמבלדור תכנס למנהל המשימות לשונית אתחול ותצלם מסך
כמו כן כדאי לעשות עדכונים לווינדוס
-
@יוסף-מאיר-וייס
מה שניסיתי בעבר (וזכור לי כרגע) הוא כל אפשרות שאמרו לי שכוללת את המקש ווינדוס, והפעלה מחדש של סייר ווינדוס דרך מנהל המשימות, הדבר היחיד שעובד אצלי כרגע הוא קונטרול אלט דליט ואז הפעלה מחדש. מה שאני שואל בעיקר זה אם מישהו יודע איך אפשר למנוע מהבעיה לקרות מלכתחילה.@דמבלדור בעיקרון זה נשמע שיש בעייה ברגיסטרי, או באקספלורר.
מעניין לבדוק את זה במשתמש אחר, יש לך?
אם לא, תפתח ותבדוק. -
@דמבלדור בעיקרון זה נשמע שיש בעייה ברגיסטרי, או באקספלורר.
מעניין לבדוק את זה במשתמש אחר, יש לך?
אם לא, תפתח ותבדוק.@מיגו-להוציא
תודה לכולם,
בפעם הבאה שזה יקרה אני אנסה את ההצעות שלכם.
(זה עשוי לקרות בין עוד דקה לעוד שבועיים...) -
@מיגו-להוציא
תודה לכולם,
בפעם הבאה שזה יקרה אני אנסה את ההצעות שלכם.
(זה עשוי לקרות בין עוד דקה לעוד שבועיים...)@דמבלדור עדכונים , וצילום מסך שביקשתי זה אתה יכול לעשות רק שהכל בסדר
זה מה שיפתור לך את התקלה בסבירות גבוהה מאוד
-
@דמבלדור עדכונים , וצילום מסך שביקשתי זה אתה יכול לעשות רק שהכל בסדר
זה מה שיפתור לך את התקלה בסבירות גבוהה מאוד
@יוסף-מאיר-וייס
עדכונים לא רלוונטיים אצלי כי זה מחשב בלי אפשרות חיבור לרשת.
מצ"ב צילום מסך
-
@יוסף-מאיר-וייס
עדכונים לא רלוונטיים אצלי כי זה מחשב בלי אפשרות חיבור לרשת.
מצ"ב צילום מסך
@דמבלדור תלחץ על MultiPlayerManager
LM Studio
caps-fix-2.0
ותהפוך אותם ללא זמינים, ותפעיל מחדשבנוסף כדאי גם שתלחץ במקום ריק על שורת המשימות ותפתח את "חיפוש" ושם תצלם מסך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות