בירור | שימוש ברכב בסטיק של נטפרי
-
-
@מים-אחרונים פשוט מאד, אין לך תעודת אבטחה
להתקין תעודת אבטחה באנדרואיד גבוה (מ 14 ומעלה ) זה קצת מסובך צריך לעשות רוט עם מג'יסק ולהתקין ממודול, יש על זה מידע בהרחבה כאן
-
מישהו התנסה כאן פעם בזה?לא מצליח להתחבר, מתחבר לוויפי ויש סימון של שגיאה. (כתוב מחובר)
מנסה להגיע ל 1.2.3.4
לא מצליח.אשמח לעזרה
-
@מים-אחרונים
הסים שלך הוא לוויז בלבד@מיישה לא, הוא גלישה מלאה.
-
מישהו התנסה כאן פעם בזה?לא מצליח להתחבר, מתחבר לוויפי ויש סימון של שגיאה. (כתוב מחובר)
מנסה להגיע ל 1.2.3.4
לא מצליח.אשמח לעזרה
@מים-אחרונים יש תכנת חסימה על המכשיר?
-
@מים-אחרונים פשוט מאד, אין לך תעודת אבטחה
וייז עובד בנטפרי גם ללא התקנת תעודת אבטחה,
ולגבי כרום באמת צריך תעודת אבטחה אבל אין שום בעיה להתקין גם באנדרואיד 15 , (לא ניסיתי במולטימדיה)@אחד-מהשוק
הוויז באמת עובד ללא תעודת אבטחה של נטפרי, מניסיון
בנוסף אני השתמשתי במערכת מוליטמדיה של רכב שאין בו דפדפן, כך שלא היה לי איך להוריד תעודת אבטחה, ובסים של נטפרי, והוויז עבד מעולה.
חוץ מזה, במחשב הסטיק עובד??? -
-
@אחד-מהשוק
בנוסף אני השתמשתי במערכת מוליטמדיה של רכב שאין בו דפדפן, כך שלא היה לי איך להוריד תעודת אבטחה, ובסים של נטפרי, והוויז עבד מעולה.
חוץ מזה, במחשב הסטיק עובד???הוויז באמת עובד ללא תעודת אבטחה של נטפרי, מניסיון
ויש סימון שגיאה ליד הוויפי למעלה?
-
@מים-אחרונים
נו זה בדרך כלל אומר שאין לך אינטרנט, או חיבור מוגבל
אם זה חיבור מוגבל כן יש אינטרנט, אבל יכול להיות שאין אינטרנט כלל
ולכן שאלתי אותך האם הסטיק עובד לך במחשב? -
-
בד"כ בנטפרי יש
ונכון, ל"צ תעודה לוויז, השאלה האם השתמשת בסטיק הזה כבר או שזה סטיק חדש? אולי סים חדש?
אם זה חדש צריך להגדיר APN -
@מיישה הסטיק ישן בשימוש במחשב הכל תקין.
הוויז לא עובד.
יש סימון שגיאה למעלה. -
@מיישה הסטיק ישן בשימוש במחשב הכל תקין.
הוויז לא עובד.
יש סימון שגיאה למעלה. -
מנסה להגיע ל 1.2.3.4
לא מצליח.אשמח לעזרה
@מים-אחרונים גם לי היתה אותה בעיה. לא זוכר את כל הפרטים. הדבר היחיד שאני זוכר שנטפרי יכולים לפתוח לך את הסים לשימוש ברכב
תיצור איתם קשר. זה יותר מהר מכל התעסקות אחרת -
@מים-אחרונים גם לי היתה אותה בעיה. לא זוכר את כל הפרטים. הדבר היחיד שאני זוכר שנטפרי יכולים לפתוח לך את הסים לשימוש ברכב
תיצור איתם קשר. זה יותר מהר מכל התעסקות אחרת@מים-אחרונים גם לי היתה אותה בעיה. לא זוכר את כל הפרטים. הדבר היחיד שאני זוכר שרק נטפרי יכולים לפתוח לך את הסים לשימוש ברכב
תיצור איתם קשר. זה יותר מהר מכל התעסקות אחרתלא יודע מי עבד עליך, אני מוכר סימים כל יום ולא צריך שום דבר מנטפרי.
חוץ מזה שגם 1.2.3.4 לא עובד לו, זה בעיה שלא קשורה לנטפרי. -
@מים-אחרונים גם לי היתה אותה בעיה. לא זוכר את כל הפרטים. הדבר היחיד שאני זוכר שרק נטפרי יכולים לפתוח לך את הסים לשימוש ברכב
תיצור איתם קשר. זה יותר מהר מכל התעסקות אחרתלא יודע מי עבד עליך, אני מוכר סימים כל יום ולא צריך שום דבר מנטפרי.
חוץ מזה שגם 1.2.3.4 לא עובד לו, זה בעיה שלא קשורה לנטפרי.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות