שיתוף | השינוי המבורך של גוגל, אין כבר את הסיבה לחסימת קבוצות צאט כשרות בנטפרי
-
@Bugs-Bunny קשקוש
-
@Bugs-Bunny קשקוש
מה קשקוש?
-
@לשכת-הרב

נכתב על ידי משתמשים. ולא זו הסיבה הרשמית שבגללה הצ'אט נחסם.
וודאי שזו אחת מהסיבות, אבל גם בקבוצה שרשימת המשתמשים לא חשופה ניתן להעלות תוכן בעייתי@DHOC979
כמעט כל דבר בוויקי נטפרי נכתב ע"י משתמשים ונטפרי עוברים על הוויקי שהמשתמשים יכולים לכתוב ודברים שבאמת נכונים ומזדהים איתם הם מעבירים את זה לוויקי שרק הם יכולים לכתוב
לכן זה כן הוכחה
דבר שני אם רוצים שנטפרי תסנן תמונות במייל או בצאט אפשר להגדיר את זה בהגדרות וזה מראה שהם יכולים לסנן תוכן מהמייל וסררטונים אף אחד לא ירצה שנטפרי יסננו לו ויראו כל דבר שנשלח במייל לכן הם לא מסננים יותר מידי -
@DHOC979
כמעט כל דבר בוויקי נטפרי נכתב ע"י משתמשים ונטפרי עוברים על הוויקי שהמשתמשים יכולים לכתוב ודברים שבאמת נכונים ומזדהים איתם הם מעבירים את זה לוויקי שרק הם יכולים לכתוב
לכן זה כן הוכחה
דבר שני אם רוצים שנטפרי תסנן תמונות במייל או בצאט אפשר להגדיר את זה בהגדרות וזה מראה שהם יכולים לסנן תוכן מהמייל וסררטונים אף אחד לא ירצה שנטפרי יסננו לו ויראו כל דבר שנשלח במייל לכן הם לא מסננים יותר מידי -
-
@עניו-כמשה
גם אם בעל המייל מאשר? -
@עניו-כמשה
גם אם בעל המייל מאשר? -
@עניו-כמשה
גם אם בעל המייל מאשר?@smct בוודאי
זה לא חוקי
תחשוב שאישרת לי להכנס לך לבית בכל רגע ואני נכנס ואז אתה מזמין לי משטרה אההה הוא נכנס לי לבית אני אומר הנה תראו יש לי אישור ממנו
המשטרה.. אדוני צא עכשיו ומהר.
הבנת?!
האישור לא קביל בבית משפט
זה עילה לתביעה
ולכן הם מעדיפים לחסום באופן גורףולכן גם עכשיו לא ישתנה כלום והם לא יפתחו שום דבר ככל הנראה
-
@smct בוודאי
זה לא חוקי
תחשוב שאישרת לי להכנס לך לבית בכל רגע ואני נכנס ואז אתה מזמין לי משטרה אההה הוא נכנס לי לבית אני אומר הנה תראו יש לי אישור ממנו
המשטרה.. אדוני צא עכשיו ומהר.
הבנת?!
האישור לא קביל בבית משפט
זה עילה לתביעה
ולכן הם מעדיפים לחסום באופן גורףולכן גם עכשיו לא ישתנה כלום והם לא יפתחו שום דבר ככל הנראה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות