בקשת מידע | פלאפון אנדרואיד+טאצ, ועדת הרבנים?
-
-
-
@שלוםפ בתחל'ס אתה מכיר או יודע שמועה כזאת או ידעיה כזאת או שהכול סתם ברברת.
-
@י.-פל. אני הייתי במשך כמה חודשים בקשר עם הועדה נשמע לי מאוד מאוד מוזר שהם יאשרו חצי טאצ' בקושי הגיוני שהם יאשרו אנדרואיד, אבל את זה לדעתי אין להם ברירה תסתכל מה כתבתי על זה אלף פעם בפורום למה דור 4 מכריח אנדרואיד....
אני מאוד ישמח אם זה יקרה אבל חצי טאצ' נשמע לי יותר מידי איך שהכרתי את הדברים מבפנים. -
@קראנץ-ונילה ומאז עברו הרבה מים בירדן בכל מקרה הם מתחילים להבין שזה פשוט לא אפשרי או שהם יתנו אישור או שאנשים פשוט יקנו כך נראה לי.
-
מי דיבר על חצי טאצ הוא דיבר על טאצ לא?
אין הבדל מבחינתם. (הרי כל העניין לאסור טאצ' או חצי זה מדין דויימה...)
אגב בזמנו אחרי שהגיע לארץ השיאומים הלא כשרים טענו פה שוועדת הרבנים הגיעו להחלטה שמכאן והלאה הם אוסרים כל מכשיר אנדרואיד באשר הוא
נכון, אולי הכוויות מהשיאומי התחילו להתרפא.....

-
@קראנץ-ונילה ומאז עברו הרבה מים בירדן בכל מקרה הם מתחילים להבין שזה פשוט לא אפשרי או שהם יתנו אישור או שאנשים פשוט יקנו כך נראה לי.
הם מתחילים להבין שזה פשוט לא אפשרי או שהם יתנו אישור או שאנשים פשוט יקנו כך נראה לי.
כרגע חוץ מחברון ולנדא (ולפי השמועות גם סמינר החדש)
לא שמענו על מוסדות או קהילות שהתירו רשמית (לכתחי' לא לצרכי עבודה) פלאפון טאצ מה גם שחברון נכוו ברותחין אז למרות שהציבור רוצה את זה לא נראה שזה יגיע לרמה שועדת הרבני ירגישו שאין להם ברירהנכון, אולי הכוויות מהשיאומי התחילו להתרפא
לא ראיתי שהמצב השתפר בנושא
-
הם מתחילים להבין שזה פשוט לא אפשרי או שהם יתנו אישור או שאנשים פשוט יקנו כך נראה לי.
לא שמענו על מוסדות או קהילות שהתירו רשמית (לכתחי' לא לצרכי עבודה) פלאפון טאצ מה גם שחברון נכוו ברותחין אז למרות שהציבור רוצה את זה לא נראה שזה יגיע לרמה שועדת הרבני ירגישו שאין להם ברירהנכון, אולי הכוויות מהשיאומי התחילו להתרפא
-
@קראנץ-ונילה אני שמעתי ממשהו פינמי ממאור התורה שהם היו ממש קרובים לאשר גם כמו חברון אבל הפדיחה של חברון גרמה להם לחשוב על זה שוב.
-
@קראנץ-ונילה אני שמעתי ממשהו פינמי ממאור התורה שהם היו ממש קרובים לאשר גם כמו חברון אבל הפדיחה של חברון גרמה להם לחשוב על זה שוב.
@הישבשר-המלומד חברון זה לא פאדיחה לטעמי המכשיר חסום ברמה גבוהה לצריבות זה סתם בעייה של מי שבנה את הגרסה, אם יקרה שמישהו יצליח להחליף גרסה זה יהיה פדיחה.
הרי החשש לפרוץ מתוך המכשיר עצמו הוא אפסי בעיקרון ותמיד הבעייה היא היכולת להחליף גרסה או לשאוב ולערוך ולצרוב וכו' ודרך אגב אני לא מבין למה כל אלה עשו מעבד MTK ולא יוניסוק כך שא"א לשאוב או לצרוב ללא FDLים השיאומי QF9 זה מכשיר שמעולם לא פרצו ואין FDLים שלו בכלל ברשת, אמנם הוא ספציפית מעבד זוועה אבל אפשר לשים מעבדים יותר חדשים.
-
@הישבשר-המלומד חברון זה לא פאדיחה לטעמי המכשיר חסום ברמה גבוהה לצריבות זה סתם בעייה של מי שבנה את הגרסה, אם יקרה שמישהו יצליח להחליף גרסה זה יהיה פדיחה.
הרי החשש לפרוץ מתוך המכשיר עצמו הוא אפסי בעיקרון ותמיד הבעייה היא היכולת להחליף גרסה או לשאוב ולערוך ולצרוב וכו' ודרך אגב אני לא מבין למה כל אלה עשו מעבד MTK ולא יוניסוק כך שא"א לשאוב או לצרוב ללא FDLים השיאומי QF9 זה מכשיר שמעולם לא פרצו ואין FDLים שלו בכלל ברשת, אמנם הוא ספציפית מעבד זוועה אבל אפשר לשים מעבדים יותר חדשים.
-
@שלוםפ מה לא פדיחה בתור אחד שפרץ הרבה נגנים בחיו האלף בית של מה שמנסים זה להחליף או ליצור חשבון חדש.
@שלוםפ מה לא פדיחה בתור אחד שפרץ הרבה נגנים בחיו האלף בית של מה שמנסים זה להחליף או ליצור חשבון חדש
זה נשמע יותר באג.
כי אין שום סיבה שזה אמור לקרות,
כי מדובר בגרסה ולא בקיוסק.מה שכן הפאדיחה שלהם זה שהם פרסמו את האפשרות לפרוץ

-
@י.-פל. אני הייתי במשך כמה חודשים בקשר עם הועדה נשמע לי מאוד מאוד מוזר שהם יאשרו חצי טאצ' בקושי הגיוני שהם יאשרו אנדרואיד, אבל את זה לדעתי אין להם ברירה תסתכל מה כתבתי על זה אלף פעם בפורום למה דור 4 מכריח אנדרואיד....
אני מאוד ישמח אם זה יקרה אבל חצי טאצ' נשמע לי יותר מידי איך שהכרתי את הדברים מבפנים.@י.-פל. אני הייתי במשך כמה חודשים בקשר עם הועדה נשמע לי מאוד מאוד מוזר שהם יאשרו חצי טאצ' בקושי הגיוני שהם יאשרו אנדרואיד, אבל את זה לדעתי אין להם ברירה תסתכל מה כתבתי על זה אלף פעם בפורום למה דור 4 מכריח אנדרואיד....
מה שאתה שומע אצלם ביום ראשון,
יכול להשתנות ביום שני.לדוג': אני שאלתי אותם אם הם יוסיפו לQ8 אפשרות להעתקת קבצים בתוך הטלפון.
והם ענו לי שוועדת הרבנים אוסרת את האפשרות הזאת.
ואחרי כמה ימים הם שחררו את הגרסה 4.5 שזה כלל את האפשרות.
בקיצור.. מקוה שהבנת
. -
-
@יאיר2081 זה כשר וודעה??
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות