להורדה | מתמחים+ | פורום מתמחים טופ בחוויית אנדרואיד חדשה | בטא 0.13
-
אני עובד עכשיו על פרויקט ליצירת קובץ ZIM לפורום מתמחים טופ - מעוצב בסגנון האפליקציה.
איפה כדאי לפרסם את השרשור? -
אני עובד עכשיו על פרויקט ליצירת קובץ ZIM לפורום מתמחים טופ
השאלה אם @שמואל יסכים, נראה לי בעבר מישהו ניסה והוא התנגד
@נחלס-דון הוא לא התנגד, הוא אמר שהוא לא רואה בכך צורך.
זה מה שהוא כתב בזמנו:
אבל שוב, כמו שאמרתי, לדעתי הפורמט הזה מתאים לויקי ולא לפורום, מה גם שכל העניין בפורום זה העזרה מהמשתמשים, אז מה זה עוזר שזה אופליין..בZIM שאני בונה יש רק את טקסט, בלי תמונות ובלי קבצי APK מסמכים וקבצים להורדה. ככה שברור שזה לא יחליף את הפורום.
מי שיש לו גישה לאונליין - בכל מקרה יכנס לאתר, ומי שאין לו - בכל מקרה לא יכנס לאתר. אז לפחות שיהיה לו אופליין. -
אני עובד עכשיו על פרויקט ליצירת קובץ ZIM לפורום מתמחים טופ - מעוצב בסגנון האפליקציה.
איפה כדאי לפרסם את השרשור?פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@רב-יהודה-פרחים אגב היא עדיין לא עובדת בנטפרי
-
@רב-יהודה-פרחים אגב היא עדיין לא עובדת בנטפרי
@נחלס-דון שלח צילום מסך
-
@נחלס-דון שלח צילום מסך
@רב-יהודה-פרחים צילומסך שאין חיבור אינטרנט?
-
@רב-יהודה-פרחים צילומסך שאין חיבור אינטרנט?
@נחלס-דון אוקיי בטיפול
-
עדכנתי לגרסה 0.14. תיקנתי הודעת אין חיבור לאינטרנט שהייתה עלולה להופיע בטעות, והוספתי תמיכה בתעודות נטפרי של ספקים שונים.
תעדכן אם עובד.
mitmachim-plus-beta-0.14-release.apk -
עדכנתי לגרסה 0.14. תיקנתי הודעת אין חיבור לאינטרנט שהייתה עלולה להופיע בטעות, והוספתי תמיכה בתעודות נטפרי של ספקים שונים.
תעדכן אם עובד.
mitmachim-plus-beta-0.14-release.apk@רב-יהודה-פרחים תן בשינוי סיומת
-
@רב-יהודה-פרחים תן בשינוי סיומת
@נחלס-דון דהיינו? לשלוח בזיפ?
-
ר רב יהודה פרחים התייחס לנושא זה
-
@נחלס-דון דהיינו? לשלוח בזיפ?
@רב-יהודה-פרחים למחוק את הסיומת apk לפני העלאה ולהשאיר רק ap ככה גם מי שבנטפרי יכול להוריד
-
@רב-יהודה-פרחים למחוק את הסיומת apk לפני העלאה ולהשאיר רק ap ככה גם מי שבנטפרי יכול להוריד
-
-
אשמח אם עוד משתמשים עם נטפרי יעדכנו אם גם אצלם יש את התקלה.
אני מעדכן עכשיו את האפליקציה - שאם לא יתחבר יראו את קוד השגיאה וככה נבין מה הבעיה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות