להורדה | תוסף קיצור קישורים לגמבו מייל דרייב ומגיקוד
-
נמאס לי כל פעם שאני מעלה קישור לאחד משלושת אלו אז זה נחסם וצריך כוכביות וכולי כדי שלא יחסם בנטפרי כקובץ ששותף לציבור
ידוע שקיצור קישור זה גם פיתרון אז יצרתי סקריפט אוטומטית שמחליף את הקישור {לקישור מקוצר בדידלי}
@פרוזי אולי תכניס לסקריפט שלך?
להתקנה ישירה בטמפרומנקיכרגע זה מקצר רק בפורומי נודביבי
לא יודע כמה זה מזהה מדוייק
בהצלחהכמובן שזה נועד לא רק משתמשי נטפרי אלא לכל מי שרוצה שמה שהוא יעלה לא יחסם מיידית בנטפרי
נ.ב. כאן המקור להזכיר את סעיף 13 בחוקי הפורום
@שמואל כתב בחוקי הפורום
- מכיוון שמטרת הפורום היא לעזור גם למשתמשים עתידיים שיקראו את תוכן הפוסטים שלכם וייעזרו בה, לכן נבקש להעלות תכנים בשרתי אחסון שתקפים לעד, ולא במג'יקוד או בג'מבו מייל שתוקף הקבצים שם פג אחרי זמן מה.
@שמואל @אלישי אולי כדאי שיהיה משולב בפורום אוטומטית כל קישור מתקצר לדומיין של הפורום או משהו כזה עם אפשרות לראות הקלקות וכולי באיזור האישי
-

-
-
נמאס לי כל פעם שאני מעלה קישור לאחד משלושת אלו אז זה נחסם וצריך כוכביות וכולי כדי שלא יחסם בנטפרי כקובץ ששותף לציבור
ידוע שקיצור קישור זה גם פיתרון אז יצרתי סקריפט אוטומטית שמחליף את הקישור {לקישור מקוצר בדידלי}
@פרוזי אולי תכניס לסקריפט שלך?
להתקנה ישירה בטמפרומנקיכרגע זה מקצר רק בפורומי נודביבי
לא יודע כמה זה מזהה מדוייק
בהצלחהכמובן שזה נועד לא רק משתמשי נטפרי אלא לכל מי שרוצה שמה שהוא יעלה לא יחסם מיידית בנטפרי
נ.ב. כאן המקור להזכיר את סעיף 13 בחוקי הפורום
@שמואל כתב בחוקי הפורום
- מכיוון שמטרת הפורום היא לעזור גם למשתמשים עתידיים שיקראו את תוכן הפוסטים שלכם וייעזרו בה, לכן נבקש להעלות תכנים בשרתי אחסון שתקפים לעד, ולא במג'יקוד או בג'מבו מייל שתוקף הקבצים שם פג אחרי זמן מה.
@שמואל @אלישי אולי כדאי שיהיה משולב בפורום אוטומטית כל קישור מתקצר לדומיין של הפורום או משהו כזה עם אפשרות לראות הקלקות וכולי באיזור האישי
-
@צול-גאה כללית הייתי אומר שכל אחד ייצור לעצמו ריפו ריק בגיטהאב ויעלה שם ברילייס את כל הקבצים
(ברילייס אין מגבלת גודל לעומת הריפו עצמו שעד 100 מ"ב לקובץ ו5 ג"ב לריפו)רק חבל שהתוסף שם לא יהיה נצרך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות