בקשת מידע | בקשת מידע נגן אנדרואיד בינוני
-
@פקוד-פקדתי מה מצאת בו יש לך את m36 באותו גודל והוא טוב פי כמה
באותו גודל והוא טוב פי כמה
@פקוד-פקדתי כשמו שאמר @ezerphone אין לך מה לחפש עוד מm36 הוא קומפקטי ו"בינוני" בשבילך ומביא ביצועים לא רעים..
-
באותו גודל והוא טוב פי כמה
@פקוד-פקדתי כשמו שאמר @ezerphone אין לך מה לחפש עוד מm36 הוא קומפקטי ו"בינוני" בשבילך ומביא ביצועים לא רעים..
יש משהו יותר טוב מה-M36? דהיינו מה הכי טוב בשוק?
(בלי להסתכל על המחיר)
ובלי צורך במצלמה
אבל מסך יותר גדול?
וכמובן עם הרבה יותר מעלות... -
יש משהו יותר טוב מה-M36? דהיינו מה הכי טוב בשוק?
(בלי להסתכל על המחיר)
ובלי צורך במצלמה
אבל מסך יותר גדול?
וכמובן עם הרבה יותר מעלות...@בינארי-חכם אני חושב שbf85
-
@בינארי-חכם אני חושב שbf85
@ezerphone מה השם המלא?
כולל שם חברהמפרט יש?
-
@ezerphone מה השם המלא?
כולל שם חברהמפרט יש?
@בינארי-חכם אני אחפש לך קישור
-
@בינארי-חכם אני אחפש לך קישור
@בינארי-חכם נגמר המלאי
-
@בינארי-חכם נגמר המלאי
@ezerphone זה לא חוזר?
אני חושב לטווח ארוך
ואין בכל זאת קישור עם מפרט
ויש למישהו חוות דעת משימוש?תקין
-
אני שאלתי חבר ואפי' לא ראיתי רק עכשיו זה נראה לי גדול וכבד יש משהו יותר קטן ואיכותי?
-
אני שאלתי חבר ואפי' לא ראיתי רק עכשיו זה נראה לי גדול וכבד יש משהו יותר קטן ואיכותי?
@פקוד-פקדתי אם 4 אינץ' גדול לך תקנה איזה סאנדיסק ללא מסך יש לו ביצועים טובים דווקא כמו של אייפון 18 קצת פחות..
-
@פקוד-פקדתי אם אתה רוצה משהוא יותר קטן יש לך את m393 שהוא 3 אינץ
https://a.aliexpress.com/_c3pgBPeN
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות