שיתוף | אתרים שבניתי אשמח לשיתוף וחוות דעתכם
-
אתר מתכונים שיתופי עם אפשרות לשמור מתכונים דרך תמונה, קול , קישור, או טקסט
מחברים אנשים. בונים בתים מערכת CRM לשדכנים עם הרבה אפשרויות
כל בית הכנסת. במקום אחד. מתפללים, סידור מקומות ישיבה, הו"ק, נדרים ותרומות. פחות התעסקות, יותר זמן לקהילה.
שלחית תזכורת לתשלום למתפלל במגוון אפשרויות ומעקב אחרי הוצאות והכנסות של בית הכנסת
@pinir
שלושתם סגורים בנטפרי
שלח בקשה לפתיחה -
@pinir
שלושתם סגורים בנטפרי
שלח בקשה לפתיחהלאן שולחים בקשה
-
@pinir שלחתי את שלושת האתרים לבדיקה בנטפרי.
-
@pinir שלחתי את שלושת האתרים לבדיקה בנטפרי.

-
כל בית הכנסת. במקום אחד. מתפללים, סידור מקומות ישיבה, הו"ק, נדרים ותרומות. פחות התעסקות, יותר זמן לקהילה.
שלחית תזכורת לתשלום למתפלל במגוון אפשרויות ומעקב אחרי הוצאות והכנסות של בית הכנסת
-
-
-
רק המתכונים נפתח בנטפרי
השאר לא -
רק המתכונים נפתח בנטפרי
השאר לא@אהרלה-המעצב למה לא?
-
@אהרלה-המעצב למה לא?
@pinir
המרכז לשדכן והגבאי שלי עדיין ממתינים לבדיקה -
-
@ישי-ישורון
מחכים שנטפרי יפתחו את התמונה -
@ישי-ישורון
מחכים שנטפרי יפתחו את התמונה@הסיפור-האחרון תגובת נטפרי [על אתר שידוכים] - אתרים בנושאי שידוכים יכולים להבדק מול בעל האתר בלבד.
-
@הסיפור-האחרון תגובת נטפרי [על אתר שידוכים] - אתרים בנושאי שידוכים יכולים להבדק מול בעל האתר בלבד.
@ישי-ישורון
@pinir שלח לבדיקה -
@הסיפור-האחרון תגובת נטפרי [על אתר שידוכים] - אתרים בנושאי שידוכים יכולים להבדק מול בעל האתר בלבד.
@ישי-ישורון
ומה עם גבאי שלי -
@ישי-ישורון
ומה עם גבאי שלי@הסיפור-האחרון זה התגובה שלהם - מכיון שהאתר בבניה, אנחנו צריכים לדעת שמה שתעלו לאתר יתאים לכללים של נטפרי.
קיראו כאן את המדיניות של נטפרי, ותתחייבו שהאתר שלכם יתאים לה.
כמו"כ, פרטו לנו לגבי נושא האתר.
תודה. -
@הסיפור-האחרון זה התגובה שלהם - מכיון שהאתר בבניה, אנחנו צריכים לדעת שמה שתעלו לאתר יתאים לכללים של נטפרי.
קיראו כאן את המדיניות של נטפרי, ותתחייבו שהאתר שלכם יתאים לה.
כמו"כ, פרטו לנו לגבי נושא האתר.
תודה.@ישי-ישורון
לקרוא גם אני יודע אבל לא הבנתי את התשובהא. האתר כבר לא בבניה
ב. גם אתר שמישהו סיים לבנות והם אישרו הוא תמיד יכול לשנות תוכן או להכניס תוכן חדש
ג. אין לי נטפרי אז אין לי גישה לשירות שלהם
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות