בקשה | שרשור תגובות לאפליקציית המוזיקה "קצב" לווינדוס בלבד!!!
-
מכיון שהשרשור הראשון היה לא ברור חלק דיברו על אנדרואיד וחלק דיברו על ווינדוס אני מבקש שכל מי שיש לו הערות על הגירסא לווינדוס יכתוב אותם אך ורק בשרשור הזה תודה!
להורדה לווינדוס - https://ogenplay.com/apps/1e2a7970-863b-460b-aa4c-a3cadac38b32 -
E elch התייחס לנושא זה
-
E elch התייחס לנושא זה
-
@elch תוכנה מטורפתת
אולי יהיה אפשרות נחמדה שאם לוחצים על התמונה היא גודלת (כמו במיוזיקולט) ויהיה גם אפשרות להגדיר מה קורה שלוחצים על התמונה (מגדיל,עוצר,מציג מילות השיר וכו')
ועוד דבר שכתבתי לך כבר בזמנו ואני חושב שיהיה ג''כ נחמד (יש את זה במיוזיקולט) אפשרות לכתוב מילים באופן עצמאי
תמשיך להפציץ אותנו בדברים טובים... -
@elch
1 - להוסיף אפשרות לבחור 2 תקיות לסריקה. (ברגע שבחרתי תקיה נוספת הוא מוחק את הראשון)
2 - אולי אפשר להוסיף אופציה במחשב שגם אם המסך נסגר הוא ימשיך לנגן?
3 - לאפשר פתיחת שיר ע"י התוכנה, (גם אחרי שכן הגדרתי שיפתח עי התוכנה הוא פותח לי את המסך הראשי ולא את השיר..)
4 - עצירה/הפעלה עי מקש רווח. -
@elch
1 - להוסיף אפשרות לבחור 2 תקיות לסריקה. (ברגע שבחרתי תקיה נוספת הוא מוחק את הראשון)
3 - לאפשר פתיחת שיר ע"י התוכנה, (גם אחרי שכן הגדרתי שיפתח עי התוכנה הוא פותח לי את המסך הראשי ולא את השיר..)
-
@elch אני חושב שכדאי שתוסיף שאם עוברים מהתיקיות למסך הבית וחוזרים לתיקיות שזה יישאר בתיקיה שהייתה פתוחה
-
@elch יש באג שאחרי שהוא גומר לנתח הוא כותב 156 שירים שלא נותחו וכשאני לוחץ על נתח הוא מתחיל לרוץ ואז התוכנה קורסת
@435 כנל לי לא קורס.
בנוסף כדאי לתת תמיכה גם לכפתורי מק, [רוח לעצור את השיר, דילוגים בקונטרול חץ]
אין אפשרות לפתוח שירים ישר מהתוכנה. [לא תוכנן מסתמא]
תודה רבה, עובד נהדר..
שנים אני מחפש כזה דבר!! -
@435 כנל לי לא קורס.
בנוסף כדאי לתת תמיכה גם לכפתורי מק, [רוח לעצור את השיר, דילוגים בקונטרול חץ]
אין אפשרות לפתוח שירים ישר מהתוכנה. [לא תוכנן מסתמא]
תודה רבה, עובד נהדר..
שנים אני מחפש כזה דבר!! -
@elch
-
כדאי להוסיף תמיכה באור בהיר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
שבחלון הזה יפתח השיר ע"י התוכנה שלך. מקווה שזה יותר ברור..