Hiren's Boot CD עם תפריט כלים עברית - היחידי מסוגו ברשת!
-
@ביוס אמר בה-נ-ה סוף סוף דיסק ההצלה Hiren's Boot CD בעברית:
@MERS לא להתלהב, בבקשה.
ולא בטוח שזה יעסיק אותכם @רבנן-ברכו ו- @MERS.
מדובר בבשורה עבור חלק ממשתמשי הפורום תוכלו לקרוא על זה בדקות הקרובות ב"ה בקישור שעוד שניה אעלה.@רבנן-ברכו אמר בה-נ-ה סוף סוף דיסק ההצלה Hiren's Boot CD בעברית:
מלך
והנה העניין https://send.magicode.me/send-file/file/0e22350e194bb46d9cfe8776a339cbb5c3e008df/view
-
@רבנן-ברכו אמר בה-נ-ה סוף סוף דיסק ההצלה Hiren's Boot CD בעברית:
@ביוס זה הגירסא האחרונה? בדיוק אתמול התקנתי באונליין מהסקריפט שהובא כאן וזה גירסא 12.2 מתוך 13.6 כמדומני
ככל הידוע לי זה הגירסה הכי אחרונה (מאתמול).
-
@MERS לא להתלהב, בבקשה.
ולא בטוח שזה יעסיק אותכם @רבנן-ברכו ו- @MERS.
מדובר בבשורה עבור חלק ממשתמשי הפורום תוכלו לקרוא על זה בדקות הקרובות ב"ה בקישור שעוד שניה אעלה.לא הצלחתי להבין למה אתה חושב שאין לי מה לעשות עם זה [אני אישית אופליין רוב הזמן ולרשת אני משתמש במחשב שאני שואל ממישהו]
בכ"א זה באמת לא שמיש מכיון שאני הפסקתי להשתמש בפריצות אחרי כמה מעשים שהיו ואכמ"ל
ייש"כ בכ"א -
@MERS אמר בה-נ-ה סוף סוף דיסק ההצלה Hiren's Boot CD בעברית:
לא הצלחתי להבין למה אתה חושב שאין לי מה לעשות עם זה [אני אישית אופליין רוב הזמן ולרשת אני משתמש במחשב שאני שואל ממישהו]
לכן כתבתי
@MERS לא להתלהב, בבקשה.
ולא בטוח שזה יעסיק אותכם@MERS אמר בה-נ-ה סוף סוף דיסק ההצלה Hiren's Boot CD בעברית:
בכ"א זה באמת לא שמיש מכיון שאני הפסקתי להשתמש בפריצות אחרי כמה מעשים שהיו ואכמ"ל
מה התכוונת? כלומר מה העניין.
-
תכלס יש דיסק הצלה בעברית או שהקובץ שהעלו פה פגום [אין לי כח לרוקן דיסק בשביל לראות שזה לא עובד]