בירור | מידע אודות הגירסה של מישהו 12
-
מישהו יודע האם בגירסה של @מישהו12 סודר הבאג בעריכת אנשי קשר?
וכן האם נוספו התראות לשיחות שלא נענו?סודר הבאג בעריכת אנשי קשר?
כלומר?
וכן האם נוספו התראות לשיחות שלא נענו?
כלומר?
חשוב להסביר אם אתה רוצה תשובות...
אגב, בדוק היטב - כי זו גרסה למכשירים ישנים, אם יש לך מכשיר חדש = 2025, יש סיכוי שזה לא יעבוד, כך דיווח משתמש אחד אאל"ט
-
סודר הבאג בעריכת אנשי קשר?
כלומר?
כלומר?
אגב, בדוק היטב - כי זו גרסה למכשירים ישנים, אם יש לך מכשיר חדש = 2025, יש סיכוי שזה לא יעבוד, כך דיווח משתמש אחד אאל"ט
@יאיר-דניאל בגירסה שיש לי היום, כשרוצים לערוך מספר באנשי קשר זה יוצא מהעריכה וא"א לערוך.
כמו"כ אין התראות במסך הבית לשיחות שלא נענו. -
סודר הבאג בעריכת אנשי קשר?
כלומר?
כלומר?
איך אני יודע איזו שנה יש לי?
-
@יאיר-דניאל בגירסה שיש לי היום, כשרוצים לערוך מספר באנשי קשר זה יוצא מהעריכה וא"א לערוך.
כמו"כ אין התראות במסך הבית לשיחות שלא נענו.@נתן-מרדכי-שלום לגבי הראשון - נראה לי עדיין הבאג הזה קיים - אבל בכללי סתם שתדע - פשוט עוברים ימינה למקש הX ומוחקים את המספר וכותבים מחדש.
לגבי התראת שיחה שלא נענתה, לא זוכר.
-
@נתן-מרדכי-שלום לגבי הראשון - נראה לי עדיין הבאג הזה קיים - אבל בכללי סתם שתדע - פשוט עוברים ימינה למקש הX ומוחקים את המספר וכותבים מחדש.
לגבי התראת שיחה שלא נענתה, לא זוכר.
@יאיר-דניאל OK, תודה.
-
מישהו מעוניין בעריכת אפליקציה ותיקון באג? תעדכנו
נמאס לי לבנות אפליקציות מאפס יותר כיף לערוך
-
@יאיר-דניאל זה הרבה עבודה וחשבתי על זה פעם למעשה אפילו שיפרתי כמה דברים אבל אין לי כח לאפס את הפלאפון כדי לעשות dd נקי לכל הרום אם מישהו מעוניין רק בסיסטם אז בשמחה לגבי תיקון באגים ספציפים בתוך אפליקציות זה דבר שאני אוהב לעשות
אגב אם יש למישהו לוגו מקורי אני אשמח לקבל אני ערכתי וצרבתי והוא השתבש לגמרי -
מישהו מעוניין בעריכת אפליקציה ותיקון באג? תעדכנו
נמאס לי לבנות אפליקציות מאפס יותר כיף לערוך
-
@יאיר-דניאל זה הרבה עבודה וחשבתי על זה פעם למעשה אפילו שיפרתי כמה דברים אבל אין לי כח לאפס את הפלאפון כדי לעשות dd נקי לכל הרום אם מישהו מעוניין רק בסיסטם אז בשמחה לגבי תיקון באגים ספציפים בתוך אפליקציות זה דבר שאני אוהב לעשות
אגב אם יש למישהו לוגו מקורי אני אשמח לקבל אני ערכתי וצרבתי והוא השתבש לגמרי -
@יאיר-דניאל כן אבל הכי נוח לאנשים (לי אישית לפחות) לקבל רום מלא ולצרוב עם spd flash tool
חוץ מזה שהמודולים כן נמצאים בdata -
@יאיר-דניאל כן אבל הכי נוח לאנשים (לי אישית לפחות) לקבל רום מלא ולצרוב עם spd flash tool
חוץ מזה שהמודולים כן נמצאים בdata -
@יאיר-דניאל מודולי מג'יסק
-
@יאיר-דניאל מודולי מג'יסק
@kernel ו?
מה הבעיה לצרוב מודל מג'יסק? -
עם התקנת קבצים
אם הוא עובד על הגירסה של מישהו 12 שהיא החינמית היחידה כרגע, אז הוא צריך אישור ממנו על כל שינוי, והוא לא יאשר התקנות (אם הוא היה מאשר הוא לא היה חוסם זאת בגירסה שלו).
-
@kernel ו?
מה הבעיה לצרוב מודל מג'יסק?@יאיר-דניאל לא השרשת הבוט של מג'יסק אלא מודולים כלומר סקריפטים בבאש שרצים בהפעלה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות