בקשת מידע | יש לי קו תוכן קטן איך אני עושה מספרים איישים?
-
@הישבשר-המלומד
קוד שרת
תעלה לAI את זה
API - גישת מפתחים למערכות.txt מודול API - תקשור עם מחשבים וממשקי נתונים חיצוניים.txtותבקש ממנו קוד שייקח מספר מערכת וסיסמא ויגדיר בשלוחה הראשית את זה
type=nitoviya nitoviya_dial_to=המספר לניתובפותחים שלוחת תפריט, ובתוכה פותחים את שלוחה 1 ומגדירים אותה כניתוב לפתיחת מערכת IVR חדשה:
type=routing_yemot routing_yemot_number=0733509000פותחים (בתוך שלוחת התפריט) את שלוחה 2 ומגדירים אותה כשלוחת העתקת מודלים של טלטופ:
type=api api_link=https://teletop.biz/agdarot/copy.php api_add_0=password=סיסמת הניהול של המערכת הנוכחית api_add_1=key_t=השלוחה להעתקהשיו רק נשאר להגדיר את השלוחה להעתקה. נניח שזה יהיה בשלוחת התפריט של השיוך (5) ואז שלוחה 9. ההגדרות הם:(אני עוסה שלוחה בתוך)
שיו רק נשאר להגדיר את השלוחה להעתקה. נניח שזה יהיה בשלוחת התפריט של השיוך (5) ואז שלוחה 9. ההגדרות הם:type=routing_yemot routing_yemot_number=מספר המערכת שלכם#שימו
️: בשיטה הזאת המאזין יכול לבחור לאיזה שלוחה להעתיק את שלוחת הניתוב למערכת שלכם, ככה שלא חייב שהוא ישים את זה בשלוחה הראשית..תודה ל @מייבין-במקצת
-
פותחים שלוחת תפריט, ובתוכה פותחים את שלוחה 1 ומגדירים אותה כניתוב לפתיחת מערכת IVR חדשה:
type=routing_yemot routing_yemot_number=0733509000פותחים (בתוך שלוחת התפריט) את שלוחה 2 ומגדירים אותה כשלוחת העתקת מודלים של טלטופ:
type=api api_link=https://teletop.biz/agdarot/copy.php api_add_0=password=סיסמת הניהול של המערכת הנוכחית api_add_1=key_t=השלוחה להעתקהשיו רק נשאר להגדיר את השלוחה להעתקה. נניח שזה יהיה בשלוחת התפריט של השיוך (5) ואז שלוחה 9. ההגדרות הם:(אני עוסה שלוחה בתוך)
שיו רק נשאר להגדיר את השלוחה להעתקה. נניח שזה יהיה בשלוחת התפריט של השיוך (5) ואז שלוחה 9. ההגדרות הם:type=routing_yemot routing_yemot_number=מספר המערכת שלכם#שימו
️: בשיטה הזאת המאזין יכול לבחור לאיזה שלוחה להעתיק את שלוחת הניתוב למערכת שלכם, ככה שלא חייב שהוא ישים את זה בשלוחה הראשית..תודה ל @מייבין-במקצת
שיו רק נשאר להגדיר את השלוחה להעתקה. נניח שזה יהיה בשלוחת התפריט של השיוך (5) ואז שלוחה 9. ההגדרות הם:(אני עוסה שלוחה בתוך)
זכרתי שיש לו משהו
-
פותחים שלוחת תפריט, ובתוכה פותחים את שלוחה 1 ומגדירים אותה כניתוב לפתיחת מערכת IVR חדשה:
רק שצריך לעסות לכל אחד כי צריך רשמה לבנה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
רק שצריך לעסות לכל אחד כי צריך רשמה לבנה
-
@הדיבל-המעופף לעשות@יהודי-פשות
-
@הדיבל-המעופף הוה רוצה רק למעזין צפציפי
-
@הדיבל-המעופף הוה רוצה רק למעזין צפציפי
@יהודי-פשות
הא, בדרך כלל אין לזה דרישה -
זה לא יעזור לך, זה ייחסם בועד בני תורה, ואז גם הניתוב בתוך ימות יכשל ותשמע "החיוג למספר"...
בתור אחד שמפעיל קו ניתוב, היה לי לפני ועדת הרבנים וועד בני תורה כמאה אלף דקות, וזה ירד בצורה דדרסטית לאחר החסימה שלהם, ולא היה לי מה לעשות, כי זה לא רק מודל קטן .
עצה שלי, אל תתחיל להתעסק, ואם זה באמת קו קטן, אל תפרסם, או שתוכל לעשות כמו @הצל-. שעשה שזה לא מנתב, אלא מעביר את המודל עם הקישור, (ולא, זה לא יכול להזיק לך).
אקיצער, דבר עם @הצל-. אולי הוא יוכל לעזור לך בעניין הזה, הוא עשה את זה פשוט בצורה גאונית, אולי הוא יסכים למכור לך את המודל הזה, ואולי גם להעניק לך מתנה.
@הישבשר-המלומד תהנה, ותשתף אותי בתוצאות...
-
זה לא יעזור לך, זה ייחסם בועד בני תורה, ואז גם הניתוב בתוך ימות יכשל ותשמע "החיוג למספר"...
בתור אחד שמפעיל קו ניתוב, היה לי לפני ועדת הרבנים וועד בני תורה כמאה אלף דקות, וזה ירד בצורה דדרסטית לאחר החסימה שלהם, ולא היה לי מה לעשות, כי זה לא רק מודל קטן .
עצה שלי, אל תתחיל להתעסק, ואם זה באמת קו קטן, אל תפרסם, או שתוכל לעשות כמו @הצל-. שעשה שזה לא מנתב, אלא מעביר את המודל עם הקישור, (ולא, זה לא יכול להזיק לך).
אקיצער, דבר עם @הצל-. אולי הוא יוכל לעזור לך בעניין הזה, הוא עשה את זה פשוט בצורה גאונית, אולי הוא יסכים למכור לך את המודל הזה, ואולי גם להעניק לך מתנה.
לא חייב להיות הוא יכול בניתוב להכניס למספר שמנתב ודו"ק
-
-
פוסט זה נמחק!
המטרה:שלא יחסמו את זה
בניתוב רגיל יש לועד בני תורה גישה להגדרות בשלוחה ואם זה קו "בעייתי"(מבחינתם) זה יחסם די מהר
בניתי פעם מודול API של ניתוב שלא שומר את המספר במערכת או בלוגיםאמנם גם ככה יש להם אופציה לדעת אבל אני מעריך שהבוטים שלהם לא יעלו על זה והם יצטרכו לבדוק ידנית...
אם תרצה - באישי...
-
בניתוב רגיל יש לועד בני תורה גישה להגדרות בשלוחה ואם זה קו "בעייתי"(מבחינתם) זה יחסם די מהר
בניתי פעם מודול API של ניתוב שלא שומר את המספר במערכת או בלוגיםאמנם גם ככה יש להם אופציה לדעת אבל אני מעריך שהבוטים שלהם לא יעלו על זה והם יצטרכו לבדוק ידנית...
אם תרצה - באישי...
@מייבין-במקצת
זה מופיע ב LogApi.ymgr ? -
@מייבין-במקצת
זה מופיע ב LogApi.ymgr ?@הדיבל-המעופף לא - יש הגדרה שמונעת שמירה של הלוגים...
-
אם תרצה - באישי...
@מייבין-במקצת לא תמיד, רק אם זה מאוד בעייתי.
-
@הדיבל-המעופף לא - יש הגדרה שמונעת שמירה של הלוגים...
@מייבין-במקצת
צודק, לא אחזתי -
לא חייב להיות הוא יכול בניתוב להכניס למספר שמנתב ודו"ק
@הדיבל-המעופף מדיי מסובך, וגם זה יכול להחסם.
ובשביל זה צריך ריסיילר.@הישבשר-המלומד לפי מה שהספברת לי, אם אתה מתכוון להלחם איתם, אתה פשוט תעתוב על זה כל היום, הרעיון להעביר מודל ולא ניתוב הרבה יותר קל, אבל סתם ככה, לא צריך את @הצל-. אתה יכול לשהשתמש בהעברת מודלים של טלטופ (כולם משתמשים בזה להעביר מודל של ניתוב לקו שלך, אבל תוכל להשתמש בשביל זה להעביר את המודל API שלך - גאוני לא ?! ).
-
@הדיבל-המעופף מדיי מסובך, וגם זה יכול להחסם.
ובשביל זה צריך ריסיילר.@הישבשר-המלומד לפי מה שהספברת לי, אם אתה מתכוון להלחם איתם, אתה פשוט תעתוב על זה כל היום, הרעיון להעביר מודל ולא ניתוב הרבה יותר קל, אבל סתם ככה, לא צריך את @הצל-. אתה יכול לשהשתמש בהעברת מודלים של טלטופ (כולם משתמשים בזה להעביר מודל של ניתוב לקו שלך, אבל תוכל להשתמש בשביל זה להעביר את המודל API שלך - גאוני לא ?! ).
-
@מייבין-במקצת לא תמיד, רק אם זה מאוד בעייתי.
לא תמיד, רק אם זה מאוד בעייתי.
נכון
אבל למיטב ידיעתי הם עוברים עם בוטים על מערכות כדי לזהות מילים או הגדרותלדוגמא אם יש שלוחת API עם לינק שכתוב בו AI הם די מהר יקלטו את זה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות