להורדה | תגובות - ספוט-דוס & קצב
-
אשמח שתכתבו פה תגובות על איך אתם רוצים שזה יראה .
-
מ מוקד המערכות התייחס לנושא זה
-
@מוקד-המערכות אתה מאחד את שניהם לגמרי או משאיר כל אחד בנפרד?
-
@מוקד-המערכות אתה מאחד את שניהם לגמרי או משאיר כל אחד בנפרד?
@סטלה-דקדושה מאחד.
-
אני נראה לי אקח את העיצוב של ספוט-דוס ואת היכולות מקצב.
-
אני אישית התקנתי את ספוט - דוס ומאוד נהניתי מהעיצוב, האמת שלא חסר לי פונקציות,
הורדתי את מקצב ואני אישית לא כ"כ הסתדרתי איתו הוא היה קצת איטי (יכול להיות שהשתמשתי בגרסה ישנה)תודה רבה על האפליקציה!
-
@מוקד-המערכות דווקא אני יותר התחברתי לעיצוב ולנוחות של קצב (אולי תפתח על זה סקר איזה עיצוב מעדיפים)
-
@מוקד-המערכות במקצב יש אופציה לבחור איזה עיצוב יותר דומה ליטיוב מיזיק או יותר לספוטפי אבל מה העיצוב של הספוטיפי שם לא משהו בכלל אולי אפשר לשדרג אותו
במקצב יש הרבה יותר אבל בהמון פונקציות אבל הוא איטי הרבה יותר
ואולי באמת סקר יעזור כאן
לי אישית מותקנים שניהם בד"כ אני משתמש במקב ושאני נותן לחברים וכדו' בד"כ אני ממליץ על מקצב שהעיצוב שלו יותר נקי ויותר קל לתפעול -
@מוקד-המערכות אם זה מתאים לך, כדאי לעשות סקר איזה שם הציבור יותר מעדיף
אני אישית פחות התחברתי לספוט-דוס -
לבקשת המשתמשים
-
@מוקד-המערכות תוציא גם גרסאות לווינדוס???????
-
@435 אני לא.
-
לבקשת המשתמשים
@מוקד-המערכות ואם אני רוצה את השם קצב אבל את בעיקר את הפונקציות של ספוטדוס?
אולי תפצל את הסקר ל2 -
@מוקד-המערכות ואם אני רוצה את השם קצב אבל את בעיקר את הפונקציות של ספוטדוס?
אולי תפצל את הסקר ל2@צצצצצ נותן לך הרשאת עריכה.
-
@435 אני לא.
@מוקד-המערכות חבל מאוד נכון להיום יש בעוגן פלי 190 הורדות לגרסה לווינדוס של "קצב"
אני אישית משתמש בווינדוס ומאוד נהנה, נשמח מאוד אם תשקול מידי פעם להוציא עידכון גם לויינדוס
-
אני הייתי מעדיף שיהיה ממשק כמו מוזיקולט ורק שיתווסף כפתור של מסך הבית או כמו של ספוט דוס או כמו של קצב וכמובן הפונקציות למיניהם הזמזום והזיהוי שירים וכולי
-
אני הייתי מעדיף שיהיה ממשק כמו מוזיקולט ורק שיתווסף כפתור של מסך הבית או כמו של ספוט דוס או כמו של קצב וכמובן הפונקציות למיניהם הזמזום והזיהוי שירים וכולי
@סטלה-דקדושה רעיון אולי מוקד המערכת תוסיף בסקר את הפונקציה הזאתי
-
-
סטלה-דקדושה כתב:
@סטלה-דקדושה רעיון אולי מוקד המערכת תוסיף בסקר את הפונקציה הזאתי
-
@מוקד-המערכות במקצב יש אופציה לבחור איזה עיצוב יותר דומה ליטיוב מיזיק או יותר לספוטפי אבל מה העיצוב של הספוטיפי שם לא משהו בכלל אולי אפשר לשדרג אותו
במקצב יש הרבה יותר אבל בהמון פונקציות אבל הוא איטי הרבה יותר
ואולי באמת סקר יעזור כאן
לי אישית מותקנים שניהם בד"כ אני משתמש במקב ושאני נותן לחברים וכדו' בד"כ אני ממליץ על מקצב שהעיצוב שלו יותר נקי ויותר קל לתפעול
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות