בירור | העדכון החדש לווינדוס - כדאי להתקין?
-
אשמח לדעת ממי שכבר עדכן את העדכון שבתמונה, אם חווה באגים רציניים או רגרסיות.

שואל אחרי שהעדכון הקודם דפק לי כמה דברים, כמו שדובר כאן בפורום. -
אשמח לדעת ממי שכבר עדכן את העדכון שבתמונה, אם חווה באגים רציניים או רגרסיות.

שואל אחרי שהעדכון הקודם דפק לי כמה דברים, כמו שדובר כאן בפורום. -
@א.מ.ד. אכן דובר שם יחסית בהרחבה
כמו שכתבתי שם עדכנתי, והשינוי היחיד (!) שמצאתי היה חזרת הבאג ברקע שולחן עבודה שתוקן בעדכון הקודםהיה חזרת הבאג ברקע שולחן עבודה שתוקן בעדכון הקודם
אתה מתכוון לבאג בתהליך של סייר וינדוס שנעלם הרקע והסמלים ?
האם זה תקלה מוכרת ?
נתקלתי בזה כמה פעמים בזמן האחרון וחשבתי שזה בגלל שניסיתי לעשות Sysprep -
היה חזרת הבאג ברקע שולחן עבודה שתוקן בעדכון הקודם
אתה מתכוון לבאג בתהליך של סייר וינדוס שנעלם הרקע והסמלים ?
האם זה תקלה מוכרת ?
נתקלתי בזה כמה פעמים בזמן האחרון וחשבתי שזה בגלל שניסיתי לעשות Sysprepאתה מתכוון לבאג בתהליך של סייר וינדוס שנעלם הרקע והסמלים ?
האם זה תקלה מוכרת ?
נתקלתי בזה כמה פעמים בזמן האחרון וחשבתי שזה בגלל שניסיתי לעשות Sysprepכן, זו תקלה מוכרת בעולם בעדכונים האחרונים של ווינדוס. היא גם שינתה את סמן העכבר לסגנון ווינדוס 98.
-
@א.מ.ד.
אתה מחדש לי כי השתגעתי מזה ולא הבנתי מה זה
באיזה גרסה אין את זה ?
לי זה קרה הרבה בWin11_25H2_Hebrew_x64 -
@א.מ.ד.
אתה מחדש לי כי השתגעתי מזה ולא הבנתי מה זה
באיזה גרסה אין את זה ?
לי זה קרה הרבה בWin11_25H2_Hebrew_x64@אהרון-שלום זה קרה מעדכון KB5120998 ותוקן בעדכון הבא
מקור -
@בנימין-מחשבים
איך אדע איזה עדכון יש לי בגרסה שלי ולעקוף את הבעיה? -
@בנימין-מחשבים
איך אדע איזה עדכון יש לי בגרסה שלי ולעקוף את הבעיה?@אהרון-שלום הגדרות>Windows Update>היסטוריית עדכונים
ואתה יכול גם להכנס שם ל'הסר את ההתקנה של עדכונים' ולחפש אותו ולהסיר אותו אם תראה אותו ברשימהאו לחילופין - לעדכן לעדכונים החדשים ביותר הזמינים ל25H2 ולא לעדכן ל26
-
אהרון-שלום כתב:
Sysprep
@בנימין-מחשבים לא קשור ישירות לנושא אבל ניסיתי ליצור מערכת הפעלה מותאמת אישית וכל פעם שעשיתי Sysprep זה לא עובד כותב שגיאות יש לך מושג למה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות