מודם פנימי של HP עם סים של 019, מישהו הצליח להתחבר?
-
@שווה יש איזו תוכנה שאיתה שולטים על המודם הסלולרי? או שאתה מגדיר רק דרך התפריט בהגדרות של וינדוס?
הגיוני שהוא מגדיר APN בצורה אוטומטית מה שהוא מקבל מהאנטנות של החברה. כאלו דברים קורים רק אם יש תוכנה.איפה בעצם הבעיה? אין גלישה? מה מופיע לך בדפדפן - אין אינטרנט או חסימה כמו וייפרי (חומת אש וכו')?
-
@שווה ודאי שיש תוכנות. לכל חברה ודגם של מודם פנימי זה יכול להיות שונה.
ללנובו יש תוכנה שלהם בדגמים מסוימים, לדל יש תוכנה של חברת sierra wireless שהם עושים לה בדרך כלל התאמה מסוימת, ל-HP אאל"ט יש שתי תוכנות אחת ישנה אחת חדשה.
תבדוק טוב.כלומר - אני לא אומר שבטוח יש לך את התוכנה על המחשב. יכול להיות שלא, וכל החיבור שלך מסתמך על דרייבר בלבד. זה לא טוב, ויכול להיות שהבעיה נובעת מזה.
תכתוב בדיוק איזה דגם המחשב (elitebook 840?) ודגם מדויק של המודם הסלולרי (נמצא תחת קטגוריה "מתאמי רשת" במנהל ההתקנים).
-
@שווה אני אישית עובד דרך תוכנה (skylight) ולכן לא יוצא לי להתעסק עם הממשק של וינדוס כלל, אבל זכור לי מפעם שהיה לי עניין כזה כמו אצלך. אני לא זוכר עכשיו את כל הדרך, (זה היה לפני המון זמן) אבל יש כמה דברים שאפשר לבדוק לפני הכל.
יש בתפריט הנפתח של הרשת בשורת משימות, הגדרה האם לתת לוידוס להתחבר אוטומטי, או להתחבר ידנית כל פעם. תנסה לשחק עם זה.
(תמונה איך שזה אצלי):
כדאי שתיצור איתי קשר בפרטי.