עזרה | סדר בראש - פלאפונים תומך כשר שנראה כשר, אנדרואיד
-
מה הגודל יחסית לקיו 8?
קצת יותר גדול
@ezerphone חבל, אני רוצה מה שיותר קטן
-
פוסט זה נמחק!
-
@ezerphone תודה רבה. מישהו יכול לתת פרטים?
איך המקשים?
האם יש גרסאות מותאמות אישית?
מה הגודל יחסית לקיו 8?
וכמובן אפשר עוד פלאפונים -
האם יש גרסאות מותאמות אישית?
תלוי מה כוונתך
כאן יש לך עוד פרטים על המכשיר@ezerphone האם יש כמה גרסאות או שרק מה שמגיע עם זה?
-
@ezerphone האם יש כמה גרסאות או שרק מה שמגיע עם זה?
@סתם-משתמש רק מה שמגיע עם זה בעיקרון (יש עידכוני גרסה פעם בשנה שנתיים ויש לזה התאמה אישית)
-
@סתם-משתמש רק מה שמגיע עם זה בעיקרון (יש עידכוני גרסה פעם בשנה שנתיים ויש לזה התאמה אישית)
@ezerphone בקישור שהבאת זה עם בנקים פנגו וכו' אני לא רוצה אותם יש אפשרות להוריד?
-
@ezerphone בקישור שהבאת זה עם בנקים פנגו וכו' אני לא רוצה אותם יש אפשרות להוריד?
@סתם-משתמש הפוסט הראשון שם זה גרסה 3 כיום זה עומד על 7 ולגבי החנות יש אופציה להוריד אותה
-
@סתם-משתמש הפוסט הראשון שם זה גרסה 3 כיום זה עומד על 7 ולגבי החנות יש אופציה להוריד אותה
@ezerphone תודה. בקיצור, האם אפשר ליצור לזה גרסא כזאת:
מצלמה, ג'י פי אס, סייר קבצים, אפליקציות מסוימות, ללא התקנות, ללא ודיאו, וללא אס אם אס -
@ezerphone תודה. בקיצור, האם אפשר ליצור לזה גרסא כזאת:
מצלמה, ג'י פי אס, סייר קבצים, אפליקציות מסוימות, ללא התקנות, ללא ודיאו, וללא אס אם אס@סתם-משתמש אאל"ט כן יש שם אפליקציה של התאמה אישית שאתה בוחר שם מה יהיה ומה לא יהיה
-
@סתם-משתמש אאל"ט כן יש שם אפליקציה של התאמה אישית שאתה בוחר שם מה יהיה ומה לא יהיה
@ezerphone שכוייח.
יש עוד פלאפונים? יותר קטן?
מישהו יכול לומר אם השואו נוח לשיחות? מקשים? איזה אנדרואיד זה? -
@ezerphone שכוייח.
מישהו יכול לומר אם השואו נוח לשיחות? מקשים? איזה אנדרואיד זה?איזה אנדרואיד זה?
8
אני רק יכול לומר שמהתנסות איתו הוא הוא לא מחזיק הרבה זמן (כמה חברים שהיה להם את זה) אולי @דוד-טרייטל יחלוק עלי לא יודע -
איזה אנדרואיד זה?
8
אני רק יכול לומר שמהתנסות איתו הוא הוא לא מחזיק הרבה זמן (כמה חברים שהיה להם את זה) אולי @דוד-טרייטל יחלוק עלי לא יודע@ezerphone אז אין אחר? שיאומי למיניהם?
-
@ezerphone אז אין אחר? שיאומי למיניהם?
@סתם-משתמש מקשים? יש לך רק את השיומי מקשים שהוא אנדרואיד 4 ויש לך את פיג שאאל"ט הוא חצי טאץ
-
@סתם-משתמש מקשים? יש לך רק את השיומי מקשים שהוא אנדרואיד 4 ויש לך את פיג שאאל"ט הוא חצי טאץ
@ezerphone איזה שיאומי? יותר גדול? פעם הכרתי מישהו שהיה לו שיאומי מקשים קטן בערך בגודל של קיו 8, מישהו מכיר?
-
@ezerphone שכוייח.
מישהו יכול לומר אם השואו נוח לשיחות? מקשים? איזה אנדרואיד זה?מישהו יכול לומר אם השואו נוח לשיחות? מקשים?
ממה ששמעתי מחברים שהחזיקו את זה - המקשים על הפנים ונהרסו די מהר. לא מנסיון אישי שלי. בדוק את זה.
-
מישהו יכול לומר אם השואו נוח לשיחות? מקשים?
ממה ששמעתי מחברים שהחזיקו את זה - המקשים על הפנים ונהרסו די מהר. לא מנסיון אישי שלי. בדוק את זה.
@יאיר-דניאל בקיצור - לא מומלץ. איזה שיאומים קיימים? יש עוד מכשיר לא מגע עם מצלמה לאנדרואיד?
-
@יאיר-דניאל בקיצור - לא מומלץ. איזה שיאומים קיימים? יש עוד מכשיר לא מגע עם מצלמה לאנדרואיד?
@סתם-משתמש היה בעבר שיאומי קטן - מעט יותר קטן משיאומי קין. אבל גם הוא היה ללא מצלמה. משהו בשם F20 או משהו בסגנון.
-
@סתם-משתמש היה בעבר שיאומי קטן - מעט יותר קטן משיאומי קין. אבל גם הוא היה ללא מצלמה. משהו בשם F20 או משהו בסגנון.
@יאיר-דניאל מצלמה לא כ"כ חשוב לי.
יו א חשוב אנדרואיד נראה קשר וקטן. -
@יאיר-דניאל מצלמה לא כ"כ חשוב לי.
יו א חשוב אנדרואיד נראה קשר וקטן.@סתם-משתמש
שיאומי J36 - הוא נראה די דומה לQ8...
חפש בנושאים של @ נוחעם-fm -
@סתם-משתמש
שיאומי J36 - הוא נראה די דומה לQ8...
חפש בנושאים של @ נוחעם-fm@יאיר-דניאל אני אבדוק תודה רבה
מוזמנים לתת לי עוד דגמים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות