בירור | נגן RUIZU Z90
-
@הריב-ש שים לב שלי הוא הגיע עם באג שבדפים האחרונים יש רק 2 כל פעם, לא יודע אם זה רק לי או לכולם. חוץ מזה נראה סבבה לגמרי!
בהצלחה
-
@עד-הניצחון
באמת? כי הם מוכרים גם עם כרטיס זכרון.@הריב-ש
כך כתוב במפרט

למרות שבסיכום הAI שלהם כתוב:
זיכרון פנימי של 64GB ותמיכה ב-SD יש בדגם זיכרון פנימי של 64GB, וניתן להרחיב עם כרטיס TF בגודל 128GB, 64GB או 32GB. מתאים ללהטיב מוזיקה, סרטים וקבצים רבים.
משמע, א"א לסמוך על הסקירת AI וכדאי תמיד לראות במפרט... -
@הריב-ש
כך כתוב במפרט

למרות שבסיכום הAI שלהם כתוב:
זיכרון פנימי של 64GB ותמיכה ב-SD יש בדגם זיכרון פנימי של 64GB, וניתן להרחיב עם כרטיס TF בגודל 128GB, 64GB או 32GB. מתאים ללהטיב מוזיקה, סרטים וקבצים רבים.
משמע, א"א לסמוך על הסקירת AI וכדאי תמיד לראות במפרט...@עד-הניצחון
בתמונות שלהם הם לא מראים צד אחד שיתכן ושם הכרטיס
אתה מדבר על Z80 אם הבנתי נכון... -
@עד-הניצחון
בתמונות שלהם הם לא מראים צד אחד שיתכן ושם הכרטיס
אתה מדבר על Z80 אם הבנתי נכון... -
@הריב-ש לא הבנתי, מישהו פה כתב שבZ80 אין כניסה לכ. זיכרון?
ולגבי הM393, בכל אנדרואיד יש 3 כפתורי מגע בתחתית המסך, אחורה (משולש), לחזור לדף הבית (עגול) ואפליקציות אחרונות (ריבוע), אצלי הוא מראה בריבוע רק 2 אפליקציות אחרונות@סתם-משתמש בגרסה הכשרה של @אלוף-תימן הבאג מתוקן
-
@הריב-ש לא הבנתי, מישהו פה כתב שבZ80 אין כניסה לכ. זיכרון?
ולגבי הM393, בכל אנדרואיד יש 3 כפתורי מגע בתחתית המסך, אחורה (משולש), לחזור לדף הבית (עגול) ואפליקציות אחרונות (ריבוע), אצלי הוא מראה בריבוע רק 2 אפליקציות אחרונות -
@סתם-משתמש
סורי z90
ואת הבאג הזה ראיתי בעוד נגן שקניתי
כמדומה שזה בקישור הזה קניתי -
@ezerphone
תודה טוב לדעת
השאלה אם אני שם לאונצ'ר האם זה עוזר. -
@ezerphone אצלי זה 2
-
@ezerphone
תודה טוב לדעת
השאלה אם אני שם לאונצ'ר האם זה עוזר. -
ה הריב"ש סימן נושא זה כשאלה
-
ה הריב"ש סימן נושא זה כנפתר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות