Hiren's Boot CD עם תפריט כלים עברית - היחידי מסוגו ברשת!
-
@ביוס אמר בה-נ-ה סוף סוף דיסק ההצלה Hiren's Boot CD בעברית:
@MERS לא להתלהב, בבקשה.
ולא בטוח שזה יעסיק אותכם @רבנן-ברכו ו- @MERS.
מדובר בבשורה עבור חלק ממשתמשי הפורום תוכלו לקרוא על זה בדקות הקרובות ב"ה בקישור שעוד שניה אעלה.לא הצלחתי להבין למה אתה חושב שאין לי מה לעשות עם זה [אני אישית אופליין רוב הזמן ולרשת אני משתמש במחשב שאני שואל ממישהו]
בכ"א זה באמת לא שמיש מכיון שאני הפסקתי להשתמש בפריצות אחרי כמה מעשים שהיו ואכמ"ל
ייש"כ בכ"א -
@MERS אמר בה-נ-ה סוף סוף דיסק ההצלה Hiren's Boot CD בעברית:
לא הצלחתי להבין למה אתה חושב שאין לי מה לעשות עם זה [אני אישית אופליין רוב הזמן ולרשת אני משתמש במחשב שאני שואל ממישהו]
לכן כתבתי
@MERS לא להתלהב, בבקשה.
ולא בטוח שזה יעסיק אותכם@MERS אמר בה-נ-ה סוף סוף דיסק ההצלה Hiren's Boot CD בעברית:
בכ"א זה באמת לא שמיש מכיון שאני הפסקתי להשתמש בפריצות אחרי כמה מעשים שהיו ואכמ"ל
מה התכוונת? כלומר מה העניין.
-
תכלס יש דיסק הצלה בעברית או שהקובץ שהעלו פה פגום [אין לי כח לרוקן דיסק בשביל לראות שזה לא עובד]
-
@קינג-קומפיוטר כנ"ל @ביוס בבקשה היום.. @משה-מזרחי מה שהעלת קצת מוזר ה ISO באנגלית שהורדתי מהאתר הרשמי הוא כמה גיגה..
-
פוסט זה נמחק!
-
@chv אמר בה-נ-ה סוף סוף דיסק ההצלה Hiren's Boot CD בעברית:
רבנן ברכו לפני 8 ימים
ventoy זו תוכנה שמתקינה מערכת קבצים על האונקי ואפשר להעתיק קבצי ISO מרובים על האונקי ללא צריבה >ובאתחול זה מביא לך רשימה של ה-ISO ואתה בוחר מהיכן לאתחל@רבנן-ברכו וואו נראה תוכנה ממש שימושית!! לא הכרתי עד היום.
שלחתי לו בגיטהב תרגום לעברית לזה.. מעניין איך יצאיש את E2B
שעושה ג"כ אותו דבר
והוא ממש טוב
בכל אופן חשוב לדעת שאלו שלא מותקנים על האונקי
אלא מועתקים בשלמותם נפתחים יותר באיטיות ,
אבל זה מעלה בגלל שאפשר כמה סוגי וינדוס ו וינPE ביחד
בלי שה WIM של כ"א ישכתב את מה שהותקן לפניו וימחק הקודם. -
@13115-5864 בעברית וחינמי?
-
@א-ב-ג אמר בה-נ-ה סוף סוף דיסק ההצלה Hiren's Boot CD בעברית:
@13115-5864 בעברית וחינמי?
חינמי כן ,
עובד מצוין , ואפילו מתקן שגיאות מסוימות
עברית לא
אפשר ומומלץ להסיף , אם יש למישהו זמן לזה ,
יש כאן מדריכים לזה בפורום -
@א-ב-ג ג @רבנן-ברכו @chv
ל E2B
יש בו הרבה יותר אופציות וזיהוי כוננים מאשר VENTOY -
הפעם זה תקין וסופי!!!! הזדרזו להוריד או שתוסיפו קישור אחר (ואני יעשה עריכה לפוסט עם הקישור החדש) את הדיסק שהבטחתי לבקשת רבים!
Hiren's Boot CD עם ערכת כלים בעברית.
אני ידגיש: ממשק המשתמש של הדיסק הוא לא (!!!!) בעברית, העריכה שלי היא יחסית פשוטה, אבל משמעותית מאוד לרבים שלא קוראים היטב אנגלית, אך מחפשים דיסק יציב ויעיל, שלדעתי ה-Hiren's Boot CD הוא היציב ביותר מכל הדיסקים החינמיים.
ובכן התפריט של כלי ההצלה הוא בעברית מלאה פלוס עזרים כמו תרגום ולוח שנה עברי שהוספתי, (כמו כן אפשר להפוך חלק מהתוכנות לעברית במידה ונתמכות, אבל זה לא קשור).הערה: גם טכנאים שרגילים לתפריט האנגלי הישן (כי הסדר בעברית שונה בגלל האל"ף-בי"ת) יוכלו לרוות נחת מהדיסק כיון שתת התפריט בהתחל הוא באנגלית כמו המקור.
בדקתי את הדיסק עשרות פעמים והוא יציב לחלוטין בלי שום תקלות.
נ.ב.
הצריבה רגילה ככל Hiren's Boot השתמשו ב-Rufus וכדומהועוד נ.ב.
לא לשכוח כל הזכויות שמורות לה' יתברך (אך ודאי לא לי כי הכתיבה עצמה לא מקורית אלא של טכנאיה של Hiren's).רק משתמשים מחוברים יוכלו לצפות בקישור
הנה הקישור למגיקוד
https://send.magicode.me/send-file/file/9759e2e965e0f791b0fb8760fc79ae8be57171cb/view
נותרו 10 שעות במגיקוד!!!
נו.. מישהו מעלה לדרייב???????
-
הפעם זה תקין וסופי!!!! הזדרזו להוריד או שתוסיפו קישור אחר (ואני יעשה עריכה לפוסט עם הקישור החדש) את הדיסק שהבטחתי לבקשת רבים!
Hiren's Boot CD עם ערכת כלים בעברית.
אני ידגיש: ממשק המשתמש של הדיסק הוא לא (!!!!) בעברית, העריכה שלי היא יחסית פשוטה, אבל משמעותית מאוד לרבים שלא קוראים היטב אנגלית, אך מחפשים דיסק יציב ויעיל, שלדעתי ה-Hiren's Boot CD הוא היציב ביותר מכל הדיסקים החינמיים.
ובכן התפריט של כלי ההצלה הוא בעברית מלאה פלוס עזרים כמו תרגום ולוח שנה עברי שהוספתי, (כמו כן אפשר להפוך חלק מהתוכנות לעברית במידה ונתמכות, אבל זה לא קשור).הערה: גם טכנאים שרגילים לתפריט האנגלי הישן (כי הסדר בעברית שונה בגלל האל"ף-בי"ת) יוכלו לרוות נחת מהדיסק כיון שתת התפריט בהתחל הוא באנגלית כמו המקור.
בדקתי את הדיסק עשרות פעמים והוא יציב לחלוטין בלי שום תקלות.
נ.ב.
הצריבה רגילה ככל Hiren's Boot השתמשו ב-Rufus וכדומהועוד נ.ב.
לא לשכוח כל הזכויות שמורות לה' יתברך (אך ודאי לא לי כי הכתיבה עצמה לא מקורית אלא של טכנאיה של Hiren's).רק משתמשים מחוברים יוכלו לצפות בקישור
הנה הקישור למגיקוד
https://send.magicode.me/send-file/file/9759e2e965e0f791b0fb8760fc79ae8be57171cb/view
נותרו 10 שעות במגיקוד!!!
נו.. מישהו מעלה לדרייב???????
??