עזרה | נושא המשך לf21 pro שלא נדלק עקב קובץ framework שנכתב חלקית
-
@יואל-גלס תחכה קצת זמן תן לו לנסות לעלות. כי אם זה הדבר היחיד שנגעת זה אמור להסתדר.
חילצת את הקובץ לפני הצריבה נכון ? -
@יואל-גלס אני לא יודע, אין לי את הכלים מרחוק לראות מה קורה שם...
אני אעבור על המחיצה אני אראה אם אני רואה שם משהו בעייתי (יש שם דברים מוזרים אבל לכאורה לא אמור להשפיע למיטב הבנתי). -
@urielk תודה רבה.
אני אומר לך שהבעיה קרתה רק בגלל הקובץ הזה (שלב ב'במדריך), אולי יש עוד משהו שאמור להשפיע אבל לא מסתבר לי לאור העובדה שהטלפון עבד מצוין עד הרגע הזה -
כל הכבוד ל @urielk על הרצון לעזור. אבל מי שעוקב אחרי הסיפור הזה מראשיתו ורואה כמה עבודה זה...
נראה לי שעכשיו אפשר להבין שהצעת המחיר של כמה מאות שקלים שהוא קיבל בחנות שהוא הזכיר בשרשור המקורי לא מופרכת כלל וכלל.זמן שווה כסף.
ידע שווה כסף.זמן וידע של איש מקצוע, ודאי ששווים כסף, ולא מעט.
-
כל הכבוד ל @urielk על הרצון לעזור. אבל מי שעוקב אחרי הסיפור הזה מראשיתו ורואה כמה עבודה זה...
נראה לי שעכשיו אפשר להבין שהצעת המחיר של כמה מאות שקלים שהוא קיבל בחנות שהוא הזכיר בשרשור המקורי לא מופרכת כלל וכלל.זמן שווה כסף.
-
-
@urielk גם אם זה "רק" לשאוב קושחה, לערוך אותה, להחליף לפריימוורק רס תקין, לסגור ולצרוב זה לא מעט עבודה.
בטח שאיש המקצוע לוקח את הסיכון שדברים יסתבכו ויקחו יותר זמן ממה שהוא חושב\שהוא יכשל ואף אחד לא ישלם בסוף על העבודה שלו
@מישהו12 אתה צודק, אבל ברור גם לך שכשהמכשיר ביד של האיש מקצוע הכל הרבה יותר פשוט... וממילא גם הזמן יותר קצר.
ועדיין.
-
@urielk תודה רבה על הכל, באמת, היית שליח טוב ולאו דווקא אם זה יצליח אלא אפילו רק כדי להראות לי ועל בשרי שכן - קיימת בעולם עשיית חסד וגם אם המקבל לא יודע מי אתה... אז תודה על ההארה הזו ועל כל העזרה בכלל.
אעדכן לגבי התוצאות, ויה"ר שלא נצטרך להיפגש מקרוב...עריכה: עדכון קצרצר:
הטלפון חזר לחיים, כל הנתונים נשמרו, תודה אבא, ותודה ענקית ל @urielk על העזרה הלא נורמלית לכל אורך הדרך בחפץ לב שלא ראיתי באף פורום, תודה, תודה, תודה

תודה רבה גם ל @נוחעם-fm ול @yolevi (שגם הציע לי הצעה דומה כמו urielk)
על כל העזרה והסיוע -
@urielk תודה רבה על הכל, באמת, היית שליח טוב ולאו דווקא אם זה יצליח אלא אפילו רק כדי להראות לי ועל בשרי שכן - קיימת בעולם עשיית חסד וגם אם המקבל לא יודע מי אתה... אז תודה על ההארה הזו ועל כל העזרה בכלל.
אעדכן לגבי התוצאות, ויה"ר שלא נצטרך להיפגש מקרוב...עריכה: עדכון קצרצר:
הטלפון חזר לחיים, כל הנתונים נשמרו, תודה אבא, ותודה ענקית ל @urielk על העזרה הלא נורמלית לכל אורך הדרך בחפץ לב שלא ראיתי באף פורום, תודה, תודה, תודה

תודה רבה גם ל @נוחעם-fm ול @yolevi (שגם הציע לי הצעה דומה כמו urielk)
על כל העזרה והסיוע -
@יואל-גלס בשמחה, לא חשבתי שזה ימשך כ"כ הרבה זמן (בעיקר האריזה ההעלאה וההורדה) אבל שמח שהסתדר ולא היה לחינם.
@urielk נמשך הרבה זמן כי כרגע האינטרנט מוריד בקצב של 50 KB לשניה...

בכל אופן ישנם עוד כמה שאלות לסגור את הפינה-
מה לעשות עם ההתרעה שמופיעה בתמונה 1 (שאגב נראה שהיא עלתה כשניסיתי לצרוב את הקובץ השלישי ששלחת למרות שהטלפון לא נדלק... מעניין), ומה לעשות עם 2 הקבצים שמופיעים בסייר (2)Desktop.r
-
האם עכשיו אפשרי לבצע את שאר השלבים במדריך (כתבת שהרחבת את הסופר לא?)
-
אם תוכל לומר מה צריך ואיך לגבות מה שצריך ע"מ שלא יקרה שוב
-
-
@מישהו12 אתה צודק אבל 800 זה ממש מופרך למרות הכל, שיקח 400 500 גגגג זה סכום גבוה ובהחלט שווה את העבודה
א. בהתחלה הוא כתב 400 רק אחרי זה כתב 800
ב. בהתחשב בכמות הניסוי וטעיה שהיו כאן, 800 זה לא מופרך כלל. במיוחד שכשאיש מקצוע עושה את זה הוא לוקח הימור שהוא יכשל גם אחרי כמה שעות עבודה.
וזה אומר שהמקרים המוצלחים בעצם מממנים את הכושלים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות