בעיה | בעיה עם מצלמות hikvision
-
יש לי כבר כמה שנים מצלמות hikvision שאני יכול לצפות בהם מהמחשב הביתי וגם מהאפליקציה.
בימים האחרונים הייתה תקלה באינטנרט (בעיה בחוט של הסיבים) הגיע טכנאי של בזק וכעת אין גישה למצלמות, הגדרתי מחדש את הפורטים וכולם פתוחים (למעט פורט 554 למיטב זכרוני, אבל להבנתי זה לא בעיה?)אבל אין לי גישה לא מהאפליקציה ולא מהדפדפן, כשאני נכנס להגדרות המערכת דרך הדפדפן כתוב אופליין.
ובאפליקציה המערכת לא מקוונת.
בבזק טוענים שאין שום חסימה.
מה יכולה להיות הבעיה? הפתרון?תודה רבה
-
יש לי כבר כמה שנים מצלמות hikvision שאני יכול לצפות בהם מהמחשב הביתי וגם מהאפליקציה.
בימים האחרונים הייתה תקלה באינטנרט (בעיה בחוט של הסיבים) הגיע טכנאי של בזק וכעת אין גישה למצלמות, הגדרתי מחדש את הפורטים וכולם פתוחים (למעט פורט 554 למיטב זכרוני, אבל להבנתי זה לא בעיה?)אבל אין לי גישה לא מהאפליקציה ולא מהדפדפן, כשאני נכנס להגדרות המערכת דרך הדפדפן כתוב אופליין.
ובאפליקציה המערכת לא מקוונת.
בבזק טוענים שאין שום חסימה.
מה יכולה להיות הבעיה? הפתרון?תודה רבה
-
@aiib זה מחובר עד עכשיו דרך כתובת IP קבועה או דרך האפליקציה של hikvision?
אם זה היה מחובר עם IP קבוע יכול להיות שהוא השתנה@aiib זה מחובר עד עכשיו דרך כתובת IP קבועה או דרך האפליקציה של hikvision?
- דווקא חשבתי שהיה לי עד היום IP קבוע אבל הנציג של בזק טען שלכל הפחות כבר כמה חודשים אין לי IP קבוע.
- מה הכוונה מחובר דרך האפליקציה?
- גם דרך הדפדפן המקומי אני לא מצליח לצפות (אם כי זה ייתכן שלא עובד בגלל חוסר תאימות וכדו')
-
@aiib זה מחובר עד עכשיו דרך כתובת IP קבועה או דרך האפליקציה של hikvision?
- דווקא חשבתי שהיה לי עד היום IP קבוע אבל הנציג של בזק טען שלכל הפחות כבר כמה חודשים אין לי IP קבוע.
- מה הכוונה מחובר דרך האפליקציה?
- גם דרך הדפדפן המקומי אני לא מצליח לצפות (אם כי זה ייתכן שלא עובד בגלל חוסר תאימות וכדו')
-
@aiib יש 2 דרכים להתחבר מרחוק בhikvision
או דרך IP קבוע ואז מפנים אל הפורט הנכון בראוטר
או דרך הברקוד + סיסמה של הNVR (מגדירים את זה דרך הNVR)
ואז זה בעצם שליטה דרל השרתים של hikvision ללא שום קשר לIP קבוע -
@aiib יש 2 דרכים להתחבר מרחוק בhikvision
או דרך IP קבוע ואז מפנים אל הפורט הנכון בראוטר
או דרך הברקוד + סיסמה של הNVR (מגדירים את זה דרך הNVR)
ואז זה בעצם שליטה דרל השרתים של hikvision ללא שום קשר לIP קבוע
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות