עזרה | איך אפשר לקרוא נורמלי?
-
מישהו יודע האם יש אפשרות לקרוא קובצי פי די אף בצורה נורמלית בשיאומי חצי טאצ' הקלאסי?
(המצב כרגע אצלי זה שיש לי קורא פי די אף אבל הוא לא מצליח להראות נורמלי את הכתב (קטן מידי)-
יש אפשרות אולי להמי פי די אף לקובץ זיפ ולקרוא בקיוויקס או משהו אחר?
או שיש אפליקציות אחרות שנותנות אפשרות לקרוא נורמלי יותר -
מישהו יודע האם יש אפשרות לקרוא קובצי פי די אף בצורה נורמלית בשיאומי חצי טאצ' הקלאסי?
(המצב כרגע אצלי זה שיש לי קורא פי די אף אבל הוא לא מצליח להראות נורמלי את הכתב (קטן מידי)-
או שיש אפליקציות אחרות שנותנות אפשרות לקרוא נורמלי יותר@המלך-גורג
מה חסר בwps? -
@המלך-גורג אפליקציית מסמכים לאנדרואיד (לדעתי) הכי טובה
קישור
https://mitmachim.top/post/714705אין לי אחריות על הנ"ל זה היה חיפוש גוגל פשוט בפורום
-
או שיש אפליקציות אחרות שנותנות אפשרות לקרוא נורמלי יותראז ככה:
בקבצים שהם בעצם קובץ טקסט סגור ל-PDF,
אתה יכול לנסות את אפליקציית Moon+ Reader, שמאפשרת לקרוא את הטקסט ללא העיצוב המקורי.בקובץ תמונה, אז או שתעשה זום עם האצבעות, או שתעשה OCR ואז זה ישמר לך כטקסט.
-
או שיש אפליקציות אחרות שנותנות אפשרות לקרוא נורמלי יותר@המלך-גורג לי היה אולטרה ושמה גם זה היה לי כתב קטן אז הייתי עושה סיבוב מסך ומגדיל את הכתב וזה היה מאוד עוזר כי זה לרוחב. תנסה.
-
אז ככה:
בקבצים שהם בעצם קובץ טקסט סגור ל-PDF,
אתה יכול לנסות את אפליקציית Moon+ Reader, שמאפשרת לקרוא את הטקסט ללא העיצוב המקורי.בקובץ תמונה, אז או שתעשה זום עם האצבעות, או שתעשה OCR ואז זה ישמר לך כטקסט.
-
@המלך-גורג לי היה אולטרה ושמה גם זה היה לי כתב קטן אז הייתי עושה סיבוב מסך ומגדיל את הכתב וזה היה מאוד עוזר כי זה לרוחב. תנסה.
@המלך-גורג לי היה אולטרה ושמה גם זה היה לי כתב קטן אז הייתי עושה סיבוב מסך ומגדיל את הכתב וזה היה מאוד עוזר כי זה לרוחב. תנסה.
עוזר רק בחלק קטן מאד מהקבצים, לרוב זה פשוט מגדיל את הטקסט
-
אתה יכול לנסות את אפליקציית Moon+ Reader,
יש לך את האפליקציה הזו זמינה להורדה?
יש לך את האפליקציה הזו זמינה להורדה?
https://mitmachim.top/topic/72790/להורדה-קורא-ספרים-פרו
(בלי קשר זה קורא ספרים הכי נוח שיש ובמיוחד לקבצי EPUB)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות