שיתוף | בשורה טובה - אתרים שנפרסו ב-VERCEL נפתחים בנטפרי אוטומטית
-
@המתעניין1 מוזר, אולי ישן.
@מוקד-המערכות פרסתי על כתובת חדשה פרוייקט ישן
-
נכנסתי עכשיו לאתר שפרסתי ב-
VERCELבמטרה להעתיק את הקישור ולשלוח לבדיקה בנטפרי.
פתאום אני קולט שהדף חסימה הוא לא הדף חסימה הרגיל, אלא של הרשימה הלבנה שלי בנטפרי.יש לי חסימה של נטפרי עם רשימה לבנה.
מה שאומר שהאתר פתוח בנטפרי, ולי ספציפית הוא חסום בגלל ההגדרה של רשימה לבנה.
מייד בדקתי על עוד כמה אתרים שפרסתי בעבר והרי זה פלא - כולם התגלו כפתוחים בנטפרי.להזכירכם, לפני כמה חודשים נטפרי חסמו את כל (או רוב) האתרים שנפרסו ב-
GitHub, ככה שלדעתי זו בשורה של ממש.בהצלחה!
נכנסתי עכשיו לאתר שפרסתי ב-VERCEL במטרה להעתיק את הקישור ולשלוח לבדיקה בנטפרי.
פתאום אני קולט שהדף חסימה הוא לא הדף חסימה הרגיל, אלא של הרשימה הלבנה שלי בנטפרי.מה שאומר שהאתר פתוח בנטפרי, ולי ספציפית הוא חסום בגלל ההגדרה של רשימה לבנה.
מייד בדקתי על עוד כמה אתרים שפרסתי בעבר והרי זה פלא - כולם התגלו כפתוחים בנטפרי.להזכירכם, לפני כמה חודשים נטפרי חסמו את כל (או רוב) האתרים שנפרסו ב-GitHub, ככה שלדעתי זו בשורה של ממש.
בהצלחה!
אממ מה הענין להעלות על זה נושא?
שנטפרי יעלו גם על זה ויחסמו? -
פתאום אני קולט שהדף חסימה הוא לא הדף חסימה הרגיל, אלא של הרשימה הלבנה שלי בנטפרי.מה שאומר שהאתר פתוח בנטפרי, ולי ספציפית הוא חסום בגלל ההגדרה של רשימה לבנה.
מייד בדקתי על עוד כמה אתרים שפרסתי בעבר והרי זה פלא - כולם התגלו כפתוחים בנטפרי.להזכירכם, לפני כמה חודשים נטפרי חסמו את כל (או רוב) האתרים שנפרסו ב-GitHub, ככה שלדעתי זו בשורה של ממש.
בהצלחה!
שנטפרי יעלו גם על זה ויחסמו?@מומחה-מאוד למה יעלו? זה נראה לך באג?
-
@מומחה-מאוד למה יעלו? זה נראה לך באג?
כמו שחסמו את גיטאהב
מדוע שיפתחו לכתחילה משהו ללא בדיקה?.. -
כמו שחסמו את גיטאהב
מדוע שיפתחו לכתחילה משהו ללא בדיקה?..@מומחה-מאוד יש בזה אבל אל תשכח שעד לפני כמה ימים גם זה היה חסום
ולא נראה לי שזה נפתח בלי שנטפרי ידעו על זה.... -
@מומחה-מאוד יש בזה אבל אל תשכח שעד לפני כמה ימים גם זה היה חסום
ולא נראה לי שזה נפתח בלי שנטפרי ידעו על זה....@מייבין-במקצת ימים יגידו...
-
@מומחה-מאוד יש בזה אבל אל תשכח שעד לפני כמה ימים גם זה היה חסום
ולא נראה לי שזה נפתח בלי שנטפרי ידעו על זה....@מייבין-במקצת אין שם פריסה של קבצי html בהעלאה ידנית?
-
@מייבין-במקצת אין שם פריסה של קבצי html בהעלאה ידנית?
@מומחה-מאוד לצערי לא...
-
פעם ראשונה שאני אומר שאפו לנטפרי...
ואני אמרתי את זה כשהם פיתח את "הערוץ"
ואני אמרתי את זה כשהם פיתח את "הערוץ"
פעם שלישית נאמר כשיפתחו את זה https://mitmachim.top/post/1252327
-
בהצלחה!
שנטפרי יעלו גם על זה ויחסמו?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות