המלצה | בעיית החוסר ידע מי מבין בבעיה שלי.. ו...פיתרון?
-
@חייא-שיאומי
אולי לא כדאי סקריפט לתיוג רגיל כל מי שמבין בתחום כי יש כאלו שלא מעוניינים לקבל תיוגים כל הזמן
בשביל זה יש קטוגריות שמי שרוצה לעזור בתחום מסוים יכול להיכנס לקטגוריה הזו ויש סימון של נפתר/לא נפתר....
תחשוב שתסמן שאתה מבין בלינוקס וכל עשר דקות תקבל תיוג...
התיוגים החשובים לך (כמו תגובות שקיבלת) יעלמו בין שלל התיוגים... -
@חייא-שיאומי
אולי לא כדאי סקריפט לתיוג רגיל כל מי שמבין בתחום כי יש כאלו שלא מעוניינים לקבל תיוגים כל הזמן
בשביל זה יש קטוגריות שמי שרוצה לעזור בתחום מסוים יכול להיכנס לקטגוריה הזו ויש סימון של נפתר/לא נפתר....
תחשוב שתסמן שאתה מבין בלינוקס וכל עשר דקות תקבל תיוג...
התיוגים החשובים לך (כמו תגובות שקיבלת) יעלמו בין שלל התיוגים... -
-
כלומר : מי שלא רוצה שיתייגו אותו שלא יצביע.
לכן אני מציע שאפשר לעשות לזה תיוג אבל תיוג מסוג נפרד.... שאני אדע שזה לא תיוג של תשובה או שאלה על משהו שאני אמרתי אלא של בקשה כללית
@תותחוביץ מה? נראה לי לא הבנת...
התיוגים האלה יעבדו רק בתחילת הנושא... ופעם אחת -
טוב אז אחרי שכמה פעמים קרה לי שחיפשתי פיתרון למשהו כל שהוא אבל לא ידעתי מי מומחה בתחום אז עלה לי רעיון! פתחתי כאן סקר וכל אחד יצביע באיזה תחום הוא מבין ואז ברגע שיצטבר כמות מכובדת אני יפתח סקריפט שאוטומטית כשאתה פותח נושא יהי לך כפתור צף שישאל אותך "לתייג את המומחים בתחום?" אם תאשר הוא יתן את רשימת המשמתמשים שמבינים בתחום הזה אבל בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם להצביע
יאללה חברה כל מי שמבין בתחום כל שהוא אני ישמח (וכולנו נשמח) שיצביע!
מסודר לפי סדר דף הבית של הפורוםמתאר לעצמי שהראשון שיצביע יהיה @מישהו12 הוא אוהב שמתייגים אותו....
-
@חייא-שיאומי
רעיון חמוד על פניו, אבל למה שאני יסמן את עצמי אם אני יודע שמהיום אני הולך לקבל פול התראות? -
-
- פורום זה מקום הדדי, אני גם נעזר בעצמי.
- לפעמים מחכים או לומד דברים חדשים.
- יש לי התראות על דברים מסויימים שאני מעוניין לקבל או רוצה לעזור בהם מעבר לכך זה ממש לא נחמד לקבל הרבה התראות על כל אחד שחושב שאולי אתה יכול לעזור לו.
@טופטופיסט
מקבל. -
@חייא-שיאומי לעניות דעתי הפורום גם גורם לזה שמתוך המשא ומתן אנשים שעדיין לא מומחים לומדים עוד ועוד. חבל שזה ישאר בתוך מעגל של מומחים. או כמו שאומרים אנחנו צריכים לדאוג לדור העתיד.
-
טוב אז אחרי שכמה פעמים קרה לי שחיפשתי פיתרון למשהו כל שהוא אבל לא ידעתי מי מומחה בתחום אז עלה לי רעיון! פתחתי כאן סקר וכל אחד יצביע באיזה תחום הוא מבין ואז ברגע שיצטבר כמות מכובדת אני יפתח סקריפט שאוטומטית כשאתה פותח נושא יהי לך כפתור צף שישאל אותך "לתייג את המומחים בתחום?" אם תאשר הוא יתן את רשימת המשמתמשים שמבינים בתחום הזה אבל בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם להצביע
מסודר לפי סדר דף הבית של הפורוםמתאר לעצמי שהראשון שיצביע יהיה @מישהו12 הוא אוהב שמתייגים אותו....
-
@חייא-שיאומי מה עם ai? מדען נתונים וכו'?

-
@חייא-שיאומי מה עם ai? מדען נתונים וכו'?

@המלאך קיבלת
-
@תותחוביץ מה? נראה לי לא הבנת...
התיוגים האלה יעבדו רק בתחילת הנושא... ופעם אחת@חייא-שיאומי אולי אתה יכול לעשות שהתיוגים מהדרך הזאת יגיעו ללשונית נפרדת בפורום
-
@חייא-שיאומי אולי אתה יכול לעשות שהתיוגים מהדרך הזאת יגיעו ללשונית נפרדת בפורום
@ממוחשב מה?
פרט -
@חייא-שיאומי אולי אתה יכול לעשות שהתיוגים מהדרך הזאת יגיעו ללשונית נפרדת בפורום
@ממוחשב צריך בשביל זה תוסף גם בצד של המתוייג.
@חייא-שיאומי רעיון חשוב, אבל נראה לי היה עדיף ללחוץ על מי שצריך לפתח את תחום הקבוצות וזה היה נפתר ממילא -
@ממוחשב מה?
פרט@חייא-שיאומי שיהיה כאן עוד לשונית למי שמותקן הסקריפט, שהתיוגים שיגיעו כביכול בצורה אוטומטית יגיעו לשם

-
@ממוחשב צריך בשביל זה תוסף גם בצד של המתוייג.
@חייא-שיאומי רעיון חשוב, אבל נראה לי היה עדיף ללחוץ על מי שצריך לפתח את תחום הקבוצות וזה היה נפתר ממילא -
@חייא-שיאומי
אולי לעשות הפוך..., שכל אחד יצביע בכל נושא מי לדעתו הטובים בתחום.
אחרי שכל אחד מכיר את הפוסטים של האחרים, לפי זה יתייג אחרים, וכך המידע מי מומחה הוא באמת על פי המוניטין כפשוטו שצבר... -
@ממוחשב מה?
פרט@חייא-שיאומי שיהיה אופציה טלפונים כשרים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות