להורדה | Claude Notify - התראה כשקלוד בVS COOD מסיים לכתוב!
-
Claude Notify - התראה כשהתראה כשקלוד בVS COOD מסיים לכתוב!
מי שעובד עם Claude Code ב-VS Code מכיר את זה - שולחים משימה ארוכה, עוברים לדפדפן, ושוכחים לחזור. או לחילופין - צריך להציץ כל כמה דקות לראות אם הוא סיים.
בניתי תוכנה קטנה
לשורת המשימות של Windows שפותרת את זה = כש-Claude מסיים להשיב, קופצת התראה עם סיכום קצר של התשובה (עד 30 מילים, בעברית).פירוט של הפונקציות בתוכנה:
- סיכום ההודעה בהתראה, או תחילת ההודעה אם מעדיפים בלי סיכום.
- לחיצה על ההתראה מעבירה אותך ישר לחלון ה-VS Code של הפרויקט.
- לא מציקה: אם חלון VS Code גלוי על המסך (גם חצי ממנו), אין התראה, כי אתה כבר רואה את התשובה.
- הגדרות בממשק גרפי בעברית: זמן הצגה בשניות, פינה ימנית או שמאלית למטה, מספר מילים, הפעלה וכיבוי מהיר מהאייקון, הפעלה עם Windows.
- התקנה בלחיצה: כפתור אחד מחבר את התוכנה לקלוד בVS וכפתור אחר מסיר.
מידע נוסף - למי שמעניין אותו - בספויילר
-exe יחיד, כ-30KB, כתוב ב-C# ומתקמפל עם המהדר שמובנה ב-Windows. אין צורך להתקין שום דבר.
-הסיכום נעשה בעזרתclaude -pעם Haiku, ולכן הוא צורך מעט משימוש המנוי ולוקח כ-15 שניות. אפשר לכבות אותו בהגדרות.
-ההתראה היא חלון של התוכנה ולא של Windows, כי Windows מתעלם מהזמן שמבקשים להציג. אפשר לחזור להתראה הרגילה.
-תומך Windows בלבד.תמונות - בספויילר:

ניתו להוריד מכאן:
ClaudeNotify.ex = להוסיף E לסיומתאו ממאגר הגיטאב של התוכנה - כאן (הורדה ישירה)
אשמח לשמוע הערות, באגים והצעות.
@י.-פל. @ע-ה-דכו-ע @פלמנמוני - אולי ישמש אתכם...
-
Claude Notify - התראה כשהתראה כשקלוד בVS COOD מסיים לכתוב!
מי שעובד עם Claude Code ב-VS Code מכיר את זה - שולחים משימה ארוכה, עוברים לדפדפן, ושוכחים לחזור. או לחילופין - צריך להציץ כל כמה דקות לראות אם הוא סיים.
בניתי תוכנה קטנה
לשורת המשימות של Windows שפותרת את זה = כש-Claude מסיים להשיב, קופצת התראה עם סיכום קצר של התשובה (עד 30 מילים, בעברית).פירוט של הפונקציות בתוכנה:
- סיכום ההודעה בהתראה, או תחילת ההודעה אם מעדיפים בלי סיכום.
- לחיצה על ההתראה מעבירה אותך ישר לחלון ה-VS Code של הפרויקט.
- לא מציקה: אם חלון VS Code גלוי על המסך (גם חצי ממנו), אין התראה, כי אתה כבר רואה את התשובה.
- הגדרות בממשק גרפי בעברית: זמן הצגה בשניות, פינה ימנית או שמאלית למטה, מספר מילים, הפעלה וכיבוי מהיר מהאייקון, הפעלה עם Windows.
- התקנה בלחיצה: כפתור אחד מחבר את התוכנה לקלוד בVS וכפתור אחר מסיר.
מידע נוסף - למי שמעניין אותו - בספויילר
-exe יחיד, כ-30KB, כתוב ב-C# ומתקמפל עם המהדר שמובנה ב-Windows. אין צורך להתקין שום דבר.
-הסיכום נעשה בעזרתclaude -pעם Haiku, ולכן הוא צורך מעט משימוש המנוי ולוקח כ-15 שניות. אפשר לכבות אותו בהגדרות.
-ההתראה היא חלון של התוכנה ולא של Windows, כי Windows מתעלם מהזמן שמבקשים להציג. אפשר לחזור להתראה הרגילה.
-תומך Windows בלבד.תמונות - בספויילר:

ניתו להוריד מכאן:
ClaudeNotify.ex = להוסיף E לסיומתאו ממאגר הגיטאב של התוכנה - כאן (הורדה ישירה)
אשמח לשמוע הערות, באגים והצעות.
@י.-פל. @ע-ה-דכו-ע @פלמנמוני - אולי ישמש אתכם...
@יאיר-דניאל
יש תוסף vs code שעושה את זה.
אבל הוא שולח התראות גם שתת-סוכן גומר.... -
@יאיר-דניאל
@האדם-החושב
אצלי זה כבוי - ונותן התראות:
אולי צריך להסיר את ההגדרה בסוף?

-
@יאיר-דניאל
@יאיר-דניאל
חיסרון נוראי, כי לא מעניין אותי שקלוד שלח 50 סוכנים: אני אמרתי לו לשלוח אותם... אני צריך את הפלט הסופי! -
@יאיר-דניאל
חיסרון נוראי, כי לא מעניין אותי שקלוד שלח 50 סוכנים: אני אמרתי לו לשלוח אותם... אני צריך את הפלט הסופי! -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות