בירור | הקטנת האריחים בהגדרות מהירות
-
משגע אותי האריחים הענקיים בהגדרות המהירות באנדרואיד (למה הם היו חייבים לעשות את זה???
) בכל אופן בעבר הזכירו פה את האפליקצייה POWER SHADE שממבט ראשון נראית מצוין ונראית נוחה לשימוש, דא עקא שמהר מאוד גיליתי שהיא קורסת כל הזמן וכן היא מוסיפה עוד תפריט בר אבל לא מבטלת את התפריט בר הקודם (אולי הבעיות האלה רק באנדרואיד גבוה אבל עכ"פ אני משתמש בג'לי סטאר) בסוף הבינה המליצה לי על מודול מג'יסק בשם AOSP MODE שאמור לפתור את הבעיה, התקנתי מהקישור הזה ולא הותקן מישהו יודע להמליץ לי על מודול שעובד בג'לי סטאר או לחלופין פיתרון אחר שיעיל?
תודה ומועדים לשמחה. -
ק קראנץ' ונילה סימן נושא זה כשאלה
-
משגע אותי האריחים הענקיים בהגדרות המהירות באנדרואיד (למה הם היו חייבים לעשות את זה???
) בכל אופן בעבר הזכירו פה את האפליקצייה POWER SHADE שממבט ראשון נראית מצוין ונראית נוחה לשימוש, דא עקא שמהר מאוד גיליתי שהיא קורסת כל הזמן וכן היא מוסיפה עוד תפריט בר אבל לא מבטלת את התפריט בר הקודם (אולי הבעיות האלה רק באנדרואיד גבוה אבל עכ"פ אני משתמש בג'לי סטאר) בסוף הבינה המליצה לי על מודול מג'יסק בשם AOSP MODE שאמור לפתור את הבעיה, התקנתי מהקישור הזה ולא הותקן מישהו יודע להמליץ לי על מודול שעובד בג'לי סטאר או לחלופין פיתרון אחר שיעיל?
תודה ומועדים לשמחה.@קראנץ-ונילה וואלה בדיוק גם אני עם ג'לי סטאר ובאתי לכתוב על זה שרשור עשיתי אפילו מנוי באפליקציה הזו ושילמתי ועדיין זה כל הזמן קורס וגם לא הצלחתי לעשות לזה כיול נורמלי מה כל כפתור פותח, וגם לדוגמא אם אני לוחץ על בלוטוס הוא רק נכנס לבלוטוס ולא מכבה או מדליק.
-
@קראנץ-ונילה וואלה בדיוק גם אני עם ג'לי סטאר ובאתי לכתוב על זה שרשור עשיתי אפילו מנוי באפליקציה הזו ושילמתי ועדיין זה כל הזמן קורס וגם לא הצלחתי לעשות לזה כיול נורמלי מה כל כפתור פותח, וגם לדוגמא אם אני לוחץ על בלוטוס הוא רק נכנס לבלוטוס ולא מכבה או מדליק.
עשיתי אפילו מנוי באפליקציה הזו ושילמתי
שמח לשמוע שיש בפורום אנשים צדיקים שמשלמים ושלא פורצים עם לאקי פאצר
-
תודה ומועדים לשמחה.@קראנץ-ונילה
תנסה להתקין את המודל במגיסק הישן שיש לך כאן (קרדיט ל @נחלס-דון התותח)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות