באג | אחרי עדכון וינדואוס פורט type c הספיק לתת חשמל בכלל
-
יש לי מחשב Lenovo Yoga Pro 9 16IAH10 - Type 83L0 ואחרי עדכון של וינדואוס הפורט type c, שמתי לב לזה כשנסיתי לחבר את המחשב למסך חיצוני והמחשב לא זיהה את המסך והסמך את המחשב למרות שב HDMI כן היה תמונה.
ואחרי זה ראיתי שגם חשמל הוא לא נותן בכלל, הוא לא מתעין את הטלפון, למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות קשור ואיך לפתור את זה? -
יש לי מחשב Lenovo Yoga Pro 9 16IAH10 - Type 83L0 ואחרי עדכון של וינדואוס הפורט type c, שמתי לב לזה כשנסיתי לחבר את המחשב למסך חיצוני והמחשב לא זיהה את המסך והסמך את המחשב למרות שב HDMI כן היה תמונה.
ואחרי זה ראיתי שגם חשמל הוא לא נותן בכלל, הוא לא מתעין את הטלפון, למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות קשור ואיך לפתור את זה? -
ואחרי זה ראיתי שגם חשמל הוא לא נותן בכלל, הוא לא מתעין את הטלפון, למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות קשור ואיך לפתור את זה?@RearmostPant23
בטוחו לפני זה הוא נתן?ייתכן שביוס או דרייברים אבל מוזר לי כי חשמל אמור להיות גם בלי זה
-
@RearmostPant23
בטוחו לפני זה הוא נתן?ייתכן שביוס או דרייברים אבל מוזר לי כי חשמל אמור להיות גם בלי זה
@צול-גאה השתמשתי בתוכנה של לנובו שבאה עם המחשב והא עדכן את הביוס ועוד כמה דרייברים. א ובמנהל התקנים המחשב רואה את כל ההתקני ה USB והוא אומר שהם עובדים תקין, למרואת שהוא לא מזהה מכשירים שאני מחבר
-
@צול-גאה השתמשתי בתוכנה של לנובו שבאה עם המחשב והא עדכן את הביוס ועוד כמה דרייברים. א ובמנהל התקנים המחשב רואה את כל ההתקני ה USB והוא אומר שהם עובדים תקין, למרואת שהוא לא מזהה מכשירים שאני מחבר
@RearmostPant23
איזה תוכנה שלהם? -
ואחרי זה ראיתי שגם חשמל הוא לא נותן בכלל, הוא לא מתעין את הטלפון, למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות קשור ואיך לפתור את זה?הוא לא מתעין את הטלפון,
כשהמחשב דלוק הוא אמור להטעין תמיד, כשהמחשב מכובה זה תלוי בהגדרות בתוכנה

תבדוק על הדרייברים הספציפים במנהל ההתקנים , שהלשונית האחרונה לא מסומן בה חיסכון בצריכת חשמל (ואם מסומן תבטל)
-
הוא לא מתעין את הטלפון,

תבדוק על הדרייברים הספציפים במנהל ההתקנים , שהלשונית האחרונה לא מסומן בה חיסכון בצריכת חשמל (ואם מסומן תבטל)
@יוסף-מאיר-וייס
גם בביוס אי אפשר לכבות את זה? -
@יוסף-מאיר-וייס
גם בביוס אי אפשר לכבות את זה?@צול-גאה כנראה שאפשר
-
@צול-גאה כנראה שאפשר
@יוסף-מאיר-וייס
אז ייתכן שהוא יכול להדליק את זה שם? -
@RearmostPant23
איזה תוכנה שלהם? -
הוא לא מתעין את הטלפון,

@יוסף-מאיר-וייס אני מדבר על המחשב כשהוא דולק, אבל זה לא הפרט שמפריע לי, מפריע לי שהמחשב לא רואה את המסך החיצוני ולא מראה עליו את הממשק של המחשב.
-
@rearmostpant23
שאתה מחבר אותו לחשמל דרך המחבר הזה הוא מטעין גם דלוק וגם מכובה?
תנסה לעשות איפוס ביוס
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות