להורדה | 🔥 עוזר אישי מטורף לאנדרואיד – זיהוי דיבור מטורף, חיפוש בקבצי ZIM ועוד! 🚀
-
-
> @מטען-נייד כתב:
סתם טיפ מניסיון, תרשום לעצמך בפתק את השינויים שמבקשים כאן ואתה מתכנן לעשות, עד הערב יהיה כאן לדעתי מעל 100 תגובות, ויהיה לך מסובך לקרוא הכל שוב ולסנן כפילויות, לכן עכשיו תכתוב מה שנאמר עד כאן, וככה תידע שעד פוסט 50 הכל מסודר לך.
יש לי הצעה אחרת, לומר לקלוד לסרוק את הנושא, ולעשות את כל הדברים שהמשתמשים ביקשו.
@מוקד-המערכות למה לא חשבתי על זה לבד?
-
@מוקד-המערכות בסוף אם המוצר עובד טוב וזה שיפור משמעותי, לדעתי, אנשים ישמחו לפנות לו עוד 200 מב
ככה אני לפחות. -
@מוקד-המערכות בסוף אם המוצר עובד טוב וזה שיפור משמעותי, לדעתי, אנשים ישמחו לפנות לו עוד 200 מב
ככה אני לפחות.@מטען-נייד גם אני מצטרף להנ"ל...
סתם, צודק. נחכה ל @בסדבסד שיואיל בטובו לחזור, הקוד מקור המעודכן אצלו, לא אצלי...
-
@מטען-נייד גם אני מצטרף להנ"ל...
סתם, צודק. נחכה ל @בסדבסד שיואיל בטובו לחזור, הקוד מקור המעודכן אצלו, לא אצלי...
@מוקד-המערכות בהצלחה!
מחכה לעדכונים! -
@מוקד-המערכות בהצלחה!
מחכה לעדכונים!@מטען-נייד תודה.
-
עוד משהו, אם יש אפשרות להגדיר לו שלא כל דבר יקריא, כי כשאני כותב לו תדליק את השיר של יוסף חיים שוואקי חזור בך, אני רוצה לשמוע את השיר, ולא דואט של יוסף חיים שוואקי עם המודל דיבור של העוזר שחשוב לו לעדכן אותי שהוא מנגן את יוסף חיים שוואקי - חזור בך | Yosef Chaim Shwekey - Chazor Becha של Yosef Chaim Shwekey במוסיקולט.
-
@מטען-נייד אתה מתכוון בכפתור הצף ?
-
@בסדבסד כשאני מקליד אין לי בעיה רק כשאני שולח את ההודעה זה קורס אגב בחלונית ידע זה לא קורס רק בצאט
-
@החפץ-בעילום-שם-0
איזה אנדרואיד יש לך? -
@החפץ-בעילום-שם-0
איזה אנדרואיד יש לך?@בסדבסד 11
-
@מטען-נייד
בין מה למה -
@מטען-נייד
בין מה למה -
@מטען-נייד
לא הבנתי איזה כפתורים? -
@מטען-נייד אם אני לא טועה, יכולצלהיות שזה כפתור נגישות וזה כפתור להקלטת פקודה.
-
@מטען-נייד אם אני לא טועה, יכולצלהיות שזה כפתור נגישות וזה כפתור להקלטת פקודה.
@מוקד-המערכות מה זה כפתור הנגישות הזה?
-
@מטען-נייד זה נותן לך שתי כפתורים צפים באפליקציה?
-
@מטען-נייד זה נותן לך שתי כפתורים צפים באפליקציה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות