בקשת מידע | מחשב מראה כאילו הוא טעון 100 אחוז אבל בפועל מתחבא המחשב אחרי שתי דקות אפילו בלי התראה.
-
@yairshriki8 המלצה: כדאי להישאר בווינדוס 10.
לגבי המצב הנוכחי, תנסה לבטל את העדכון האחרון.
יש המון דיווחים על קריסות בעקבות עדכוני ווינדוס 11
המלצה: כדאי להישאר בווינדוס 10.
רק מי שאין לו ווינדוס 11 יכול לומר את זה...
בעקבות העדכון האחרון, זמן עליית המחשב הפך למהיר מאוד, הבלוטוס נהיה יציב יותר, ועוד המון המון המון שיפורים. חלקם אני ממש מרגיש אותם.
אז יש מקרי קצה רבים. נכון (בהתחשב בכמה מלייארדים של המחשבים עליהם ווינדוס מותקן...).
ולכן להפסיד מערכת יפה ומוצלחת? ועוד להמליץ לחזור ל10??? -
המלצה: כדאי להישאר בווינדוס 10.
רק מי שאין לו ווינדוס 11 יכול לומר את זה...
בעקבות העדכון האחרון, זמן עליית המחשב הפך למהיר מאוד, הבלוטוס נהיה יציב יותר, ועוד המון המון המון שיפורים. חלקם אני ממש מרגיש אותם.
אז יש מקרי קצה רבים. נכון (בהתחשב בכמה מלייארדים של המחשבים עליהם ווינדוס מותקן...).
ולכן להפסיד מערכת יפה ומוצלחת? ועוד להמליץ לחזור ל10???ולכן להפסיד מערכת יפה ומוצלחת? ועוד להמליץ לחזור ל10???
חד משמעית, זה הדעה המקצועית
שתבטיח פחות באגיםאתה לא נתקלת בבאגים אבל הרבה כן בחודשים האחרונים
יפה, זה לא שיקול מול יציבות, לדעתי
אין קשר לזה שווינדוס 11 עובר תהליכים מבורכים וביניהם גם דברים שמורגשים כמו מהירות, אבל זה מלווה לאחרונה בהרבה נפילות
-
וינדוס 11 עובר תהליכים מבורכים וביניהם גם דברים שמורגשים כמו מהירות, אבל זה מלווה לאחרונה בהרבה נפילות
בבאג שלי משהו נתקל?
-
וינדוס 11 עובר תהליכים מבורכים וביניהם גם דברים שמורגשים כמו מהירות, אבל זה מלווה לאחרונה בהרבה נפילות
בבאג שלי משהו נתקל?
בבאג שלי משהו נתקל?
אני לא - וזה גם לא פורט בבאגים.
אתה יכול לקרוא ב:
https://www.windowslatest.com/ -
בוקר טוב.
אשמח לעזרה דחופה.
לפני כמה ימים עשיתי עדכון מוינדווז 10 ל11 (למחשב אסוס UK305), והכל היה טוב.
אחר כך כשעשיתי עדכון של וינדוס דרך העדכונים בהגדרות המחשב מראה כאילו הוא טעון 100 אחוז אבל בפועל מתחבא המחשב אחרי שתי דקות אפילו בלי התראה.
לא ברור אם זה דריבר או שאולי צריך לעשות ריקון לבטרייה.
אשמח לעזרה@yairshriki8
אין שום קשר לווינדוס 11.
תשלח בדיקה של דו''ח סוללה ומשם נהיה יותר חכמים -
@פלורידה
לא רק כאשר אני מוציא מהחשמל, אחרי בערך בין שתי דקות לעשר דקות, המחשב פשוט נחבא, ללא כל התראה, ולא שהסוללה יורד מהר, הוא מראה כאילו זה 100 אחוז. -
@פלורידה
לא רק כאשר אני מוציא מהחשמל, אחרי בערך בין שתי דקות לעשר דקות, המחשב פשוט נחבא, ללא כל התראה, ולא שהסוללה יורד מהר, הוא מראה כאילו זה 100 אחוז.וגם שזה התחיל לי לפני כמה ימים, ואני עשיתי עדכונים של הוינדוז, יש מצב שאחד העדכונים לא עודכן טוב ולכן זה רק שיבש?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות