בעיה | פענוח נתוני בדיקת אונקי
-
לא אוהב את זה
פעם הבאה תשלם עוד כמה שקלים ולא תצטרך את זה
כרטיסים ואונקים לא קונים מעלי אקספרס גם אם הוא כותב מקורי....
מצטער בצערך שהיית צריך ללמוד את זה בדרך הקשה -
@כביש-עוקף אז עכשיו תשלם עוד כמה אלפים על שחזור החומר אם זה יצליח
-
אתה הכנסת בכזה דבר דברים חשובים???
תעתיק עכשיו מה שתצליח, ועל השאר תשאל את המומחים לשחזור (אין לי נסיון בזה), תוכל לנסות לשחזר עם התוכנה החדשה של @יוסי-מחשבים ובכל מקרה תחזיר את הכונן ותתפלל שתקבל חזרה את הכסף.
אין ולא יהיה כונן SSD זול אמיתי!!!
-
אתה הכנסת בכזה דבר דברים חשובים???
תעתיק עכשיו מה שתצליח, ועל השאר תשאל את המומחים לשחזור (אין לי נסיון בזה), תוכל לנסות לשחזר עם התוכנה החדשה של @יוסי-מחשבים ובכל מקרה תחזיר את הכונן ותתפלל שתקבל חזרה את הכסף.
אין ולא יהיה כונן SSD זול אמיתי!!!
-
@דאנציג ברוך ד' לא היה אובדן נתונים , חשדתי במחיר ולכן בדקתי תחילה את אמינות האיחסון , אל דאגה שום חומר לא נאבד ולא נגרם נזק יותר מאשר הטרחה להחזיר את המוצר
-
פשוט יש לי מצלמת A229 K2 לרכב , יש לה כרטיס זיכרון 256 גיגה , נכנס רק 15 שעות ( בעצם 30 כי זה 2 מצלמות), רציתי לקבל 30 שעות משני המצלמות , אבל כנראה שאין הצר שווה בנזק , לא יודע .?
-
למה כל כך קצת שעות , משיהו מבין בזה , האם יש אפשרות להגדיל את זמן ההקלטה, בעבר היה לי מצלמה 1080 P והיתיה מצלמת אפילו שבוע, והיה לה כרטיס זיכרון 64 GB .
כמה K2 תופס בהגזמה -
כמה K2 תופס
תופס הרבה, לא יודע כמה בדיוק, תבדוק האם משהו מכאן מתאים (הכי זול שמצאתי בארץ).
תוכל לשאול את הAI הקרוב לביתך, איזה מהירות כתיבה אתה צריך, ולפעמים הוא גם יכול למצוא לך במחירים זולים בארץ!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
זה למעשה מהארץ , זה נשמע אמין , או לא ?